Přejít na výpis diskuzí
Video z nového survival modu pro CoD: Modern Warfare 3
10.8.2011 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
Jsem si všiml až zde v diskuzi, že je to vlastně nový díl *8* Ta grafika je pořád stejná a hratelnost vlastně taky. Tenhle díl mne asi uspěšně mine, tohle nemá cenu ani sosat někde z warezu.
-
Musím říct nádhera ! Jde poměrně poznat že grafika je vylepšená už se těším. Ale pravda je že je to příšerně podobný MW 2 to se musí nechat.
-
Ja to hraju nemam potrebu si tady nic dokazovat :) nelibi? tak proc prudis?
jsem "konzolista" mam cca 15 kamaradu z mesta kde bydlim vsichni hrajem COD a bavíme se:)
tak o co jde ?
tedy bude fail neco jineho :) -
Hral jsi to vubec nekdy?
-
Ty animace tech zastrelenejch vojaku by fakt uz mohli udelat novy...
-
Podle me tam bylo zbytecne moc momentu, kdy hrac nedrzel strelbu.
V tehle hre by se uz mozna vyplatilo udelat leve tlacitko mysis jenom jako prepinac strilet/nestrilet, at si hraci zbytecne nenamahaji drzenim prst. -
Lidičky, hlavně si uvědomte, že tohle dělají zase úplně jiní lidé, než dělali CoD1,2 a MW + MW2. Tým jako takový odešel a zůstalo tam jen pár, né zase tak důležitých lidí.
Takže tady už se v podstatě bavíme o jiné hře. To že si to Activision převzal a pokračuje s "jiným studiem" (vlastně dvěma - což naznačuje ještě větší slátaninu) je nanejvýš prasárna, ale když z toho tečou peníze, tak proč ne, že? :) -
Nevím proč se těšíš? Abys mohl mít zase rádoby tvrďácké komentáře tady v diskuzi? Mně osobně se zatím líbily všechny CoD od Infinity Ward, takže se Modern Warfare 3 nemůžu dočkat, ale už mám předobjednaný i Battlefield 3. A víš proč? Protože vypadá parádně. Skoro jako CoD.
Jinak bych rád dodal, že o 150% víc předobjednávek než Bad Company 2 není žádná výhra. V Activision chodí s úsměvem na tvářích, protože vědí, že to není ani půlka prodejů Modern Warfare 3.
A když už jsme u těch pokračování - Call of Duty má na PC dílů kolik? Modern Warfare 3 bude, tuším, osmý. A Battlefield? Pokud budeme počítat i Heroes, Play4Free a datadisk Vietnam k BC2 , stejně jako jsem počítal United Offensive u CoD, dostaneme se s Battlefieldem 3 na nějakých dvanáct kusů, tak si tady moc nevyskakuj, jak se těšíš na Modern Warfare 4. *3* -
Přesně tak, taky jsem rád, že tu je někdo s mozkem (vlastně já zapomněl, já žádný nepoužívám, dle kolegů, co tu krásně flamují...).
Já se těším, jak si užiju super předscriptovaný a předpřipravený singl a akce v něm, MP si pak dám spíš pro zábavu a odreagování, míchám ho s hrama jiného druhu, převážně BF:BD 2, proto se těším i na Battle 3 :-)
A pro flamisty... Zkuste si najít na internetu hru Battlefield 1942, tátu všech battlovek... (ti starší znají, 10leté americké děti, co tu vykřikují, ne :-) ), možná budete děcka překvapení... -
I když si na grafice potrpím, tak u CoD to je pořád dostačující. Chtělo by to změnu v hratelnosti, něco nového, originálního. Hraju CoD od 1 dílu a skončil jsem MW2. Už jsem si vážně připadal, jak když hraju pořád to samé dokola. To byl pro mě impuls zkusit Bad Company 2 (úplně jiná hratelnost) a byl jsem nadšený a proto je pro mě tento rok jasný BF3. Ale CoD se nebránim, ale chce to prostě změnu (nemyslím grafiku, i když by to taky neuškodilo) v hratelnosti, je to pořád to samé.
-
jo a dke ti jedinci jsou? :) moc jich tu zatim nevidim :) jen deti co nedokazou priznat ze ta hra je fail uz 3 roky
-
Je dobře, že jsi nezapoměl opět zmínit dětičky......
Hratelnost je věc subjektivní, víš někoho (většinu) baví call of duty právě proto, že je takové jaké je. Hráči něchtějí zmeny v grafice, enginu, chtějí se u hry bavit a každý rok dostat pozměněné zbraně, mody, mapy, perky, ks atd aby se mohl idalší rok skvěle bavit. Opravdu nechápu odkud se ty a tobě podobní berete a neustále musíte na CoD plivat. Je to smutné a hloupé. -
srovnávání BF a COD prostě nepřestane :DDD sice to jsou jabka s hruškama ale nebudu se vysilovat. Stačí mi že sem chodí taky normální racionálně uvažující jedinci.
-
:D:D:D:D:D a dokazes me vyvratit ze to neni pravda? :D ..... vsechny posmesky na demenci hracu jsou z CoD, zadny z MoH nebo BF ... pokazdy jen CoD, vsude hromada trapnejch fragu stylem 360 no scope kill... a ty me tu budes povidat jak je to vazna a uznavana hra :D
dej si facana a prober se dite ... -
kdyz nejsi narocnej a mas chut jen tupe strilet nez aspon lehce zapojit mozek a delat naky koordinovany utoky tak budiz :) ... CoD je presne pro lidi jako ty, zadnej mozek jen drzet W a ssprejovat co to jde :)
-
hratelnost? vzdyt je to vysmech.. sprejujici decka co prostrelej 4 baraky pistoly , protroze kazda stena je prustrelna :D ... milion perku a lajdaku co kempej :D ... mno BF3 ma asi o 150% vic obejdnavek nez bad company 2 ...
a mylis se :) po BF3 je bude delat na predelavce Battlefield 2142 ....
ja se tesima z pristi rok zas vyjde to vase CoD s nazvem Modern Warfare 4 :D ... 4?? seriously? :D ... a ta hra bude opet naprosto stejna :D -
Co věta to perla, ano CoD má hnusnou grafiku a hrají to dětičky.....bože toto fakt nemá smysl, nechte si vaše hlubokomyslné názory pane, já končím diskuzi. S šašky se odmítám bavit. Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem
-
Naštěstí jak vidím komenty nezahrnujou jen retardy jak je tomu na games.cz u diskuzí k COD dobrým zvykem :)
To jsem rád... survival asi nebude pro mě, těším se hlavně na MP, už aby to bylo a mohl hrát místo pročítat stupidní příspěvky :) -
Mulý pane "engine a grafiko"... Je to hra, pro mě je důležité, jestli to má dobré levely, jestli po příchodu z práce u toho budu dokázat příjemně vypnout a zrelaxovat, abych další den nemusel vystřílet půlku kanceláře...
Jestli to bude 8-bitové na enginu Prince nebo tradičních LOH a ZOH z dob dávno minulých, mi je docela fuk, hlavně ať si pořádně zastřílím, zakřepčím a pak budu spokojený, a to rozhodně MW2 i MW1 splňovalo, stejně jako WaW, takže... Jasná volba a jasná koupě! -
Si vážně hodně najivní to ti teda povím. MW3 už ted má větší předobjednávky než měl Black Ops což byla hra dosud s nejvíce předobjednávkami na světě. Rozhodně tu je větší šance, že to kopírování CoDu bfku nevyjde a skončí právě série battlefiled, protože EA se ztrapní a další prachy do toho už nebude chtít dávat.
A říkat, že se cod vůbec nemění může jenom troll, ano grafika se nemění, ale hratelnost pořád, stejně tak kupa novinek v každém dílu a já preferuji hratelnost před grafikou, kterou má cod navíc naprosto dostačující.