Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad to dopadne dobře.JA2 jsme hrál až po čase a nepřekousl jsem složité ovládaní.Přitom jsem podobné hry kdysi hrával.Ale rychle se člověk navykne na lepší ovládaní. *8*
    • Ty jo, co nám bez návodu dalo, než sme zjistili ze jde dělat úkroky a chodit pozpátku :) no mazec, ale super
      • calwin
        nj mne robil problém pochopiť systém strecha, zem :D... a že to bolo sakra zvýhodnené keď si strielal zo strechy...

o úkrokoch po pravde nič neviem :D a nikdy som to nepotreboval :D...
    • calwin
      ja som to zložité ovládanie zvládol ako 10 ročný ak som vtedy nemal menej :D
      • ono slo delat ukroky a chodit pozpatku? :D

S tou reakci jsem se nejak netrefil...
  • Ještě bych dodal pro pana Poláčka, že už to není vedeno jako remake JA2. Při změně jména z JA2: Reloaded na JA: Back in Action se tvůrci odprostili od slova "remake" a vydávají to za pokračování a podle toho to vypadá (příšerně). A to jsem si prosím nevycucal z prstu. Stačí si pročít neuvěřitelně vtipné "za mínuska se s vámi nebudu dál bavit" příspěvky člen bC na jejich fóru.
    • sleepless
      Ja vím, že vypustili 2 z názvu a formálně to nepovažují za remake, ale de facto tomu tak má být a je, i když nepůjde třeba o ty samé úrovně. V podstatě to byla jen marketingová věc, bez hmatatelnějšího dopadu. Recenze rozsekne, co to tedy vlastně..až se nám hra dostane do ruky.
      • Takže bude recenze? Skvělé. Jen chci poprosit aby to dostal do rukou něko kdo s JA2 měl něco společného.
        • Ja bych naopak radsi videl recenzi od autora, ktery se na hru dokaze podivat nezaujate a nebude v kazde vete srovnavat s predchozimi dily a hudrovat nad odstranenim turn-based systemu souboju.
          • RavenHolm
            Odstranění TBS je dle mého názoru ta nejmenší bota, které se dopustili a taky se přikláním pro recenzenta problematiky znalého, protože původně to měl být remake a dle toho by se ke hře mělo přistupovat.
  • Tak do tohohle půjdu! Jagged Alliance je moje srdeční záležitost, byla to jedna z prvních her na mojí (tenkrát) zbrusu nové, supervýkonné 486DX2 *1* Jestli to vývojáři po§erou, tak si je najdu *16*
    • Vřele ti doporučuji si nejdřív o hře zjistit vše potřebné! já sám JA2 pokládám, za člena mojí TOP5, ale za JA:BiA nedám ani euro. Obávám se, že vývojáři těžce nepochopily o čem JA je.
      • ...uvidíme, ještě nikdo nic nevydal. Btw, měl jsem na mysli původní jedničku, dvojku jsem nehrál
        • V tom případě bych byl ještě opatrnější. Vycházím z toho, že podle mnoha lidí byla jednička lepší než dvojka. Nevím nehrál jsem. Ale jak říkám dej si pozor, zatím to vypadá, že JA je použito jen jako návnada. Ve hře chybí Fog of War, tahy jsou fuč, prostředí půjde zničit jen na několika místech, půjde lézt jen na některé budovy, tvorba vlastního vojáka je pryč, neuvěřitelně ošklivé portréty postav atd.
          • Jednička byla lepší než dvojka? Eeeeh no ok, ale já mám už dekádu za to, že dvojka dotáhla detaily z jedičky do konce. :)
            • To nevím:) Jedničku jsem nehrál a vycházím, jen z toho co jsem slyšel. je vysoce možné, že se pletu, ale to stejnak nemění význam mého varování.
  • Ono stačí vědět co tvoří jeden týpek z bitComposer na jejich fóru. Takovej de*** se těžko hledá.
    • Tak tohle mi je docela u rite. Jiste, radsi investuji do hry, za kterou stoji pro me nejake sympaticke studio (napr. Obsidian Entertainment), ale kvalita hry je nejdulezitejsi. Stejne tak nemam rad vyvojare z Bethesdy (Todd Howard je desne nesympaticky a ukecany parchant), Bioware, Epic a dalsich, ale vim, ze budou jejich hry zabavne (byt s urcitostni vim, ze budou plne zklamani) a to je mnohem dulezitejsi.
  • Mechwarrior_bw
    teda sterilnejšiu grafiku som v hrách tento rok ešte nevidel a AI je na základe toho čo som videl docela tragédia. Takisto si mohli odpustiť to odlietanie tiel po zásahu... pôsobí to príliš lacno. Absencia FoW je zásadné mínus, realtime systém musím vyskúšať... zatial pesimista.
    • SNad ale přežije "modernizaci" to o čem JA byl a je.
    • Vzhledem k tomu ,že jsem doposud hrál JA2 tak mi grafika příjde úžasná :-) No tak chclape..tohle není CoD, tohle o grafice nikdy nebylo.
      • Mechwarrior_bw
        ja som na hrách ako JA2 vyrastal a COD nehrávam :) ako píše kolega nadomnou, pôsobí to nejak "vyblito" ... ale snáď to bolo iba výberom lokácií a v iných sa to zlepší.
      • mne pride grafika v JA2 oproti tomuto.. neviem ako to nazvat, o svetelne roky daleko lepsia.. strasne mi to pripomina 5.56 ci ako sa ta hra volala, rovnaky princip, rovnako vyblita grafika. nerobia to ti isti ludia nahodou?
    • diť máš teprve leden :)
  • trolo
    no neviem. takze to bude realtime + pauza na prikazy? ziadne action points? takze prestrelky su ako? mierenie podla bodov nic? len cisto random hej? ....
    • ...asi něco na způsob Frozen Synapse
      • Golder sorry, přečet jsem si to pozdě *7*
  • "hrál jsem jenom jedničku"?!
  • Tak snad vyjde brzo modifikace, která fog of war zaktivuje, sami tvůrci tvrdí, že tam fow byl, ale kvůli vysoké obtížnosti jej odstranili. Líbí se mi plánování pomocí pauzy, připomíná mi to frozen synapse (skvělá hra). Naopak se ze všeho nejvíc bojím umělé inteligence, ta dovede pohřbít nejednu hru a zrovna u JA by to mohlo být opravdu smrtící. Jinak se vážně těším.
  • Vidět hned při vstupu do lokace všechny nepřátele je podle mě cheat největšího kalibru - viz. ctrl+GABBI a potom alt + E. Jen nevím zda tím odpadají věci jako je přerušení tahu, možnost, že mi nepřítel vběhne do zad a smrt při zbrklém vstupu do neprozkoumané místnosti. Podle mě krok zpět - absence viditelnosti zabíjí taktiku, protože člověk nemusí být zrovna Napoleon aby dokázál vymyslet přepad, když zná přesnou pozici všech cílů.
    • po mírném zklidnění a znovu přečtení článku si sám odpovídám: "ano odpadá!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit