Přejít na výpis diskuzí
Video z Deux Ex: Human Revolution opět ukazuje „tři cesty“
25.3.2011 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
uplně jim žeru jak v době kdy se vylepšují lidi a světu vladne miniaturizace všeho tak mají ventilačky do kterejch se vleze člověk *1*
jinak to vypadá furt stejně blbě -
-
vzduchotechnika se miniaturizuje dost blbě. stejně jako vodovody, přehrady auta a nákupní košíky *7*
-
-
mě šlo hlavně o to že hry jsou čím dál víc filmovy je kladenej duraz příběh a kdesi cosi ale ventilačkama budem ve hrách lozit ještě za 20 let..... trochu klišé
jinak několikrát jsem ventilaci čistil ve velkých vyrobních halách a člověk tama važně neproleze *1* zvlášt ne borec ověšenej bouchačkama *7*
jo a jeste by se tam mohlo lozit kanálem
kanál má každá správná fps *1* -
-
tak na to jsi ale opravdu neupozornil, byť tohle už je pravda
-
No tak čím bys chtěl teda lozit? *4*
-
-
mohl mít třeba nastroj kterej by mu umožnoval proházet zdí
ne všude a mělo by to nějaké specialni podmínky na použití
ala portal -
-
S vylepšením síly tu zeď může prorazit.
-
mě prijde jako scifi super agent z budoucnosti co lozí ventilačkou *1*
-
To už by bylo hodně sci-fi, nemyslíš?
-
-
-
-
-
To si opravdu myslíš, že dnes vyrábíme tak velké ventilačky, protože menší vyrobit neumíme? Ony takové věci mají občas i svůj důvod. Navíc jde o HRU, ne o simulátor budoucnosti *7*
-
V DX 2 byli ve ventilacích většinou spider boti .
DX 1 snad občas taky plus výbušniny .
-
-
Nevite jakej pouzivaj engine? ...ja jen ze po technicke strance to vypada dost slabe. Ne ze by na tom tolik zalezelo ale prece jenom bych v dnesni dobe cekal neco lepsiho.
-
-
Tak podle WIKI pouziwaj engine od Crystal Dynamics. Puvodni DeusEx pouzival Unreal a dvojka Unreal 2.
-
-
Mno porad mi dost chybi ta adventurni atmosfera plynule a nenasilne prechazejici do zabijeni lidi.
-
-
Jo jo.. ale tady se da doufam, ze je to prave tim strihem...
-
-
*t :)
-
-
-
Jsem na to zvedav... Zajimalo by me, jak moc to ovlivnil strih.. Ale tohle vypada uz pritazliveji.. I kdyz v par zaberech to porad hnusne sviti :D (redakce promine) Ale lepsi nez porad slyset : Just for fun :D