Přejít na výpis diskuzí
Video z Killzone: Shadow Fall pro PS4 ukazuje teroristický útok
21.2.2013 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Hlavně je všechny popíchat kudlama do hlav , to je nejlepčí přeci , bez toho to neni "RÝL" ne voe ... *11*
-
-
Ano, takové metroid prime je RÝL až i arma bledne závistí
-
-
Metriod Prime je jedna z nejlepších her co sem kdy hrál a ani jedna z těhle srágor ( a tím nemyslím armu ale ta taky asi cílí na jiný publikum než tohle ne ? ) to nikdy nepřekoná a můžou si tam třeba vyřezávat vohryzky . Neumí vymyslet dobrou hru , protože sou omezený publikem . Většina lidí co to budou hrát by se nedostali v Metroidu ani pro první upgrade ... Navíc Killzone a Metroid - to je uplně jinej sport ...
-
-
To že ty tvrdíš že to je nejlepší hra neznamená že to tak je ve skutečnosti. To je jako když lidi tvrdí že Half life je nejlepší hra a přitom je to přehodnocenej šedej průměr. Já jen nevím proč tu plácáš cosi o realitě když je očividné že si fanoušek hry která také není reálná. Já killzone serii hrál a považuji ji po Battlefieldu 3 za nejlepší FPS vůbec a ani jedna z těch her se nesnaží být reálná a tudíž je tvůj první komentář zcela zbytečný.
-
Nebo teda možná by i uměli vymyslet lepší ... Ale což , třeba to bude dobrý , ale to kuchání už je skoro přežitek ne ?
-
-
-
hry nejsou RÝL. kdyby byly RÝL, tak tě zabijou během první minuty...
-
-
To nejsou, kdyz na tom noziku neni ani krev, nextgen jako svina... *2*
-
-
Děláš jako kdyby tam tý krve bylo málo.
-
-
Ani nešlo tolik o to RÝL , možná sem měl napsat spíš KŮL ... Každopádně je to úchylný , hnusný a zbytečný , aspoň podle mě ...
-
i tak uz je to ohrany... Divim se, ze sami vyvojari tohle nevidi. Sorry, ale neexistuje zpusob jak nekomu vrazit nuz do krku rukou na ktery lezim zatimco mi ten nekdo miri pistoli na hlavu a je pripravenej vystrelit a navic je to podle prvniho pohledu profik, v takovy fazi je to proste game over.
-
-
stejně jako není možný skočit ze střechy a chytit se lana na nějakým vznášedle, který pak letí dál. na tom laně se držet jednou rukou a druhou střílet za letu maníky... je to na efekt a je to hra... vývojáři si to moc dobře uvědomujou, ale nemůžou dělat z nepřátel super zabijáky, protože hráč je prostě jouda, co si má při tom myslet, že je dobrej... vývojáři mu tak musí dát řadu výhod a dostatek času na reakce.
-
-
-
-
Jako srovnávat tohle video s Crysis 3 je trochu vedle. Nikdo to ještě nehrál. Crysis 3 je zatím jenom v otevřené betě pro odzkoušení multiplayerového kódu. A porovnávat hratelnou Alpha/Beta verzi Crysis 3 s trailerem je fakt výsměch. Ale na druhou stranu jsem rád, že se konečně ty konzole hnou dopředu, protože to nejvíce poškozovalo právě hráče PC. Viz Alien Colonial Marines. To je na dnešní dobu hnus velebnosti *3*
-
-
No dobře a Killzone pro PS4 už jsi hrál ? ....prostě z tohohle už si nikdo na zadek nesedne.
-
Crysis 3 si dnes spousta lidí už zahraje.
-
-
Crysis 3 je v prodeji od včerejška...
-
-
na torrentech dávno předtím *15*
-
-
-
Jasně za to jak vypadá Alien Colonial Marines můžou určitě konzole...
-
-
Ano můžou, protože byl primárně dělán pro konzole a to je 8 let starý HW *3* Na PC vznikl jenom PORT
-
-
-
ted akorát jsem si chtel zahrat neco jako simcity 5, proste nejakou nenasilnou kreaitvni hru nebo simulátor a zjistuju že v tomhle žánru krome beckovych her skoro nic není. Tak me mrzí že je to porad sama strilecka a nutno dodat ze to neni nic co by me primelo ke koupi nove konzole :(
-
Kto si pamata ako vyzeralo predstavovanie Killzone na PS3 ?
Vsetci nabudeny aka nadhera aka vykonna konzola.
A nakoniec to bolo cele oser a iba render :D
Finalna hra 10 krat skaredsia :D -
-
Jo, ale představení Killzone 2 na PS3 (či kerej Killzone to byl) celé vypdalo jako CGI film od Pixaru a ne jako videohra, sakra, se na to podívej. To samé Motorstorm, žádné gameplay záběry, zato spousta cinematic záběrů, pro gameplay komplétně atypických pohybů, herních prvků apod.
