Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne vsichni hrajou pokemony..VR nikoho nezajima:)
  • Fligh Simulator měl vlastně taky celou planetu 1:1 a dokonce i města *4*
  • Precursors asi pred peti lety prodavali na gamersgate digitalne s anglickymi titulky, bez dabingu. Ale sel k tomu stahnout rusky dabing, anglickej dabing to nikdy nemelo. Dneska to sehnat je dost kumst, jedina sance jsou torrenty nebo se podivat na fora kde se temhle hram venuji jestli nekdo nesdili odkaz. Krabicove to vyslo jen v rusku.
  • Už se u nás nějaký to VR prodává?
  • Ma to mit podporu vr tak jsem zvedav :-)kupuju prvni den :-)podle mne budou do toho dodavat dalši veci časem:-)
  • V Elite realne velke planety jsou, sice bez atmosfery, pouze neobydlene ale meritko by melo odpovidat znamym udajum z vesmiru. Vozitko tam je, ale i kdyz jedes nekam 30 minut tak se stejne moc neposunes, je potreba lod. Takze technologicky achievment uz mame davno za sebou:)
    https://www.youtube.com/watch?v=-1dvFnWn45g
  • Ale jestli budou planety takhle mega, tim spíš to chce nějaká pozemní vozidla
  • Jsem na to zvědav. Je to přesně typ hry po které toužím :D Až na to grafické podání .. Nevím no čím více trailerů vidím tím se mi to líbí míň :( Snad to bude kompenzovat herní náplň
  • Pŕimo dle autorů ve hře budou planety velikostí odpovídající těm v naší Sluneční soustavě, to jsem zvědavej, jestli se jim povede udělat planeu 1:1 velikosti Země, bude to slušný technologický achievement, to snad ještě nikde nebylo.. no a jestli nebudou, jsou to lháři a můžou se těšit na pořádnej hate *4*
  • Paulcz
    Ano nehynoucí pravda, především dnešní AAA hry přímo překypují promyšleným designem a uměleckým cítěním.. :)
  • este raz a pmaly. Proceduralne generovanie mi nieje cudzie ale tu si treba vyjasnit dve veci. Proceduralne sa vygeneruje planeta - jej biodom, ako je zalesnena/zaburinena, ktore zivocichy obsahuje a podobne. To je v zasade par konstant, zalezia ako maju postavenu funkciu co im to generuje. To je v poriadku. Zatial ale varime z vody co bude mozne na tej planete robit a do akej miery je ta planeta modifikovatelna hracom a jeho cinnostami. Z toho co ukazali tam nejake krute moznosti modifikovania povrchu ako v Space Engineers asi nebude. Takze po opusteni planety sa maximalne ulozi asi nejaka zakladna kotru si tam clovek postavil a to je vsetko. Po pristati znovu, sa fauna/flora znovu vygeneruje a nacita sa akurat ta zakladna a pripadne par dalsich zmien.
    Space Engineer je voxelovy takze tam sa uklada komplet cela planeta aj zo zmenami - pametove naroky su niekde uplne inde. Ostatne aj pri NMS po navstiveni velkeho poctu planet a ich "modifikovani" to bude tiez slusne zrat disk/pamet.
  • ale budou tam děti
  • A to tam nebudou žádný pozemní vozítka, bygyny, vznášedla atd. kterejma bysme ty planety projížděli? Jenže vlastně prej nebudou velký hratelný lodě, tak kde bysme je vozili.. A co nějaký města, obchody, npc?

Podle toho, co zatim ukázali, to má slušnej náběh na fail roku *13*
  • video skoro nic neukázalo, ale tak mohlo by to být dobré - taková kombinace Freespace 2 + FPS boje na planetách. Co mi vadí je to, že to bude procedurálně generované, což pro mne znamená nuda - nějaký algoritmus náhodně rozháže různé prvky a vznikne z toho šeď. Nejlepší je, když každé lokaci vtiskne svůj charakter nějaký umělec a ne počítačový algoritmus.
  • Noo, ja som tam pred par rokmi kopíroval nejaké súbory aby to išlo. Malo to cca 2gb a seedovali to dvaja ľudia :-) Takže to asi bude problem.
  • Nic moc. Základní bojový systém ve videu sestříhaný na efekt. Do téhle hry bych pro jistotu musel jít bez jakýchkoliv očekávání, abych nebyl zklamaný. Bohužel jsem si naopak ustříkl do gatí, když jsem ji viděl prvně a tudíž všechny trailery na mě od té doby působí poněkud smutně, když vidím, jak to všechno pořád působí stejně nudně a jednoduše.
  • věřím že glitcheři a bugeři to dají do týdne :)
  • Na kvalitu se vyplatí si počkat. Fandové Last Guardiana se mnou určitě budou souhlasit.
  • ringmancz
    ten algoritmus na tvorbu planet možná způsobí hře problémy - http://www.pcgamer.com/company-claims-no-mans-sky-uses-its-patented-equation-without-permission/
  • Dá se to někde ofic. sehnat? Dá se k tomu někde sehnat en titulky nebo dokonce cz? Vím že to bylo původně jen ru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit