Přejít na výpis diskuzí
Video z Homefront: The Revolution slibuje upravitelné zbraně a stealthový boj
25.3.2016 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
stějně jsou nejlepší ty čínský komunistický hry, kde hraješ za PLA a kosíš zlý kapitalisty...
-
je to sci-fi, takže je jasný, že si tam budou vymýšlet. No a jak říkám, líbí se mi téma, neznám hru, kde by se takto bojovalo proti okupační armádě. No a rusáci už jsou ohrany a nikdo jinej už moc šanci stejně nemá. Jako je jasný, že úspěšnou invazi do USA, by nezvládlo ani Rusko, Čína a KLDR dohromady, ale zas nenech se mýlit jacku, čína má třetí nejmocnější armádu na světě a největší armádu na počet vojáků, navíc to taky nejsou nějací hadrnící jak KLDR, ale mají slušnou výbavu a výzbroj...
-
Mam trošku obavy, tak snad se ta hra povede.
-
Aha, já myslel že to právě naváže tam kde 1čka skončila tak nic no...Čína taky není nějaká extra-armádní velmoc.
-
Taky si nemůžu zvyknout na to KLDR místo Číny. Jako představa, jak takový stát, který má problémy sám se sebou porazí půlku Asie a USA je no....úsměvná.
-
né, s prvním dílem to stejně nemá mít nic společnýho...
-
Vždyt je to asi proto aby to navazovalo na 1ní díl ne ?
-
Kde to vidíš a co se ti na tom nezdá? *7*
-
o to tady ale nejde. Jistě že to je sci-fi, to mě vůbec nevadí, ostatně kolik existuje takových her s tématikou okupace? Hmmm 0. Hru si rád zahraju. Jde ale o to, že čína by jako zlý světovládce působil rozhodně věrohodněji než KLDR. Navíc jsou i techniky mnohem víc pokročilí.
-
je fuk jestli cina nebo kldr...oboji je scifi
-
"Gerilový" ? Nevim zda se mam smat, protoze to je opravdu smutne.
-
Je snad nějaký důvod, proč tam místo KLDR není Čína? Stejně se ta hra ani v Číně možná prodávat nebude, tak to tam klidně mohli dát PLA. Když se mohlo proti PLA bojovat v BF4 a III. světová kvůli tomu nenastala, určitě by se mohlo i tady. Každopádně, futuristická KPA z prvního dílu mě designově přišla dost dobrá, takový mix sci-fi a reality, tady už ti KPA vypadaj jak z nějakýho kyberpunku. IMAO měli zůstat u designu z prvního dílu: http://vignette3.wikia.nocookie.net/homefront/images/b/bf/0316111955.jpg/revision/latest?cb=20110321220804
Protože to co tam je dneska je dost WTF.