Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na co si tady všichni tak stěžují? tahle hra přinese hlavně nový engine, který budou využívat další novy hry a tak doufám že ubyde her založených na UE3.. a ta fyzika je parádní *14*
  • Myslím že polovina co tu píše že to je Borderlands ve zlém slovasmyslu tak to ani nehrály... neřikám hop dokud nepřeskočím ale prostš BL bylo jenom tupé střílení a levelování příběh mě nějak netáhl jenom ta grafika a coop to je paráda ale jinak mě ta hra nic moc neřekla a právě tady čekám na rage jo posapocalyptika vypadá to dobře příběh mm.. uvidíme ale ty rpg prvky se mi tam strašně libí takové trochu bioshock
  • Awakened
    Vypadá to parádně, ale ta kytarová znělka mi HROZNĚ připomíná Firefly *5*
  • Prosím vás můžete mi říct proč tu každý má mínusy ? Jinak videjko skvělý až na to že to trošičku připomíná Borderlands ale fallout nikolikv protože fallout je prostě fallout *1*. A taky bych řek že tich videí už je moc začíná to být spoiler. *3*
    • řekl bych, že každá hra už svým vznikem vytváří kolem sebe nějakou auru a ta pak ovlivnuje a provází celý její život. Já si na souzení téhle hry počkám, až vyjde a ne na vývojářská videa. Vývojářská videa z Far Cry byla taky dost ubohá a výsledek...
  • fallout
    Vypadá to fakt skvěle... kupuju origo...
  • preco mate vsetci minusky?? *13*
    • Pravdepodobne sem prisel vyvojarsky tym Rage :)
  • borderlands v jine grafice a s lepsi AI
  • Proč pořád mám pocit, že ve hře bude jenom to střílení. To autíčko na dálkáč mě ve hře asi už nepřekvapí, páč jsem ho viděl ve všech videích. Vývojáři maj pořád dojem, že musej nastiňovat o co ve hře jde a kdo tam bude. Proč to hergot nemůžou zaimplementovat do hry, aby si to hráč sám zjistil nebo přečetl z informací přímo ingame.
    • přesně to dnešním hrám chybí. To překvapení z objevení něčeho novýho ve hře. Jenže dneska tyhle videa prodávaj hru a je to pomalu jak film a nemusíte si hru kupovat, protože ste jí celou viděli v hromadě trailerů.. Dřív vydali pár trailerů, potom demo toť vše
  • Ve videu není jediný moment který bych si snad chtěl vyzkoušet na vlastní kůži. nic.. Vidím v tom jen prostředí Falloutu 3 a fps s hratelností snad horší než mel doom trojka a to je tragédie. Řemeslně je hra asi postavená výborně, ale bez špetky invence. škoda
    • jj taky si myslim ze ta hratelnost stoji pekne za hovno, lde to z tech videi lehce vicist, pokud je clovek jenom lehce intelygentni, a to ja tedy jsem a ty dva lide nademnou taky.
      • Hh, libi se mi jak lidi minusovali ty predchozi posty a stejne tak tvuj. Moc lidi tady asi nechape ironii :D
      • Definujte mi prosím slovo hratelnost. Pro mě znamená gameplay intuitivní synchronizované a uživatelsky přívětivé ovládání na klávesnici a myši...

v tom případě se Vám, broukům pytlíkům, musím vysmát ... ":-D"

první fps s freelook byl sice system shock, avšak ID vždy dokázali kralovat, nevidím, proč by najednou měli být ti největší "švéčka"

pokd pod pojmem gameplay vidíte něco jiného, tak by mě zajímalo co, hra je jako každá jiná FPS
        • no v podstate si pod tim predstavuji to co ty .. hlavne teda pocit z hrani/strileni/chovani se sveta kolem a pouzite herni mechanizmy .. taky nerikam, ze to bude spatna hra .. jen zatim z toho co jsem videl, muzu rict, ze ME to nejspis sedet nebude, tak jak me nebavila zatim zadna hra od ID, kterou jsem hral .. ale treba z Rage budu uplne nadseny ..
        • jen upresnim: SS mel sice moznost volne hybat mysi pro strileni a aktivaci veci, ale nebylo to k chuzi, tak jak zname z her dnes. Tou hrou byl prave uvedeny T:FS. No a jinak si ten clovek vesele plete "ovladatelnost"(technicka vec) a "hratelnost"(tzn. pozitek z hrani). A ja kdyz koukam na Rage, tak to se mnou BOHUZEL nic nedela a je fuk, ze mam ID rad a vazim si je za vse co pro herni svet udelali (a za ty hodiny ve skole, kdyz vysel wofl...)
        • První fps s plným free mouselookem byl Terminator: Future Shock

a pro mě je hratelnost pocit ze samotného hraní, možnost interakce s prostředím, nápaditost způsobu procházení úrovněmi a tak dále. Pokud ti ten termín k tomu nevyhovuje, tak si tomu říkej jak chceš :) Každopádně Rage zatím v žádném z videí nic extra neukázal a bojím se, že už ani neukáže
    • asi tak nejak .. zatim jedine co me na tom pritahuje je prostredi .. naopak hratelnost, byt dosud jsou dojmy jen z videii, me naopak docela odrazuje .. uvidime, mozna to pujde hrat i jinym stylem, nebo proste nejsem cilovka ..
  • Jeste je treba zminit, ze se pred casem psalo o nejakych par hodinach hraci doby
    • Ale neni paradni mit vynikajici AI ve hre, kterou dohrajete za 5 hod a ma nulovou znovuhratelnost? :)
      • vinikajici AI ... proc to tolik slysim ve spojitosti s touhle hrou ale na zadnem videu videt neni ..
    • a původně to ani neměla být hra, ale jen demo enginu (a třeba taky "bude")

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit