Přejít na výpis diskuzí
Video z Hardware od tvůrců Homeworld vás konečně pustí do hry
30.5.2013 | Ladislav Loukota
62 příspěvků
-
hele tak jak to je s tim f2p ? je tam nebo je to normalni hra ? (prosim at je normalni boze) hledal sem k tomu info ale nejak to nemuzu najit něco co by vylozene potvrdilo to nebo ono.
-
-
Co je u tebe normální hra? Bude to RTS se Single a Multiplayerem jako každé jiné ...
-
-
no dobře asi sem to nenapsal srozumitelne, ale pokud tam bude klasickej singl tak sem na vrcholu blaha.
-
-
-
až na to že tahle hra není z vesmiru protože se jasne odehráva na poušti *7* taky bych byl opatrnej s nalepkou rts, ja jsem na strategie znalec
-
-
lol *1*
-
WTF? Co má nálepka RTS společnýho s vesmírem? ... To už u nás konečně legalizovali, nebo si zhulenej nelegálne? *1*
-
-
Homeworldy jsou dle mého nejlepší vesmírné strategie a na Hardware jsem se také moc těšil... než jsem zjistil, že jde o další multi social free to mad... blabla hru. Kdyby to mělo single, neváhám ani chvíli.. takhle...
-
-
Toto som našiel v interview s tvorcami hry:
We are not making a ‘social strategy game’. We’re making an RTS with both single-player and multi-player. There is gameplay on a planetary scale – meaning big maps and a big world to explore – and you have the ability to do that with friends. We’re eager to fix the misconception. -
-
Díky za info :)
-
-
-
Hardware, Total war rome II a company 2.! Letos se uhraju k smrti.! :D
-
Only PC nebo to miri i na PS 4? Max. holt upgraduju kompa:)