Přejít na výpis diskuzí
Video z nového survival modu pro CoD: Modern Warfare 3
10.8.2011 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
Ale je. BF3 narozdíl od MW3 vypadá jak právoplatný nástupce CoD. *3*
-
MW2 se mi zdalo nejdokonalejsi v multiplayeru v serii cod.
-
No :D prekvapilo me treba ze na nekterych zbranich je opravdu videt recoil a pak jeste ze uz neni pritomna rozpatlana marmelada po obraze :) to je fajn.. Jinak zombici ve hrach od Treyarchu me prijdou zajimavejsi nez tohle.. mozna kdyby aspon vylepsili AI....... no uvidime :) Do Listopadu jeste docela daleko :)
-
Tak tyhle kidy jsou úplně nejlepší... za to bych už střílel.Na netu je miliarda podobných sraček atd... a nééé oni si to tady budou furt psát dokolečka.... toje sračka,BF 3 nejlepší atd atd.... fakt jak malí ušáci
co se týče tý ironie... nic moc -
Není těch BF náhodou trochu víc,si jich pár vynechal ne?
-
Pouze dva typy naprosto zvrácených postů. Jedni tvrdí že je to skvělí a že nějakej betlfýlt jim nesmí přes práh. Druzí že nejlepší je Battlefield a že Kol of Djůty je furt ta samá srajda. Chápete že obojí bude to samý, jak BF tak CoD???? Bude jenom debilní ulička, kterou můžete jako bonus v BF rozmlátit. CoD zase přinese nějakou inovaci v MP, ze který bude každej vlhkej a zase to bude nejprodávanější hra. Pochopte že v tom neni rozdíl!
-
prečo nemôžu spraviť COD ako dôstojné pokračovanie COD4 (podľa môjho názoru najlepšej mp hry, ktorú hrám dodnes...) s podobnými killstreakmi, gameplayom, so všetkými príkazmi v konzole, s modtools.... toto bude len ďalšia ultra tupá s*ačka pre malé deti na xboxe *11*
-
Protože jsme všichni (nebo většina) měli od počátku CoD rádi, ale s přibývajícím dílem se to zhorošovalo a zhoršovalo. Já si naposledy koupil MW2. A teď stále doufám(e), že to bude lepší a lepší :) No a neni.
-
BF2 v roce 2005, BFBC2 v roce 2009, BF3 rok 2011. Tak že mezi BF2 a BF3 je 6 let.
-
Já osobně na to video kliknu pokaždé s nadějí, že uvidím jiné CoD, než jaké jsem viděl již pětkrát. A vždycky jsem zklamán, nemluvě o tom, že mi dělá čím dál větší potíže mezi jednotlivými díly rozlišovat... Kdyby mi někdo vyhrožoval smrtí, jestliže nanajdu deset rozdílů mezi novým a předchozím a předpředchozím a předpředpředchozím dílem CoD, zemřu *9*
-
Copak se tebe snaží přesvědčit ať přestaneš hrát Sims Pets? :D
-
Ale to by jsi jim krivdil ... nahodou je naucili strilet :D
-
Aspon, ze u vsech jednotak nechali tu zombie AI.
-
Je to shit,ale stejně si to zahraju *2*
-
Jedním slovem: shit! *11*
-
Tak vis jak ... zombie pak prijdou v DLC, tak je museli za neco vymenit, aby to nevypadalo tak okate :D
-
Nejsem hater CoD, ale nemůžu si pomoct.. Mezi MW, MW2 a MW3 nevidím kromě modů žádný znatelnější rozdíl, furt na jedno brdo..
-
Tak kdyby mi prodali treba za tri stovky jen SP, tak si to i koupim ... ale jinak si radsi skocim na pivo ...
-
Ello :D
Vis jak, jsem presicen vsim co se tyka zombii, takze za tohle maji ode mne vlastne plus :D
Ale jinak novodoby CoD fakt rad nemam, hrozne kratky (na Xboxu 360 jsem to na nejtezsi dohral za nejaky 4 hodky bez auto aimu :D ) a hlavne predrazeny a nema to hlavu ani patu ... jo treba Call of Duty 1 & 2 ... to bylo jiny kafe ... -
tak to sem se asi trochu seknul *15* zas tak moc to nesleduju, spis mam akorat takovej pocit z komentaru. btw ten BF vychazi jak casto?