Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je reakce na jeden komentář, ve kterém jeho autor tvrdí, že DA II má lepší příběh než DA I. Já na to jen: "Cože?". Je fakt asi znalec. Každej totiž kdo hrál DA I i DA II tak ví, že jednička měla mnohem lepší a propracovanější příběh i co se týče okolních příběhů např. společníků. Dvojka měla totálně zanedbatelný příběh, který se úplně ztratil a stal skoro nepodstatným. Zatím co si DA I zakládala na příběhovosti a vtažením hráče co nejlépe do příběhu DA světa, tak DA II má příběh pouze jako něco co by u RPG nemělo chybět, ale během řezání zplozenců a jiné havěti se úplně vypaří. Jediná dobrá část příběhu začíná v DA II u dění okolo Qunarijské komunity a tam to i končí. Jediné co měla lepší bylo grafické zpracování a bojový systém, ale jinak byla oproti DA I totálně odfláknutá a to ještě nemluvím o věčně se opakujících oblastech v DA II. Vždyť v jedné a té samé oblasti se odehrávalo několik úkolů. Vývojáři DA II si dali tolik práce, že na jednu oblast připadá 5 hlavních a 6 vedlejších úkolů. Ku příkladu, když jsi zapomněl v jedné lokaci vybrat mrtvolu s dobrým itemem tak "no stress" za 15minut jsi tam byl totiž znova a do konce jsi se tam ještě párkrát podíval. Takže tolik k příběhu a kvalitě DA II.
  • Nazývat stereotypný Shadowrun, zabugovaný Original Sin a nedodělaný Wasteland 2 skovsty to chce velkou odvahu.
  • Malé varování předem: Moc se s Dorianem nekamaraďte a nepokecávejte neboť za chvíli z něho vyleze (ne)chtěný gay romance.
  • Prečo mám strach, že nás bude hra za takéto správanie trestať?
  • Termín Inkvizice znamená v předkladu vyšetřování, dotazování.
    Inkvizitor je osoba, která ono vyšetřování provádí.
  • Magister_Peditum
    Drsňák. *4*
  • Prosím tebe a ostatní co si tady z toho pojmu "Inkvizice" v DAI dělaj srandu, aby jsi o tý hře něco zjistili. Jako vůdce Inkvizice budeš mít možnost lidi soudit, popravovat, věznit, dělat si z nich společníky, např. osobní vrahy, nebo třeba i dvorní šašky. Podle toho co vím, tak tyhle soudy by neměli být black and white a vždy by mělo být k dispozici několik možností. Celkově se Invizice v DAI pokusí vystopovat toho hajzla, co otevřel díru do Fade. Pointa v příběhu je pochopitelně zahalena. Inkvizice v DAI je nestraší organizací. A jako snad každá Inkvizice sloužila "vyššímu" řádu aby potlačovala odpor, kacířství a lovily mágy.
  • Krescz
    no sh*t Sherlock! captain obvious!
  • Dovolím si poznamenat, že podle (potenciálních) spoilerů to nemusí být s vytvořením nové Inkvizice úplně stejně jako jsi napsal.

    Jinak však zcela správně.
  • Magister_Peditum
    Uvidím a podle ohlasů si ji možná koupím. DA1 byla dobrá hra, DA2 byla o něco horší (nicméně měla lepší příběh než jednička), takže uvidím, jak to bude s trojkou.
  • Proč furt porovnáváte dvě rozdílný hry ... ano obě jsou RPG ale obě maj naprosto jinou úroveň .. Zaklínač má počátek v knihách opírá se o ně ... něco co napsal zkušený spisovatel a napsal to evropan .. je jasná jiná kvalita něco co prostě pro nás bude přijatelnější takové fantasy které se drží ,,reality'' ... Dragon Age je jinej .. Dragon Age má základ v hrách .. Dragon Age píše hodně lidí a svět se dotvořuje jak jdou knihy a hry ... píšou to lidi z Kanady a hra má obrovský úspěch hlavně u nich (Kanada,Amerika,Británie a podobně) .. jiná kultura .. a jejich fantasy se prostě reality nedrží prakticky v ničem .. a u nás takový úspěch nemá a proto není ani oficiální čeština .. ale to už je od tématu ... jde o to že spisovatel si se svym světem může dělat co chce ... pak už je to jen o tom jestli je to propadák nebo ne .. každopádně nemyslim si že kluci z Biowaru dělaj špatnou hru .. a nemá cenu ji srovnávat s realitou .. ta hra má několik svejch knížek a velký lore, kde je vše popsaný co znamená co a jakou to má historii a proto nemá cenu to jakkoliv porovnávat s realitou v Dragon Age lore je to prostě jinak.. a pokud se to někomu nelíbí ano může to zhejtovat ale jen poukáže na svojí uzavřenost k tomu aby si o daný věci něco zjistil nebo se poučil :) .. ale to prostě na tiscali jede (neříkám že u všech)
  • Morraw
    Nevím, kde jsi přišel na to, že se bavím o trávě nebo o nebi.
  • Keyz
    Tak pro fantasy mohou použít jiný název a ne název pod kterým si lze představit události z historie. Copak se rovná fantasy = naprostá hovadina?

