Přejít na výpis diskuzí
Video z Hardware od tvůrců Homeworld vás konečně pustí do hry
30.5.2013 | Ladislav Loukota
62 příspěvků
-
World of tanks: prubojnejsi strely, bonusove tanky, extra sloty na tanky a musis mit premium pri hrani ve vice lidech
-
lol *1*
-
No prave ta atmosfera klasickeho Homeworldu na me z toho traileru uplne rvala *1* . Ta hudba, ta stylizace, interface.
Na tuhle hru jsem hooodne zvedavej -
Tak u prealpha verze hry se většinou nedá moc soudit jak moc se technicky posunula ... ale imho Hw2 vypadá dobře i na dnešní dobu ... úplně by mě stačila pořádná optimalizace, nativní podpora vysokých rozlyšení a celé to zpracovat na HW2 enginu ... Trošku detailnější modely a vyší rozlišení textur už by byla jen třešnička na dortu.
-
Mod do HW2? Vůbec se to nikam technicky za ty roky neposunulo...
-
http://www.rockpapershotgun.com/images/13/apr/hard2.jpg
Bezpilotní opravdu asi nebudou, když mají kabinu ... -
Co to bude, podle toho obrázku soudím že se to bude odehrávat v Rusku a budeme si hrát s matrjoškou, velký auto, v něm menší, v něm ještě menší, v něm...
-
Osobně jediné čeho se u téhle hry bojím je F2P model ... drív sem ho vyloženě nesnášel. Ale teď sem zkusil několik her s F2P modelem, který není vůbec špatný ... Planetside2 a World of tanks ... prakticky se v těch hrách platí jenom za zrychlení postupu a kdo neplatí tak do hry investuje jenom víc času což je podle mě zatím nejlepší F2P model. Dneska už nejsem proti F2P modelu tak zaujatý jak dřív a pokud se udělá dobře, tak by ta hra mohla být dobře hratelná a F2P by jí nemuselo ublížit ... ale samozřejmě je to risk. Pokud to bude P2W, všechno bude předražené jako prase a bez placení si člověk prostě nezahraje tak ta hra zanikne ještě rychlej, než se objevila.
-
WTF? Co má nálepka RTS společnýho s vesmírem? ... To už u nás konečně legalizovali, nebo si zhulenej nelegálne? *1*
-
Toto som našiel v interview s tvorcami hry:
We are not making a ‘social strategy game’. We’re making an RTS with both single-player and multi-player. There is gameplay on a planetary scale – meaning big maps and a big world to explore – and you have the ability to do that with friends. We’re eager to fix the misconception. -
Rozbušilo se mi srdce ... jako zvon .... ach ta nostalgie :-P ..... HOMEWORLD !!!!
-
Only PC nebo to miri i na PS 4? Max. holt upgraduju kompa:)
-
Uz nikdy si nepustim Evropu 2.
-
ja na to koukal bez zvuku ;]
-
No vypadá to super, dokonce jsem přemýšlel, že bych si koupil ten jejich founders pack, ale pak jsem zjistil že stojí 100 dolarů...
Přijde mi to trochu brutus za hru, která pak bude FTP. -
Bezpilotni letouny to nebudou (mluvi s velinem + kokpit), ale tohle bych spis prisoudil rane fazi vyvoje a ano, je to jak pest na oko :D
-
Hardware, Total war rome II a company 2.! Letos se uhraju k smrti.! :D
-
no proc ne, pokud jsou to bezpilotni letadla, tak muzou kopirovat teren stejne jako strely s plochou drahou letu
-
Homeworldy jsou dle mého nejlepší vesmírné strategie a na Hardware jsem se také moc těšil... než jsem zjistil, že jde o další multi social free to mad... blabla hru. Kdyby to mělo single, neváhám ani chvíli.. takhle...
-
zrovna to sem jdu napsat, to je fakt prapodivny, prirozene by udrazovalo nejakou vysky, bez ohledu na teren, tohle je jak kdyby mit vysky drzelo vzdalenost od povrchu