Přejít na výpis diskuzí
Video z Borderlands 2 připomíná, že zbraní není nikdy dost
17.9.2012 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Kdyby jen víkend *7* *1*
-
A pak že na PC se pirátí nejvíc *3*
-
Vypadá to na zábavný víkend. *3*
-
Na Xboxu samozřejmě již hrají.
-
Však já už to mám předplacené, kolik navíc musím zapaltit abych to mohl hrát hned a netrápili mě dalšíma videama? :-D
-
Piráti ještě nehrají, alespoň co vím... Kdyby ano, hraji taky. Nehodlám čekat až do pondělí, kdy mi milostivě přiveze Česká pošta BL2 ULCE.
-
Možná kvůli jedničce. Je to zajímavý mix střílečky a RPG (véééélmi odlehčené). Celá hra je uhozená a moc se nebere vážně + pěkné úkoly (Kill Dr Ned.... again).
Navíc snad první hra se slučným DLC obsahem. Já si koupil GOTY edici loni na Steamu během helloweenu, zatím jsem zkoušel jen výše zmíněného Dr Neda a jeho ostrov, běhal jsem tam x hodin a stále nemám hotovo. Vlastně bych si mohl celou hru znovu nainstalovat a dohrát *2*
A je tam zánovní co-op... Mno jestli někdy budu mít chuť si dvojku zahrát, tak si stejně počkám na nějakou tu complete edici se vším všudy. -
Je to akční RPG, ne FPS. V podstatě Diablo z pohledu první osoby a se zbraněma. Mrkni se na videa z prvního dílu. Nebo si ho rovnou za pár šupů kup.
-
Ahoj,může mi něko vysvětlit,proč se na tu hru tak těšíte?Já to nehrál,ale podle videí mi to přijde jak triviální střílečka,kde snad není ani možný zemřít.V žádnym prewiu sem se nedočetl,o co že vlastně v tý hře jde.Děkuji za info.
-
"Jsou mezi námi tací, co už Borderlands 2 hrají od minulého týdne. Říká se jim recenzenti a"....a nebo také piráti. Ale nejedná se o ty samé lidi samozřejmě. *3*
-
aby te nepokousal..
-
Ja ne.
-
Fajn v patek mam nahodou volno,takze se milym Borderlandsum 2 podivam na zoubek.