Přejít na výpis diskuzí
Video z Dragon Age: Inquisition představuje tři tváře inkvizice
22.10.2014 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Mně to připadne jako taková ta klasická, nevkusná, americká, umělohmotná fantasy, ze které si tak rádi (a právem) dělají srandu v Big Bangu a všude možně jinde. Super, teď máme i Taureny. Líbili se ve wowku, líbili se v Guild Wars 2, budou se líbit i tady. Cože, že to nejsou kraví lidi? A jak se to pozná? Vizuálně hnus. S hratelností uvidíme.
-
a v pristim dile se dozvime: proc se Dorian rozesel s pritelem, kdo hrdinum dela ucesy a kdo kou** Redbulla *3*
-
připravte ušák a nadýchané polštáře!
-
ten voiceacting je zatiaľ príšerný, možno ten hlas svedčil Vegovi, ale od Ironbulla respektíve Quannarijca by ste čakali rozhodne hrubší a hlbší hlas.
-
Barvicky? Tie maju ludia radi *1*
-
To jsou věci ze? Trava je zelena, nebe modre kdo by to byl řekl ze to takhle muze byt:)
Nevim no, ja nechapu lidi kteří jak vidi ze je hra barevna tak je to spatne. Kupodivu svet hyri barvami celkem dost, svet nejsou odstiny hnede a sede jak to mají mnozi radi.. -
AAA marketing v praxi.
-
To množství barevných grafický efektů v jediném traileru to je prostě... WOW *15* Nemůžu nevzpomenout na českého temného Inquisitora. Ale moje postava jim ukáže, jak se takový inkvizitor choval. Budou umírat vinní i ti nevinní.
Jen nechápu, když fakt uvažuju, že za to ty peníze dám, proč se mě hra snaží s každým novým trailer odradit od koupě. -
Inkvizice je presne to - Inkvizice! Je naprosto normalni a prirozene, ze pokud teda uz pouziji slovo Inkvizice, tak by clovek cekal, ze budou mit tolik "slusnosti", ze se budou drzet toho, co to "slovo" znamena! Tohle je akorat pestrobarevna slatanina pro nevzdelane a tupe Americany. Uz se tesim, jak ti mali smradi se budou hadat pri hodinach dejepisu, ze neni preci mozne, aby byla pravda to, co se v knihach pise o Inkvizici, protoze Bioware preci jasne ukazalo, jak se vecy mely! Uz me to zk*rveny halo kolem DAI zacina pekne sr*t. Neni tyden, aby nemasirovali nejakym p*sranym PR videem.
-
No vypadá to jako fail. Snad to tak nebude a překoná to jedničku :/
-
Toto nema byt inkvizicia vychádzajuca z nasich dejin
-
Hru nechci zatracovat dokud jí nevyzkouším, ale trailer na mě působím asi následovně: PR kecy, klišé, klišé, PR kecy, barvičky, klišé, barvičky, barvičky, klišé a PR kecy *1*
-
Takto má tedy vypadat inkvizice. V dějepise kecali!
-
Po té, co mi tento rok skvosty jako Shadowrun, Origina Sin a Wasteland 2 pripomenuly, jak mají vypadat spravné RPG hody, bude hodně dlouho trvat, než zas přesedlam na tuhle hědou univerzální omáčku, kterou serviruje Bioware.
-
A pujde tam napichovat na kul, lamat v kole, drtit pastelky palecnici, rezat lanem, narezavat kuzi, natahovat na skripec, tryznit nahratym kyblem s krysami, topit, palit, ctvrtit, namotavat streva na kolovrat, trhat konem a delat dalsi zabavne kratochvile vlastni inkvizici za starych dobrych casu?:-)