Přejít na výpis diskuzí
Video z Torment: Tides of Numenera předvádí Devátý svět a jeho podivnosti
6.10.2016 | Václav Pecháček
39 příspěvků
-
Pokud někdo malaz nezná a neumí anglicky
http://www.postavy.cz/svet/malazska-kniha-padlych/ -
Já bych byl radši, kdyby to bylo na úrovni 17 let starý hry (to to letí hoši, co?). To by byl teprve orgáč.
-
hej hosi, ja vam do toho nechci kecat, ale nechcete v tech nazvech clanku zkusit pouzit i trochu jine slovesa nez jenom "predvadi?" to by fakt jeden blil, kazdy druhy clanek "predvadi" to je fakt uroven jak z Blesku. napriklad by se dalo pouzit slovo zobrazuje, nebo ukazuje, nebo ve videu je videt... jako ne ze bych si z toho trhal zily, ale to je presne ten rozdil proc games nikdy nebudou jak level, ktery si podle me porad udrzuje dost dustojnou uroven, zatimco tady to fakt upada...
-
+1 Konečně nějaké zajímavé RPG, navíc tahové souboje můžu. Jinak to má docela solidní art style.
-
Řekl expert na design. *15* Mimochodem, staří hry nemá vliv na kvalitu, ale slušný pokus.
-
No jasně, pokud najdou čas mezi přebalováním, hledáním protézy a hraním Tormentu, kterej určitě všichni při příležitosti vydání Numenery všichni drze zlevní.
-
možná že to utáhnou staří *3*
-
A u Němců ostatně na Hölderlina. Jinak doporučuju (oběma) Bulata Okudžavu - Putování diletantů (skvělá kniha), T. S. Eliota (vedle něj jsou Francouzi spíš druhá liga) a případně ještě Ecovo Jméno růže.
-
Ještě Kundera (a Halas), Drizzte. Jinak dobrej výběr, ale u Rusů jsi zapomněl na největší talent, Lermontova. *5*
-
Myslim, že hodně hodnotíš knižky ze světa ledu a hně podle toho serialu. Serial jsem viděl celej a knížky z té hlavní serie jsem dočetl už 3 krát a fakt je to nebe a dudy. Je to velice komplexní série knih, kde se řeší spousta osobních, ale i složítějších témat.
-
Na to existuje jedna speciální metoda vyvinutá skupinou herních mystiků žijících v tajném tibetském klášteře.
Když se bojíš přehlcení hype informacemi, neklikej na články a nečti je. -
A chápu, že originální svět má svoje výhody. Jen mě trochu štve, že hra bude od hráče vyžadovat prozkoumávat novej lore, tj. nejen herní svět, ale celý fikční svět, ve kterém je hra vystavěná. Dřív bych to asi ocenil, teď na to tak trochu nemám čas. Už Pillars mi v tomhle dělali problémy, teď přijde Tyranny...
-
takurcite nic nenakopne Farga a jeho biznis tak ako konzole *1*
-
Vypadá to pěkně, dokonce velmi pěkně.
-
Schliemann se naučil turecky během plavby z Německa. *1*
-
Klid. Konzolová verze to jistí.
-
Protoze pises arogantni baity ^^
-
To je reklama specialne pro tebe xD mel by ses vic ucit xD
-
za tu dobu se naučíš anglicky, navíc tady na tiscali je taková reklama o žene ktera skusila nejakou zázračnou metodu a naučila se za pár týdnu nekolik jazyku.
-
No a překlad bude trvat tak 2-4 roky :D Jak dlouho trval překlad na první díl 7 let ?