Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Teď, když to říkáš.... bych si Chrome docela zahrál.
  • Hej Precursors. V podstate sci-fi Boiling Point. Nebolo to zle, ale tie bugy to dost zrazali.
  • Precursors?
  • bohužel hlavně desing zbraní a lodí je extrémě nudný a bez nápadu, není tam nic co už by jinde nebylo lépe....
  • LoL, ale kdyby byl život na každý planetě tak budeš remcat taky... typický čecháček
  • snad si to tvoji vnuci zahrají...
  • Qub4_honor
    Petře nejsem si jistý že věta: No Man's Sky vyjde pro PC a PS4 10. června pod videem je platná ... někdo z konkurence už to i použil na twitteru proti Vám
  • Možná myslíš Parkan I a II?
  • No tak to bude velka parada. =D Letim, pristanu, hm, bunky, dobry, letim, pristanu, hm, nic, letim, pristanu, hm, nic, letim pristanu, hm, bunky, dobry, letim, pristanu, hm, nic... Kolik za to chcou? LOL 60 EURO?
  • Jak se jmenovala ta super hra co bohužel trpěla neduhy mnoha bugů.taky se mohlo na všechny planety ,tuším že to dělali rusové?
  • A mec nekdy v historii stal stejne jako barak, takze co? Jsi cyka, to jsi. =D
  • Preed
    dufam ze ta hra bude dobra pretoze ak nie tak to bude celkom pr*ser po tom hype a publicite :D
  • walltar
    Já si určitě počkám...

Ono mě to osobně nevadí, že je ta hra taková menší, ale potom tomu neodpovídá její cena.
  • Tie prestrelky na planetach - zacina mi to pripominat "rail shooter" z replay. Sean Murray kdesi v nejakom rozhovore vyjadril, ze hrac sa bude pohybovat a skakat rychlejsie, tak hadam nekeca...
    Inac to video neukazalo nic nove, ale je to asi teaser na novych ludi ktori to vsetko nemaju napozerane z youtube.
    No nic, za par tyzdnov bude sranda...
  • No to si pockate...
  • Tohle není pravda :) . Tihle lidé přišli na možnost jak pomocí čísel (čti matematiky) generovat vše co se kolem tebe děje v reálném čase ve vzdálenosti kam až tvé oko dohlédne. V případě, že cokoli na planetě změníš, hra to převede na čísla a po tvém odchodu ihned všechno mizí. Není tedy načtená celá planeta, pouze to kam dohlédneš, ale to nikdy nepoznáš. Jakmile se budeš na místo se změnou vracet, hra načte celou planetu i s tvou změnou znovu. Na servery se tedy pouze upravuje matematický kód, není tedy třeba aby měla hra 50 GB jako jiné AAA tituly, ale má tolik diskutovaných 6GB...
  • Vytvarat dnes prezistentny svet na urovni planet so slusnou detailnostou - t.j. na urovni rastlin, zivocichov, nerastov s rozlisenim povedzme na 1m (koli stavaniu) je stale neralne (teda mat nejaky vysoky pocet takychto planet). Technicky si to viem predstavit jedine ze by sa vzdy streamovala a ukladala cast na disk ale aj toto riesenie ma svoje limity.
    Planet Nomads asi tiez nedovoli nejake krute extremy co do poctu planet kedze im to bezi na Unity aj ked tvrdia ze vela veci si tam prerobili.
  • Tohle se na konzolích bude prodávat jako teplé rožky. My ostatní si počkáme na Star Citizen.
  • Kdybych tohle viděl před ohlášením Star Citizena a Elite, tak bych byl určitě nadšený.
  • Po nějaké vzdálenosti určitě. Změny by se měly vyrušit a případně se planeta znovu načte (do továrního nastavení) - ono jinak bychom asi mohli zamávat naší ramce.
    Space Engineers mají planety se zachováním stavu, velký tak, že si člověk mne ruce jak tam bude tvořit, ale jak se dotkneš větší plochy, jde hra do kytek a předpokládám, že ten jejich engine mají poměrně už vychytaný.
    Uvidíme Planet Nomads - takový český vesmírný survival - ale taky nepočítám, že bude hra stabilní po každém otočeném kameni.
    Spíš se počítá s tím, že v NMS budeme pokračovat dále a ne se pak vracet. Upřímně mám obavy z toho, že všechno co už ukázali je v podstatě všechno - opravdu se snažím být co nejméně pesimistou. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit