Přejít na výpis diskuzí
Video z PES 2014 předvádí nové technologie
14.6.2013 | Ladislav Loukota
50 příspěvků
-
ty seš demence ;) a na co si tu jako hraju mi vysvětli? *1* řek bych že tim tvym drsnym příspěvkem sis právě zahrál ty..
-
OMG.. tak určitě no *1* vedle na kameni budou sedět scouti a druhej den přestupuju z louky do Realu *1*
-
kdyby postrilel takove jako ty aspol. (resp. ty ktery si na kompu hrajou na to co nejsou..) tak to neni zadna skoda *2*
Yep fotbal je proste demence.. -
Zase se tu banda Dem.ntu rozplyva nad deme.tni hrou..
Jdete radsi delat neco pro sebe nez ztracet hodiny zivota tak takovejma nulama *1* -
u kompu tu pravou taky nevyhraješ.. na tý louce máš alespoň šanci se někam propracovat *3*
-
Aha takže PES je pro ty hardcore hráče který chtí u hry trpět, to i souhlasim *1*
Zkus změnit taktiku, osobní obranu apod. třeba jich pak bude hrát víc.. Jinak bych o AI úplně mlčel bejt tebou, protože v PSovi je k smíchu.. a o brankářích radši nemluvim, to je totální tragédie *1* Navíc je nutný stahovat tuny addonů aby tam byly reálný týmy a ne nelicencovaný bláboly..
-FIFA se hraje a ovládá o dost přijemněji než PES,
-s označováním nemam problém a navic to jde nastavit,
-rozhodčí občas písknou nějakej podivnej faul jinak v pohodě (spíš u psa tragický)
-pohyby hráčů, jejich kolize atd. jsou daleko před psem, kde jsou přednastavený 4 typy upadnutí (třeba skluzem někoho sejmu a padá úpně nereálně jinym směrem) a animace jsou horší a nejsou vůbec plynulý... V nemožnejch úhlech se neodráží nic :)
a ještě mě zajímá proč když je FIFA taková nehratelná sračka, tam máš odehráno přes 300 hodin a nehraješ svuj milovanej PES, kde je všechno mnohem lepší :)) -
Dost se bojím té hlouposti jménem Heart, aby to nedopadlo jak přeskriptovaná Fifa, kde prohraješ 0:1 a máš 25 střel a soupeř 1 nebo se míč věčně odráží k protihráčům.
-
Fifa by mohla být arkádový mód v Pro Evu
-
Tak FIFA je zamerena spis na casual publikum, takze tam prorazi i kdyz se opet nic nezmeni. Jakoze se nezmeni, protoze makaji na novem enginu pro konzole.
Hratelnostne je na tom FIFA zalostne, takova parodie fotbalu s pozlatkem okolo. Problemy FIFY - z 11 hracu hraji v jedne chvili maximalne 2, ostatni se o mic a deni na hristi temer nezajimaji.
- Spatny system oznacovani hracu, nelogicky, nefunkcni.
- Extremne spatni rozhodci.
- Fotbalisti jsou gumovi, vse se od nich odrazi v nemoznych uhlech. Jak jini hraci, tak i balon.
Aktualne mam nahrano pres 300 hodin. -
Sáhni po čem chceš ;) ..i kdyby FIFA vůbec nic nepředvedla a byla stejná jako loni, tak na tom bude podle mně pořád líp než PES.
-
takže proč hrát třeba Call of Duty, když můžu jít ven a postřílet pár lidí *1* ..fakt logika
-
tak to tazko :D
-
Pokud sis dobre vsiml, tak fifa taktez nic noveho zatim nepredvedla. Rad sahnu po PESku v pripade, ze FIFA bude stejna jako aktualni dil.
-
to na tebe nečumi ani ve hre, jsou to jen polygony, je to jen jakože. a stejne si to muzes predstavovat i venku ze jsi messi. a shodis tunu sadla jako bonus
-
a můžu s kámošema na louce vyhrát Ligu Mistrů? *1*
-
Koukam, že u golmana všechno při starym *1* ..je mi to líto ale na FIFU to opět mít nebude
-
5:30 lopta prejde od zadneho mantinelu do brany cez zadnu siet :D
-
Když mě nabídka hrát za Real ještě nepřišla a venku taky na mě nečumí 70 tisíc lidí *1* *4*
-
zkuste nekdy vyjít s kámošema ven na travnik, proč hrat fotbal u pocitace omg *7*
-
Tak jsi jdi zahrát FIFU, ty rozumbrado *4*