    Zaklínač je také fantasy a zvládá to dobře.
  • Pevně věřím, že se ve hre objeví i TInky Winky v roli drsného Inquisitora veterána.
  • tyjo a já myslel že jo *6*
  • No, technicky vzato:

    Inkvizice (lat. inquisitio; z inquaerere zjišťovat) byla právní instituce katolické církve či španělských a portugalských panovníků, která se měla vypořádávat s herezí (kacířstvím). Termín inkvizice ale označuje také i samotné vyšetřování v otázkách víry a mravů, které vykonávala příslušná církevní autorita, tj. biskup, osoba jím k vyšetřování pověřená (tj. inkvizitor) nebo později jednotlivé inkviziční instituce.

    Ale jinak souhlasím. DA je každým dílem teplejší a něžnější.
  • To je tak těžký pochopit, že je to fantasy hra, která se nějaký reality očividně nedrží? .. Jsem myslel, že kouzla a osoby s rohama ti napoví, že nejde o realitu, tak by si to asi s realitou srovnávat neměl .. ale jo je to jednodušší něco zhejtovat takže gratuluju :)
  • To je v dnešní době jako nějaký hustý bejt skeptickej ke všemu? Ale pokud tě to dělá šťastným, tak kdo jsem já, abych tě soudil že.. a ještě jednu věc ... Dragon Age je fantasy hra, která bere v potaz že ji hrajou i sexuální menšiny a pojímá svět po svym .. nikdo tě nenutí to hrát, tak přestaň pindat a jdi hrát pohodlného Zaklínače, kterého budeš mít i v češtině .. a kdybys věděl lore Dragone Age budeš vědět že Inkvizice byla organizace která lovila mágy, nakonec se spojila s Oltářem a stali se z nich Templáři a Hledači pravdy, ale jelikož se svět začal hroutit nejvyšší hlava Oltáře nechala založit znovu Inkvizici s jediným prostým a novým úkolem .. a to zachránit svět než zničí sám sebe ... ale chápu že mít kecy na něco co si ještě ani nehrál, nezkusil a nezajímal se o to je jednodušší :) ..
  • Inu, takto to chodí v businessu. :) Čím dražší a větší hra, tím větší musí mít trakci. Bohužel v Bioware musí několik nápadů obětovat, aby vyhověli "potřebám" trhu. Dny, kdy se dělaly hry pro hráče jsou pryč. Teď se hry dělají pro lidi :) Ale i tak věřím, že ta hra bude pecka a bude se skvěle hrát.
  • XorxoxTalarius
    No tak nic, ja se tesil ze povedu Inkvizici ne bandu homosexualu ... jako uprimne to vypada hur a hur. Opravdu by mne zajimalo proti cemu jsem inkvizice, kdyz mam ve svem siku carodeje, pak i Elfy a nakonec i chodici voly.
    Skoda, predstavoval bych si inkizici ve stylu Warhammeru (jedno jestli Fantasy nebo 40k), tohle je takove ... zvlastni. Inkvizice je, byla a vzdy bude organizace ktera se zbavovala nepohodlnych a pouzivala k tomu vsechny prostredky. No tak nic, treba vyjde nejaka opravdu pekna inkvizicni hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit