Přejít na výpis diskuzí
Video z nového survival modu pro CoD: Modern Warfare 3
10.8.2011 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
cim delam debila pane chytrej? :D .. tohle neni rejpani ale ryzi konstatovani viditelnyho faktu, ze to je posledni 3 roky stejna hra jen pokazdy v lehce odlisnym prostredi :)
a dole jsme psal ze jsem CoD hraval... 1,2 i MW ...takze opravdu jsem aspon trochu zpusobilej hodnotit, narozdil od tebe co si zacinal mozna tak na MW2 , ja narozdil od tebe jsem u ty hry od zacatku a vidim jak ta hra jde kazdym rokem vic a vic do haje :)
a ano prodava se , to mas pravdu ale opravdu ejn diky 14 detickam co si delaj 360 no scope killy na xboxech.... mam dost kamosu , i dost lidi z progamingu a vsichni an to mame stejnej nazor... od MW ta znacka jde do haje :) -
No pokud ji děláš roky tak proč tu ze sebe děláš debila to potom nechápu. Jo já zapoměl, rýpnout do Codka je nutnost že. Jak jsem řekl - Šašku.
-
mno expert ne ale neco o ni vim kdyz ji delam uz 3 roky :)..
takze pac a pusu :) -
ja jsemt aky hral CoD ale to pravy CoD , coz byl 1 a 2 dil ze 2SV... tohle je vysmech, se na to podivej, 3 roky starej engine i grafika, nic novyho tam neni, akorat kupa new modu ktery nikdo nechce a kazdym rokem je ta hra vic a vic arkadovitejsi....
nebudu rikat ze BF3 nebude Arkada, jasne ze bude.. ale aspon ma nakou uroven a vyvojari tam nevymejslej kupu hovadin .... velice se tesim jak tenhle rok pujde CoD konecne do hajzlu a prestane se delat dalsi , diky BF3 ..
Peace out girls -
Další expert na grafiku......ohraná písnička fakt, ale jo, proč si nerýpnout po milionté a ukázat jak inteligentní jsem. Šašku.
-
ehm draha Redakce, proc nam uzakujete zabery z 3 roky staryho MW2?
jo aaaha tohle je MW3, ja to nepoznal, protoze ono to vypada uplne stejne graficky jako MW2 ... vidim ze grafika je docela nextgen :D -
Njn, u nás je v médě plivat na codko jen proto, že to je CoD. Stejně si to všichni koupí a budou u toho trávit stovky hodin jako každé Call of Duty zatím, jinak by to ty rekordy neustále asi netrhalo. Ale dětičky tady to nepřiznají a řeknou že to hrají jen tupé americké děti.....sám znám více dospělých co hrají CoD jako večerní odreagovačku po praci.
-
:D dočkáš se, toho bych se nebál. možná bude i víc jak 50. Já už si chci hlavně zahrát :/
-
Doufám, že tu bude aspon 50 hate postů. Je pěkné vidět jak vždy šulínci vylezou z děr, když je nějaká novinka o CoD a hned začnou hezky plivat a nadávat. Smutné......
-
Tato hra by mala vyhrat Fuck You Player Game Edition of the Year.
Ale tak ked si to ludia kupuju tak co sa cudujeme.... -
Nechápu proč se zabejvaj furt nějákýma modama pro co-op a nebo pro jednoho hráče, stejně všichni budou hrát MP, někteří možná singl, ale to je celé, kdyby radši mákli na new enginu...
-
Jeeeee, to je ale pekny DLC pro CoD6, ehm ne to je vlastne CoD8, ahaaaaa...
-
Wow, tahle hra přímo čiší originalitou a novátorstvím - takhle má vypadat pořádné pokračování a ne ten paskvil, co si troufá říkat Zaklínač "2". Bah!
-
myslitel promluvil :-D
-
zda se mi to nebo tam maj sentryny:D *15*
-
Mě se líbí, jak si to dělá v podobě hudby, zcela otevřeně, srandu z hudebního tématu použitého v BF3. Docela mě to video zaujalo, ale kupovat nebudu. Teď se hodně těším na BF3, nicméně tenhle MOD vypadá taky dobře. Otázkou je co z toho udělají hráči "idioti".
-
Zdá se mi to nebo si to už ani nehraje na to, že se to někam posouvá?Jako Black Ops, kde aspoň z trailerů to mohlo klamat, že by to mohlo být i místy jiné...
-
porovnavat tuto cistokrvnu arkadu s BF3 nema vyznam...