Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, bezhlaví atentátníci ze Serious Sama najednou vypadají jako nejelitnější taktická jednotka na světě. *1*
  • Pochop, snažíme se všechny CoDovisty přesvědčit o jejich špatné víře. *4*
  • No zombie v CoD sérii jsou náhodou jediná věc, za kterou jsem ochotný je pochválit, jediný důvod, proč vůbec instalovat pětku.
  • Jestli sis toho všiml, tak to byla ironie *3*
  • Teďka jsem se díval na dojmy z hry Really Big Sky a mohli by to udělat tak, jak je to tam tz. že bys držel tlačítko pokud bys nechtěl střílet. *1*
  • Hovadina
  • a současně jsme všichni tak vylízaní že to budeme pořád dokola psát viď? *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Všichni víme,že COD stojí za ho*no.Nemusíte tady pořád psát to samí *5*
  • v tom pripade bys mel vedet ze enigne se do vydani nove generace nezmeni.

diky tomu ze to jede i na konzoli v 60fps to asi hraju protoze je to pekne pruzne, rychle.

takze tim padem uz vubec nechapu proc se ktomu vubec vyjadrujes. jestli bdues argumentovat BF3 jako zbytek stáda, to snad nevíš že next gen grafika BF3 se dela jen pro PC?

pac a pusu znalče
  • amonkkinho
    dej si facku prosim
  • pani tohle je clanek o BF? jsem nevedel *6*
  • klidne at tu ten flame je jenze pak je tu clanek na jinou hru a resi se tam cod *7*
  • no a DICE slubuje pravy BF a je z toho dalsie BC mozno MW 3 prekvapi zatial moc infa nie je a ani videi ale z BF 3 (BC 3) je toho uz dost aby sa dal spravit obraz o tom ze DICE neurobilo to co slubilo ale co na BF 2 je stale dost serverov
  • "tenhle koment už tady je asi tak 10000000000000000000000000000x i s vysvětlivkame. stačilo číst nemusíš se pak namáhat a duplikovat :)" *13*
  • Raziel_cz
    To .. (anonym): DLC si klidně počítej a já ti napočítám datadisky pro BF1942 a BF2, včetně rozšíření pro 2142. I když vynechá Heroes a Play4Free, pořád má Battlefield víc dílů. A že nevidíš, že i u něj se mění akorát kulisy, případně nějaké ty herní módy... no, asi by sis měl pořídit brýle.

Vietnam je DLC, to vím taky, jenže jeho obsah se rovná prakticky datadisku (což je pozitivní), takže ho počítám stejně jako zmíněné United Offensive pro první CoD.
  • ale jezusmankotééé, to bude zase dobrý uvidíš....
  • Games.cz nepopletli jste to ? To je video z MW2.
  • Presne tak, ale to ma na tom bavi. Mozog dost namaham v robote, doma chcem vypnut. Ale to pochopi len dospely clovek.
  • Ja mam tie na cod svoj nazor, no strasne by ma zaujimalo, co motivuje cloveka, ktory cod neznasa, nehra a nema rad, vobec kliknut na to video a na clanok a este sa unuvat aj do diskusie. Jednoducho haters gonna love it.
  • Ne pro kazdyho je vytvoreni cele vety tak namahave.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit