Přejít na výpis diskuzí
Video z Last of Us ukazuje význam správného rozhodnutí
20.5.2013 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Mam pocit ze polovina věcí které vývojáři slíbí tak tam nebude nebo bude nedoresene.Například stealth,atmosféra a nepřátele.
-
ale tak co se divím pí..s co nemá vlastní názor a jen nadává je na games vcelku normální.
za kurvama choděj jen ti co se chovaj jak hovádka boží a to seš tady Ty -
wtf ... kdejakeho trolla tady mažou ale takovou zho..dilost tu redakce nechá ? dobry no
-
Jojo, Joel ma vetsinou 3-5 náboju a na tebe to rve Uncharted *1* Hral jsi ho nekdy?
-
Aby jsi nebyl zklamanej, prozatím to nevypadá na fakt hardcore survival hru, jen na survival hru *4* Kez by tam byl nejakej mod/obtiznost kdy by fakt i konfrontace 3 lidí byla bitva o život...
-
zrovna naposledy co sem se díval na gameplay tak tam střílel nějaky týpky a uplně to na mě řvalo UNCHARTED !!!!! tak že by to bylo nějake HC survival... asi těžko
-
Tvoje permanentní snaha shazovat tuhle hru u každé novinky o ní začíná být dost únavná. Běž si radši ve volném čase zaplatit nějaký kurvě za pěknou noc, abys mohl smočit a nebyls takovej ubohej trollující mrzout. Určitě ti to prospěje.
-
Uz aby to bylo na torrentech.
-
No už aby byl červen...
-
Ale notak. Uncharted je akcni hopsanda kde postrilis tisice vojaku nez uvidis titulky, klasickej Indiana Jones dobrodruzstvi... Toto je survival akce, kde se plizis a nebo pred necim/nekym utikas... S Uncharted to ma spolecnyho tak leda studio,grafiku a third person pohled...jestli ti to ale staci, budiz (zrovna hraju Batman Arkham City, takze vlastne Uncharted)
-
Na druhou stranu, když člověk čte ty informace tak se ani nediví..kdy naposledy tu byla hardcore-survival hra s 13h gameplaye ?
Ono i ty HC hry je těžký sehnat (moje poslední koupená hra je vlastně Demons Souls, protože Dark Souls už mám několikrát dohrané)
Pro jistotu sem neviděl ani minutu gameplaye (pokud nepočítám vývojářský deníčky). Takže se na to těším jako malej (tedy asi stejně jako na DS 2) :)) -
mě osobně to připada naprosto stejny jako uncharted akorad je změněné prostředí a z toho si važně na prcku nesednu..
-
Vydání za rohem, jedna z nejočekávanějších her letoška (pro PS3 hráče určitě), studio které vydává výborné hry...čemu se divíš?
-
Možná větší, než u velkých FPS.
-
a pak se divím že jsou z toho všichni tak paff takovej hype tu už dlouho nebyl furt nějake članky a novinky *7*