Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Hru nechci zatracovat dokud jí nevyzkouším, ale trailer na mě působím asi následovně: PR kecy, klišé, klišé, PR kecy, barvičky, klišé, barvičky, barvičky, klišé a PR kecy *1*
    • Barvicky? Tie maju ludia radi *1*
    • Asharak
      No vypadá to jako fail. Snad to tak nebude a překoná to jedničku :/
  • ten voiceacting je zatiaľ príšerný, možno ten hlas svedčil Vegovi, ale od Ironbulla respektíve Quannarijca by ste čakali rozhodne hrubší a hlbší hlas.
  • Morraw
    To množství barevných grafický efektů v jediném traileru to je prostě... WOW *15* Nemůžu nevzpomenout na českého temného Inquisitora. Ale moje postava jim ukáže, jak se takový inkvizitor choval. Budou umírat vinní i ti nevinní.
    Jen nechápu, když fakt uvažuju, že za to ty peníze dám, proč se mě hra snaží s každým novým trailer odradit od koupě.
    • Prečo mám strach, že nás bude hra za takéto správanie trestať?
    • flash789
      To jsou věci ze? Trava je zelena, nebe modre kdo by to byl řekl ze to takhle muze byt:)
      Nevim no, ja nechapu lidi kteří jak vidi ze je hra barevna tak je to spatne. Kupodivu svet hyri barvami celkem dost, svet nejsou odstiny hnede a sede jak to mají mnozi radi..
      • Morraw
        Nevím, kde jsi přišel na to, že se bavím o trávě nebo o nebi.
  • Pevně věřím, že se ve hre objeví i TInky Winky v roli drsného Inquisitora veterána.
  • XorxoxTalarius
    No tak nic, ja se tesil ze povedu Inkvizici ne bandu homosexualu ... jako uprimne to vypada hur a hur. Opravdu by mne zajimalo proti cemu jsem inkvizice, kdyz mam ve svem siku carodeje, pak i Elfy a nakonec i chodici voly.
    Skoda, predstavoval bych si inkizici ve stylu Warhammeru (jedno jestli Fantasy nebo 40k), tohle je takove ... zvlastni. Inkvizice je, byla a vzdy bude organizace ktera se zbavovala nepohodlnych a pouzivala k tomu vsechny prostredky. No tak nic, treba vyjde nejaka opravdu pekna inkvizicni hra.
    • Termín Inkvizice znamená v předkladu vyšetřování, dotazování.
      Inkvizitor je osoba, která ono vyšetřování provádí.
    • Prosím tebe a ostatní co si tady z toho pojmu "Inkvizice" v DAI dělaj srandu, aby jsi o tý hře něco zjistili. Jako vůdce Inkvizice budeš mít možnost lidi soudit, popravovat, věznit, dělat si z nich společníky, např. osobní vrahy, nebo třeba i dvorní šašky. Podle toho co vím, tak tyhle soudy by neměli být black and white a vždy by mělo být k dispozici několik možností. Celkově se Invizice v DAI pokusí vystopovat toho hajzla, co otevřel díru do Fade. Pointa v příběhu je pochopitelně zahalena. Inkvizice v DAI je nestraší organizací. A jako snad každá Inkvizice sloužila "vyššímu" řádu aby potlačovala odpor, kacířství a lovily mágy.
    • To je v dnešní době jako nějaký hustý bejt skeptickej ke všemu? Ale pokud tě to dělá šťastným, tak kdo jsem já, abych tě soudil že.. a ještě jednu věc ... Dragon Age je fantasy hra, která bere v potaz že ji hrajou i sexuální menšiny a pojímá svět po svym .. nikdo tě nenutí to hrát, tak přestaň pindat a jdi hrát pohodlného Zaklínače, kterého budeš mít i v češtině .. a kdybys věděl lore Dragone Age budeš vědět že Inkvizice byla organizace která lovila mágy, nakonec se spojila s Oltářem a stali se z nich Templáři a Hledači pravdy, ale jelikož se svět začal hroutit nejvyšší hlava Oltáře nechala založit znovu Inkvizici s jediným prostým a novým úkolem .. a to zachránit svět než zničí sám sebe ... ale chápu že mít kecy na něco co si ještě ani nehrál, nezkusil a nezajímal se o to je jednodušší :) ..
      • Dovolím si poznamenat, že podle (potenciálních) spoilerů to nemusí být s vytvořením nové Inkvizice úplně stejně jako jsi napsal.

        Jinak však zcela správně.
  • Krescz
    a v pristim dile se dozvime: proc se Dorian rozesel s pritelem, kdo hrdinum dela ucesy a kdo kou** Redbulla *3*
  • Rejsek
    A pujde tam napichovat na kul, lamat v kole, drtit pastelky palecnici, rezat lanem, narezavat kuzi, natahovat na skripec, tryznit nahratym kyblem s krysami, topit, palit, ctvrtit, namotavat streva na kolovrat, trhat konem a delat dalsi zabavne kratochvile vlastni inkvizici za starych dobrych casu?:-)
    • Inu, takto to chodí v businessu. :) Čím dražší a větší hra, tím větší musí mít trakci. Bohužel v Bioware musí několik nápadů obětovat, aby vyhověli "potřebám" trhu. Dny, kdy se dělaly hry pro hráče jsou pryč. Teď se hry dělají pro lidi :) Ale i tak věřím, že ta hra bude pecka a bude se skvěle hrát.
    • maros.goc
      Toto nema byt inkvizicia vychádzajuca z nasich dejin
      • tyjo a já myslel že jo *6*
      • Inkvizice je presne to - Inkvizice! Je naprosto normalni a prirozene, ze pokud teda uz pouziji slovo Inkvizice, tak by clovek cekal, ze budou mit tolik "slusnosti", ze se budou drzet toho, co to "slovo" znamena! Tohle je akorat pestrobarevna slatanina pro nevzdelane a tupe Americany. Uz se tesim, jak ti mali smradi se budou hadat pri hodinach dejepisu, ze neni preci mozne, aby byla pravda to, co se v knihach pise o Inkvizici, protoze Bioware preci jasne ukazalo, jak se vecy mely! Uz me to zk*rveny halo kolem DAI zacina pekne sr*t. Neni tyden, aby nemasirovali nejakym p*sranym PR videem.
        • No, technicky vzato:

          Inkvizice (lat. inquisitio; z inquaerere zjišťovat) byla právní instituce katolické církve či španělských a portugalských panovníků, která se měla vypořádávat s herezí (kacířstvím). Termín inkvizice ale označuje také i samotné vyšetřování v otázkách víry a mravů, které vykonávala příslušná církevní autorita, tj. biskup, osoba jím k vyšetřování pověřená (tj. inkvizitor) nebo později jednotlivé inkviziční instituce.

          Ale jinak souhlasím. DA je každým dílem teplejší a něžnější.
  • Magister_Peditum
    Uvidím a podle ohlasů si ji možná koupím. DA1 byla dobrá hra, DA2 byla o něco horší (nicméně měla lepší příběh než jednička), takže uvidím, jak to bude s trojkou.
    • Krescz
      no sh*t Sherlock! captain obvious!
  • Mně to připadne jako taková ta klasická, nevkusná, americká, umělohmotná fantasy, ze které si tak rádi (a právem) dělají srandu v Big Bangu a všude možně jinde. Super, teď máme i Taureny. Líbili se ve wowku, líbili se v Guild Wars 2, budou se líbit i tady. Cože, že to nejsou kraví lidi? A jak se to pozná? Vizuálně hnus. S hratelností uvidíme.
  • del0
    AAA marketing v praxi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit