Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne dík o hry jako je tato fakt zájem nemám !! .Já fakt nechápu jak tohle někoho může bavit.I to COD mi přišlo lepší než toto ,ale tím nechci hanit Playstation! .Třeba takový Gof of war nebo Gran turismo to sou pecky! no uvidíme co nám nové konzole přinesou na pc příští rok.Half life prosím *13*
    • TheGGG
      Ježiš, half life on na to pořád někdo myslí. Ta hra byla vždycky děsně overratte. To bych radši hrál podle mě nic moc gears of war než HL. Nějak nechápu co na tom výplodu od valve koho bavilo
      - špatnej pocit ze střelby, mizerná AI, nepřátelé reagovali na vaše střely jak pytel hnoje, koridor jak děs a tuna skriptů které najednou nikomu nevadí hmm fakt nevím Half life 2 maximálně 4/10
      • Když vyšel HL1, tak jsem byl ještě školou povinný a u rodičů jsem si vyprosil grafárnu Voodoo2, koupil jsem si HL a řeknu ti, že v té době jsem na to čučel jak puk. Nevídaná grafika a částečně diký tomu celková atmosféra bylo něco nového. A HL2 další velkej pokrok. Takže na tyto dvě hry mě nešahej, jo! :-)
      • Ty asi nejsi normální.
        • Už podle avataru :D
      • Kluk kterýmu je 15 a má jako avatara nějakýho šamponka to nepochopí ;)
        PS: Ano Half life je koridorová scriptovaná střílečka ,ale ne debilní jak tyhle wow moment přeakčněný hry ;) servus
  • Taka genericka hovadina :D Este i lano trci z lode aby sa ho mohol chytit :D, tri metre streial vedla enemakov a oni padaju, vsade rozhadzane prave spravne vysoke kocky materialu za ktore sa moze akoze schovat ... boze boze boze :D *6* Taka BLBOST, ale co next gen hlavna hra koli ktorej si to ludia budu kupovat, LOL.
    • God-of-War
      Tvůj nick na Tebe fakt sedí.
  • márnosť...všetko pekné ale celé ako v spomalenom filme *13* permanentný " slowmotion ! ten gamepad... *9* zlatá myš...ked to bude na pc možno skúsim ..takto ni.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit