Přejít na výpis diskuzí
Video z Killzone: Shadow Fall odhaluje výhody vývoje pro PS4
30.5.2013 | Ladislav Loukota
64 příspěvků
-
Jenda teoreticka: když budu hru procházet rychleji než bude stíhat můj download, co se bude dít v těch momentech střetu? Jaká vedlejší zábava tam vznikne?
-
-
lag *15*
-
Budu na teba pustat nekonencne vlny nepriatelov :)
-
Jelikož se budou stahovat celé úrovně, nedojde asi k tomu, že by ses zasekl v půlce levelu před dveřma, který ti budou hlásit "Počkejte až se stáhne další oblast" *15*, ale spíš budeš mít v menu prostě zmčenou další úroveň než se načte. A ano, třeba tam bude nějaký mod na výplň, který budeš moct hrát v těchhle chvílích. Ale být tam ani nemusí. Pořád je to ttož lepší než čekat než se ti stáhne komplet celá hra, takže je to plus samo osobě. Jestli ti vývojáři dají ještě k tomu něco na hraní, je to jen další plus.
-
-
Ted jenom doufat ze porty z novych konzoli pujdou taky tak snadno a jednoduse delat jak rikaji, aby se mohli soustredit pri portovani i na jine veci nez aby to vubec jelo. Napriklad aspon normalne naprogramovat ovladani mysi a ne ty demence typu mouse smoothing, mouse acceleration a to nejvetsi svinstvo negativni akcelerace
-
Fajn, to co jde na PC uz nejmene 5 let, je ted na PS4 opravdova lahudka a novinka :D A proto, nevahejte a kupujte, zbrusu novou PS4, ktera prinasi to co PC hraci znaji leta, zcela novym zpusobem :D Proste kravina :) Jen reklama jak navesit buliky blbeckum na nos. Pred 4mi roky jsem si koupil PC za 25 tisic. I dneska s nim bez problemu pustim novinky na max detaily. Tak mi sakra nekdo vysvetlete, na co potrebuji konzoli.... Kdyz si srovnam kvality her z PS3 a z PC, nachazim dalsi duvod proc zustat u PC. Po vsech strankach mi proste PC vychazi lepe... Jednou za 5 az 6 let investuji cca 20 tisic do noveho stroje, na kterem muzu delat mnohem vice nez jen hrat par her, a pustit prohlizec...
-
-
hmm *5* seš boss všechno na nejvyší hmmm *5* a rozlišení 800x600 s 20fps
PS: až si na tom svém "dělu" zahraješ něco z konzolových exklusivit pak můžeš mluvit -
-
co napr. lol
-
-
?
-
treba ten Killzone SF ten ti na PC nikdy nevyjde
-
-
-
Gratuluji, pustis na nem hry i dnes na plne detaily, které jsou 4 roky vice mene podobné *7*
-
Ty troubo, tak si zkus koupit PC v ceně té konzole a pak tady zase mužeš mudrovat o tom, jak si 5 let pustíš všechny hry na maximální detaily. Nechápu, jak můžeš srovnávat PC za 25 tisíc s konzolí za 10 - 12 tisíc. Ale tak hlavně, žes to konzolistům nandal, jací jsou blbečci. ;)
-
-
konzole ovsem maximalni detaily nema. Jeji detaily konci nekde mezi low a medium, takze si za 5 let hezky na konzolovske "maximalni detaily" zahraju vse, logicky
-
no srovnavat muze, vzhledem k tomu, ze konzolove hry jsou o cca 400kc drazsi nez PC hry...takze pokud koupi 5 her za rok, tak za 6 let to dela nejakych 12k coz je rozdil mezi konzoli a PC...
-
-
To už seš teda velký kluk když máš tak nadupaný PC.
-
Mno jo, ale já třeba i na tom PC jen hraju, pouštím video, nebo hudbu, a koukám na internet. A tím pádem mám počítač, do kterého neinvestuji víceméně nic a jednou za pět šest let si koupím konzoli za cca 10000. Takže ušetřím těch deset tisíc za upgrade počítače (samozřejmě jen odhadem a je to spíš míň, protože nějaký malý upgrade je vždy potřeba), což není zanedbatelná částka, teda alespoň pro mě ne. Výhoda počítače spočívá v těch věcech, které poskytuje navíc. A pokud je člověk k životu nepotřebuje, tak je vlastně údržba PC mnohem dražší.
-
-
nejsem si jistej jestli nove ps 4 seženeš za 10 tisíc a kdyby sis postavil starší pc se stejnym vykonem možná to vyjde cenove shruba nastejno. taky na konzole jsou dražší hry.
imo co rika ma nejakou logiku chtelo by to udelat takove cenove srovnaní -
-
Cenu nema cenu řešit, každý chce vydělat nejvíc, Btw PC byli v jednu chvíli skoro na minimu *6* )asi pred rokem, dvouma) resp. PC vyšlo výkonově daleko levněji,a le to je fakt jen tak pro zajímavost *5*
-
-
-
Naozaj nerozumiem prečo do každej takejto debaty musia prísť zarytí PC-hráči a všetkých utvrdzovať v tom ako je PC najlepšie. Myslím, že konzoly sú robené pre odlišný druh zábavy, iné cieľové publikum a nemajú ambície nutne všetkými funkciami a možnosťami sa približovať PC. Tieto porovnávanie sú úplné zbytočné a scestné. Tak ako ty a xyz ľudí má dôvody prečo hrajú na PC, tak rovnako xyz ľudí má dôvod prečo hrá na konzolách.
-
-
Co ktomu dodat,Treba na ps3 jsou lepsi sporty.fifa,hokej,golf.pro evo.GT6,A exluzivity.Ktere na pc nejsou,nebude tam GT academy atd.
-
neexistuje jedinej racionalni duvod proc hrat na konzoli, kdyz existuje pc. neexistuje jedinej duvod proc do toho rvat prachy, kdyz mam pc, jakozto naprostou sobestacnou multimedialni stanici. Neni jedinej duvod proc se zaobirat konzoli ktera kdyz vyjde tak uz je zastarala, a v podstate nic neumi. PC hrac nikoho v nicem neutvrzuje, jen sumarizuje to co je vseobecne zname
-
-
Tak ako pre tebe neexistuje jediný dôvod hrať na konzoli, tak isto pre mň neexistuje jediný dôvod prečo hrať na PC. Neviem síce, čo je známe, ale veď ok, tvoj názor.
-
Doufám že tahle tupost neni nakažlivá.
-
Exkluzivni tituly a foolproof design mluvi pro konzole. A to sem PC hrac.
-
A když to PC člověk nemá? Nebo má opravdu jen levné PC/notebook/tablet, který mu na brouzdání po netu a práci s dokumenty stačí? Je fakt tak skvělé rvát peníze do upgradu grafiky PC? Jaký je v tom rozdíl, jestli nacpu peníze do herního PC a nebudu si stejně jistý, jestli mi pojede vše tak jak má, nebo stejné a mnohddy i menší peníze do nákupu konzole a budu si jistý (nebo minimálně mnohem jistější), že mi vše opravdu pojede tak jak má?
-
-
klasicka naivita :D ano mnohdy mensi penize nacpes do konzole, ovsem mnohonasobne vetsi penize nacpes do her na konzoli jak na pc. Nemam na mysli warez na pc, ale original. To ze mas levne PC/Notebook/ Nebo nedejboze naprosto zbytecnej tablet se kterym clovek vypada jak pitomec kdyz nekam prijde, to je tva volba. Pokud mas slusne pc, ktere neni o tolik drazsi jako konzole + par her, nemusis nic upgradovat. Rict ze na konzoli neco jede tak jak ma - dalsi naivita. Hra na konzoli je orezana verze tak, aby to jelo na zastaralym hardwaru (v pripade PS4 na novym, ale naprosto nedostacujicim hardwaru). Na co budu mit jeden slabej pc na praci s dokumentama a druhou krabici v obyvaku ktera v podstate nic neumi ? poridim si jednu vec co umi vsechnu a poradne, nez 2 veci co umi neco na pul
-
-
kamo konzole driv nic neumely,protoze byly jen na kartrige,ale ted to je jina,Ted je to multimedium,uz v zakladu prehraje film na blueray i ve 3d,DVD,CD,Super audio cd,internet,fotky i jejich upravu,Skype,Youtube lepsi na ps3 nez na pc.videoteku,musicteku(vidz zone ps3)i na ps3 stahovani z uloz to.muzete vyskouset.hry online,hry ve 3d (uncharted3)a to nepocitam funkce co maj v zahranici.Stara ps3 ma vse co potrebuji.Za ty prachy!A co teprv ps4!nebyt internetu tak pc je hodne draha zalezitost.vem si kdyby nebyl internet a vsecky programky co si stahujes na cerno za daco sis mel koupit jako krabicovku v krame.By ses nedoplatil!jen kolik stoji program o velikosti par mega na strihani fotek na pc!3tis?Vidim u kamosu co tyhle programky maj na cerno a jako original se pohybuji radove v tisicovkach!
