Přejít na výpis diskuzí
Video z Homeworld Remastered zdůrazňuje grafický pokrok oproti původním hrám
25.2.2015 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Nepřesvědčí... už mám dávno koupeno. Ale se*e mě že to spustí až v sedm večer. :-D
-
-
nepochyboval jsem
-
..kde si to zistil, ze o 19.00? inac celkovo by ma zaujimalo podla coho sa ma clovek orientovat, kedy bude presne hra spustena
-
-
http://store.steampowered.com/app/244160/
Tato hra bude odemknuta přibližně za 7 hodiny
A je tam taky odpočet, na akci, která by měla být ukončena při spuštění. -
-
teraz vyzeram ako debil, zaujimave este pred cca 2hod. som to pozeral doma, spravil sa iba predownload a viac tam nic nebolo, dik za odpoved
-
-
-
-
Meh. Už jsem koupil před měsícem *6*
-
Diskuse pro Článek Nový trailer na Homeworld Remastered vás přesvědčí, že si hru musíte koupit ještě dnes.Slogan jak od šmejdů. *7*
-
-
Tak to si vystihnul, akorát že je to slogan od šmejda ... jeho články zásadně nečtu, protože mi přijde že to píše na drogách *8*
-
-
Tak co tady děláš na prvním místě?
-
-
-
Doted jsem si myslel ze Gearbox pristupuje k Homeworldu opravdu s citem a vubec nechapu proc se me najednou snazi presvedcit o opaku...
To je jak nechat kralovnu Alzbetu II. tancit nahou u tyce... -
-
je to trapas tento trailer, ale aspon nezavadza ako Elite Dangerous ;)
-
-
Pravda. Je to trapas. Keby som videl len tento trailer a nevidel by som iné zábery z Remastered verzie, tak by som im nedal ani cent a pre istotu by som to najprv upirátil (aby som vedel, či je to skutočne "ono"). Našťastie ale som videl dostatok preview videí a sledoval som situáciu okolo, takže som vedel, že to bude dobré (== áno, hru som si kúpil).
Trailer čisto pre mainstream a dnešnú generáciu. Bohužiaľ hudba ani ŠTÝL NADPISOV nepasuje na Homeworld.
-
-