Tohle Killzone byl 100% gameplay a pokud si retardovaný, tak se podívej na Watch Dogs, které včera prezentovali taktéž. -
Toto je to co slubovali a tvrdili ze to je cele z hry:
http://www.youtube.com/watch?v=DsNudumdzzg
Tak nepamatate, len minuskujete :D -
Jenže každýmu kdo hrál Killzone 3 dojde, že tohle není nijak obrovskej skok. Je podle mě naprosto reálný, že takhle bude finální hra vypadat.
-
-
Ved toto moze, ja len hovorim o tom aka bola reklama pred tym.
Tak ako tu pisu ludia, ta grafika je v pohode realna, ved daco podobne mame uz teraz na PC.
-
-
-
Co tu čtu tak konzolisté jsou teď opojeni tím co na PC už máme dlouho...paráda...Ne že by to nevypadalo pěkně..ale na prohlášování "ty wole to je grafika mazec". Pardon ale tohle neni nic z čeho by si uživatel PC, který netrávil poslední roky na PC z období komunismu zná... *9*
-
-
Šak v klidu, konečně se dočkají zlepšení, navíc začne pořádný hype okolo, a ten pocit se po těch letech na dnešních konzolích musí nějak vylít, tak jim to dopřej. *4*
-
EDIT: sednul na zadek
-
-
V pohode:).. Trojku sem zatim nehral,ale mam oci:). A videl sem to na max detaily.. neskrta si to.
Reakce na Tajnej -
-
Sony fanboy detected!
Porovnavat grafiku dvou her z nichz jedna je primarne v dzungli a druha zatim ukazala jen trailer v mestsky oblasti je blbost. Navic kdyz obe hry vypadaji graficky paradne...
-
-
Konečně ukázka co za něco stojí. Musím uznat, že tohle vypadá výborně. DX11 zde jde cítit. Takhle nějak jsem si představoval nextgen titul. Na začátek to není vůbec špatné.. jen tak dál a doufám, že s novou generací konzolí se posune pc.
PS: Crysis 3 se může jít zahrabat (jak grafikou, tak celkově) -
Pěkné, ale to obvykle Killzone tituly bývají. Co mě ovšem zarazilo je opět trapné ovládání gamepadem. Nelze zapojit klavesnici a myš (myslím k hraní her) ? Také jsem si všiml malých ústupků směrem k výkonu. Ale necháme se překvapit.
-
Crysis 3 je proti tomuhle sracka:)
-
-
borci s Cryteku čumeli ako pero s gauča:D
-
A toto je jen výkřik do tmy, nebo už jsi hrál? A upozorňuju, že se opravdu pouze ptám, neutočím :)
-
-
Některé scény jsou neskutečné včetně různých efektů. Na metrové LCD to asi bude masakr. Koukal jsem na Crysis 3 na PC na max a tohle je ve všech směrech dál, i když ne zas o tolik, ale je. Dá se říct, že je to slušný výsledek na jednu z prvních ukázaných her na PS4. Jsem zvědav, zda se potvrdí spekulace, že jde o launch titul.
-
-
a) rozmazle video nic nerekne, ani ze 720p videa neni moc co rict o kvalite. b) co rozliseni :). kdo vi jestli to bude byt jen full hd. u konzoli clovek nikdy nevi. takze s temito soudy bych jeste pockal. to video se snazi presvedcit, ze bude ve full hd soutezit s timto: http://img.gawkerassets.com/img/18f2efjwhm9l4jpg/original.jpg http://media.pcgamer.com/files/2012/06/crysis_3_-_e3_2012_-_dambusters_-_assess_adapt_attack.jpg .
-
Max. v jednom směru je to dál než Crysis 3, má to lepší epileptické účinky. Jo, teda ve dvou, ještě boží HRD! *5*
-
Cože ?? :D :D Jako grafika pěkná a hlavně prostředí nádherné ale že by to ukázalo něco víc než crysis to fakt néé :D úroveň grafiky mi to připomíná far cry 3 ikdyž se to nedá moc srovnávat je to úpně z jiného prostředí...
-
-
Jinak mas oci v pohode??
-
-
Já jo a ty ?
-
-
Asi nemas, kdyz to porovnavas s Far Cry...To sem se musel fakt smat.
-
-
tvl a můžu se tě zeptat jakej aspekt grafiky je na tom tak úžasnej kterej jsme ještě v žádný hře neviděli ?? Detaily grafiky(textur) úplně normální nic extra, detaily obličeje postav žádný nešly nic moc vidět, výbuchy taky žádný nebyli kromě těch naskriptovanejch, částice poletující prach a bordel taky nic co by jsme už neviděli jinde, kouř a plameny taky nic úžasnýho v BF 3,crysis vypadají stejně nebo i líp, vegetace těch pár stromů a keříků taky nevypadali líp jak v crysis,fyzika nějaká pokročilá taky se nekoná, zničitelnost prostředí ničeho jsem si nevšiml.
-
-
-
-
-