Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Nepřesvědčí... už mám dávno koupeno. Ale se*e mě že to spustí až v sedm večer. :-D
    • nepochyboval jsem
    • ..kde si to zistil, ze o 19.00? inac celkovo by ma zaujimalo podla coho sa ma clovek orientovat, kedy bude presne hra spustena
      • walltar
        http://store.steampowered.com/app/244160/

Tato hra bude odemknuta přibližně za 7 hodiny

A je tam taky odpočet, na akci, která by měla být ukončena při spuštění.
        • teraz vyzeram ako debil, zaujimave este pred cca 2hod. som to pozeral doma, spravil sa iba predownload a viac tam nic nebolo, dik za odpoved
  • Meh. Už jsem koupil před měsícem *6*
  • Diskuse pro Článek Nový trailer na Homeworld Remastered vás přesvědčí, že si hru musíte koupit ještě dnes.Slogan jak od šmejdů. *7*
    • Tak to si vystihnul, akorát že je to slogan od šmejda ... jeho články zásadně nečtu, protože mi přijde že to píše na drogách *8*
      • WWladCZ
        Tak co tady děláš na prvním místě?
  • Doted jsem si myslel ze Gearbox pristupuje k Homeworldu opravdu s citem a vubec nechapu proc se me najednou snazi presvedcit o opaku...

To je jak nechat kralovnu Alzbetu II. tancit nahou u tyce...
    • je to trapas tento trailer, ale aspon nezavadza ako Elite Dangerous ;)
      • Pravda. Je to trapas. Keby som videl len tento trailer a nevidel by som iné zábery z Remastered verzie, tak by som im nedal ani cent a pre istotu by som to najprv upirátil (aby som vedel, či je to skutočne "ono"). Našťastie ale som videl dostatok preview videí a sledoval som situáciu okolo, takže som vedel, že to bude dobré (== áno, hru som si kúpil).

Trailer čisto pre mainstream a dnešnú generáciu. Bohužiaľ hudba ani ŠTÝL NADPISOV nepasuje na Homeworld.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit