Přejít na výpis diskuzí
Video z Might & Magic Heroes VII zve hráče do květnové betaverze
21.5.2015 | Honza Konfršt
50 příspěvků
-
Ne to ne. Věř mi. Zahrej si kampaň za Necromancery 2. misi a pokud nedokončíš do 30 minut, pojedeš to skoro týden. I když borka měla maximálně 2 dobytá města a 2 provincie, tak měla ke konci armádu, kdy druhá nejsilnější jednotka od Necromancerů měla 1050 života a zabít to, to bylo peklo. I když jsem měl základní střeleckou jednotku s 12 000 životy, tak jedním zásahem mi brala 3000 například. To jsou ty superarmády. A můžeš to vidět i u NPC, co stráží poklady. Hrej trochu delší a pak si jdi zabojovat. Jako mít proti sobě 45 000 životů u Ghula mi přijde dost na palici.
-
4 byla blbá v tom, že hrdina byl aktivní na bojišti. Tudíž MP vypadal tak, že první věc, co člověk zabil, tak byl hrdina.
-
už ti prišel zaklínač? :)
-
No ono to bolo presne tak zamýšľané - chceli sa vyhnúť tomu, žeby hráč za dlhý čas nafarmil neskutočné armády a z ultimátnej poslednej bitky urobil 1 shot frašku (čo aj tak často mohol proti unikátnym bossom).
Jediný moment, čo si pamätám, že bol "trochu" mimo čo sa týka obtiažnosti, bol v datadisku, kde si fakt stačilo vybrať "zlú" odbočku a mohol som reštartovať mapu. -
doporučuju skusit homam 3 complete na gogu za par kaček zabava na roky. Případně HD remaster
-
ja mam 4 taky hodne rad
-
No popravdě tahle strategie mě nikdy nechytla, příběh až moc kýčovité fantasy a přitom v tom ani nebyla satyra a hratelnost noo, celý průbeh hry moc zdlouhavý, ale né zábavným způsobem, ale nudným - při vysoké obtížnosti, při nízké nemá cenu hrát.
-
A hardcore, 1337 a oldskool.
-
Tak já jsem hrála jen VI, a líbila se mi, nebyla jsem ovlivněná předchozími díly, ty nemůžu posoudit. Takže se těším na VII. Akorát co mi v VI přišlo frustrující, tak náročná obtížnost v těch posledních kampaních. Takovou Svatyni 4. kampaň se mi nepodařilo dohrát, je tam tak silná armáda démonů a za Gerharta, že je to pro mě fakt frustrující a to pak už není zábava.A to jsem tu kampaň za Svatyni zkoušela několikrát, ale nikdy se mi to nepodařilo. Jinak hru hraju s přestávkami cca 2 roky a ještě jsem to nedohrála. Chybí mi ta poslední kampaň za Svatyni a za Peklo + epilogy. Hraju pouze kampaň. Jinak jsem ráda, že v hlasování nevyhrálo Peklo, to mě nějak nechytlo. A u protivníka mě vždy hrozně štve, jak se tam objeví v bráně jednotky, je to pak nehratelný. a to mě peklo nějak znechutilo. Podle mě to nemají vyvážené. Snad to v VII lépe vyladí! Jinak je to super hra a vydrží dlouho, takže dobrá investice:)
-
Nevim proč, ale taky mě skoro(trojka asi možná víc, ale ne o moc) bavila IV. Ten přechod, kdy jsi mohl hrát i za hrdinu. Vždy jsem si ho "vytunil" a pak byl lepší, než černej drak a byla to parádá. *14*
-
parádička....Heroesy som prešiel všetky diely...paradoxne mám najradšej IV, top diel
-
Cože? Kdyť homan 3 byla ultimátní omalovánka a nijak to neskrývala.
-
Ty se teď asi citíš děsně cool a intelektuálně viď?
-
Pevne verim, ze sa vratia ku korenom serie... Posledne diely za moc nestali... Autori si musia byt vedomi toho, ze ich posledne produkty nemali ohlasy a trzby boli poslabsie. Aj ak dlabu na fanusikov tak by im mohlo aspon ist o prachy, a tych dostanu viac ak to bude uspesne, a uspesne to bude len ak to bude fajn hra... takze verim vo fajn hru.
-
A ani kupovat nebudu :-) Přesto si rád zahraju.
-
to proto že ma vic mest nebo pevností než ty, když mu ty mesta zabereš, budete mít vyrovnane síly, nebo budeš mit ty mnohem vetší armadu.
ja jsem spíš mel problem že na mape kampane mel hráč jít cestou kterou mu pripravili tvurci a kde jsi potkaval armady zhruba rovnake síly (ze začátku) a pokud jsi se vydal jinou cestou tak si narazil na neprekonatelny odpor. jenže si nikdy nevedel kudy jít protože mapa byla nelineární (i když jiste voditka tam byly - napr. questy). no a pak si zbytečne ztracel čas když se bylo treba vracet (a neprítel nabýval na síle) -
Už i tahová strategie ze slavné řady a od AAA distributora má hráčský betatest? To bych nečekal. Vlastně takový Early Access na UPlay. Pche.
Měli by tedy možná dělat hráčské betaverze pro Ass Creed. Třeba by to pak nebylo to zkoněné. -
Upřímně mě to nějak neláká po šestce. S Age of Wonders 3 si vystačím ještě hodně dlouho.
-
Když jedeš delší dobu kampaň a trvá ti to, tak na jedné mapě pak je problém kohokoliv porazit. A superarmády myslím to, že přijdeš do města a za měsíc tam má 800 jednotek.
-
P.S.
ale predobjednávat nebudu