Přejít na výpis diskuzí
Video z PES 2014 předvádí nové technologie
14.6.2013 | Ladislav Loukota
50 příspěvků
-
Mód Champions League v PES. Neni nic lepšího.
-
tak to se omlouvám. Já si ničeho nevšim.
-
Cože ? :) co je na ztrátách fps arkádovýho ?
-
PES nikdy nebyla arkáda.To musíš k FIFĚ.
-
Tak jsem zkouknul videjko a přijde mi to všechno takový zpomalený a sekaný.
-
Ano,Fifa je jednoduchá ,fifa je pro lidi,co buď nikdy nekopli do míče,anebo když do něj kopli,tak se jim zamotali nohy.Chápu,že 90% hráčů fify žere nejvíc grafiku,pro mě je to nepodstatný u fotbalu.Těším se na konečně pořádnej fotbálek PES.
BTW mám fifu od fify10 a vždycky mi vydrží tak tři měsíce,pak mě to nebaví vůbec,to se dřív u psa nestalo.Pes stál ale bohužel poslední roky za hovno,takže nebyla jiná volba než FIFA,teď snad příde ten očekávaný Návrat krále. -
tak ale psychlogie by do hry měla být zapracována,je to nedílná součást sportu a vše se od ní odvíjí,ale vím co jsi tím myslel,tak snad to dotáhnou do konce a hře neuškodí,ale naopak ji pozvednou
-
No tak ty pohyby kdy hráč zrychluje jsou otřesné!!!! Hrál jsem poslední díly jak pes tak i fify a pokaždé byla FIFA co se ovládání hráčů daleko ve předu. Pro mě byla prozatím FIFA vždy daleko lepší a myslím ze ani letos se nic nezmění. PES je prostě ne mastné ne slané.
-
*15* *15* *15* Tys mě pobavil jako nikdo už dlouho *15* *15* *15* "kdyby postrilel takove jako ty aspol. (resp. ty ktery si na kompu hrajou na to co nejsou..)" a ty teda hraješ co?simulátor Honzy Nováka co dává osmičky ve fabrice nebo co?Radši běž okomentovat nějakej článek o Farm ville a neurážej,že nemáš rád fotbal nikoho nezájímá,tady se komentujou hry! *12*
-
mám odehráno v PES 2013 602 rating matchů a přes 300 v Master league a můžu s jistotou říct,že jsem neviděl jeden gól 2x,pohyb,trajektorie i odrážení míče je 100% náhodné a to je to ,co na pro evu mám rád,fifa je pro mě taková divně uplácaná kaše politá tunou PR řečí a propagace s co největším počtem módů přičemž zábavný není ani jeden,štve mě na ní snad vše,20 druhů kamery a ani jeden tak jak chci,divný naprosto nelogicky poskládaný ovládání a kapitola sama o sobě jsou přihrávky a střelba.Poslední dobrá FIFA byla 2000,hraji každý nový díl ale nikdy mě nebavila už déle jak hodinu,PES má mnoho designových i technických chyb(zvláště online řešení čehokoli) aleoproti FIFĚ to je určitě menší zlo,ale protože fotbaly jsou na trhu jen tihle dva,tak podle mě je PES jasný vítěz. *14*
-
mluvil jsem Vojtěcha Nováka(tvůrce Re-play) a tvrdil že prý nebylo kdy
-
hraju PES 2013 a dost mě baví režim Fotbal LIFE , kde je to o hraní ale i o managingu.... pro mě první fotbalová hra kde se dostavilo trochu toho manažeru a zároven to je i zábavné...... na pes 2014 se těším..... Pes jsem hned od prvního dílu na psx a baví mě stejně jako dříve. super hra....
-
Jsou zdegenerovaný:) ani pořádně neví co to next-gen je :)
-
Smutné,jak je tu (no ono vlastně všude) protlačované EA...
-
Každej je hned generál..Víš mladej,to je předváděcí verze ;) Předváděl to nějakej amatér a ještě na nejnižší obtížnost. První screeny ze hry vypadaly jak z 2013ky,další už byly mnohem lepší..postupně odhalujou
-
znova...next-gen není o grafice, ale o možnostech enginu...grafika není next-gen
-
Jdi si dementovat domu ...Určitě jsi jeden z těch,co nadává na hráče protože hrajou,na alkoholiky porotože pijou,na kuřáky protože kouří,určitě ti vadí i konopí naopak propaguješ rasismus xenofobismus
-
Přesně tak :))
-
tak oni to zakázaly i v Re-play
-
*1* Nad tím obrázkem se musím smát .... jediné next gen jsou ty (doufejme) volumetrické mraky z dýmovnic ... a to už je na nový díl ;) *13*