-
Nemáš pravdu - papírový výkon konzole, která má upravený OS víceméně hlavně na běh her (já vím, že dneska už běží i na konzoli nějaké procesy na pozadí, které dřív nebyly potřeba, ale pořád je to něco jiného než OS na PC) se NEDÁ srovnávat se stejným hardwarovým vybavením PC. A říct takový blud, že je výkon PS4 naprosto nedostačující... sorry, ale to máš doma počítač z Nasa, nebo co? Srovnatelný PC bys sehnal spíš kolem 25-30 a ne 10 jak píšeš. Hlavně tu ale mluvíme o celkovém posunu herního vývoje právě díky konzolím, jinak by si vývojáři nemohli dovolit dělat masové scény se všemi moderními procesy v jedné scéně. Ty už jsi možná natolik otrlý nebo zhýčkaný, že ten posun třeba ani nevidíš. Ale když se v tom trochu vyznáš a rozumíš tomu co se tam všechno musí dít na pozadí, musíš poznat, že takové hry, které se chystají na PS4 tak PC vůbec (kromě nějakého Crysis 3) nejsou. To je prostě fakt. A teď konečně budou. Jo jasně - ty teď na starším kompu (2-3 roky) vpohodě rozjedeš všechno skoro na max (neříkej mi že uplně všechno), ale to je proto, že hry jsou hrozně dlouhou dobu pořád na velice podobné technické úrovni - už několik let. Až přijde PS4 a X-One tak uvidíme jak budeš šťastnej, že musíš celkem hodně upgradovat nebo rovnou koupit novou mašinu. PS: já se na to na jednu stranu docela těším, vyplatí se tak půl roku až rok počkat a pak si koupit pořádný dělo. To potom vpohodě vydrží zase jednu generaci konzolí :-)
-
-
-
-
-
Jsem taky PC hráč, ale mám oči. Tohle ani dnešní hry umět nemůžou, když nepočítám Crysis, protože do téhle chvíle kvůli konzolím vznikat nemohly. Teď už konečně budeš moct využít to svoje nadupaný dělo na plnej výkon a to díky konzolím. Deal with it.
-
-
prej na plnej vykon...Az rozjedes unreal4 tak si povime!To tvoje pc je pro tuto generaci(ps4)old pc!Uz vidim jak na tom rozjedes In famos second son!Multiplatform hry jsou osekany i na konzolich,kdyz vidis grafickej skok v exluzivkach,treba na ps3.Tak treba CODna ps3 by mohlo byt jeste hezci!Tam jde o to ze multiplatform engine dava vykon jinam nez by mel!Potazmo do optimalizace.
-
Tohle by se dalo postavit i z druhe strany a to, ze prave kvuli konzolim se to ve velkem dostava k hracum az ted *3* .
Pro rejpaly: samozrejme, ze duvodem nejsou konzole jako takove, ale fakt, ze na konzolich hraje vice lidi a jsou tam hlavne vetsi prodeje. -
-
No samozřejmě, je to tak, ale musíme se s tou situací smířit a být rádi, že se to někam posouvá a ne nadávat na konzole, které jsou prostě pro ohromnou masu lidí velice populární. Takže ano, dá se to otočit, ale nic to nemění na skutečnosti, že ani na PC dnes nejsou tak kvalitní hry (po technické stránce) jak píše TnD. Teď konečně budou, takže vzato kolem a kolem je to pozitivní informace (v nastolené situaci).
-
-
-
http://stream1.gifsoup.com/view2/3748198/randy-marsh-shit-o.gif
-
-
Prave diky tem konzolim, ti staci upgrade PC jednou za 5 let.
-
-