Přejít na výpis diskuzí
Video z úvodu kampaně Call of Duty: Infinite Warfare nabízí boj na zemi i ve vesmíru
22.7.2016 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Určitě bych si aspoň SP kampaň zahrál... ale pokud to bude tak krátké jako vždycky, tak se to zase jen kvůli kampani nevyplatí kupovat. A MP mě u téhle hry už pár let nezajímá.
Každopádně to vypadá na celkem osvěžující díl. -
-
Mám to stejně. Když Activision už nabízí u Black Ops "MP starter pack", tak by mohl udělat i "SP starter pack". 15 éček za 5 hodin kampaně bych jim možná dal.
-
-
"Somethink special, and somethink what u never saw before..."
Dál jsem už nepokračoval, protože tohle je snad v každé COD kampani - propagaci, kdy nám tvůrci říkají, že tohle je přesně ten díl, který chceme! :D
Jako sorry, ale ten moment "never seen before", jsem měl akorát u COD1,2 a COD4, kdy to byly fajn novinky, kdy se měnilo prostředí, stylizaci, nebo principy.. -
-
To je ve skoro všech marketingových kampaních na hry, nechápu proč to lidi pobuřuje zrovna u CoD.
-
-
bethesda.. podleni nich taky budes hrat tu dokonalou hru bez ktere nemuzes zit az vzdy v dalsim dile ,, *1*
-
-
-
Zase další přiblblý interaktivní film. *11*
-
-
lepší jak další přiblblý doom...
-
-
jestli doom nedávaš, zkus snížit obtížnost. Já to v pohode dával na nightmare, ale byla to výzva.
-
-
zatím nedávám tu nudu, dá se nějak snížit?
-
-
nesmíš to hrát dýl jak pul hodinu na jeden zátah, ja si pritom navíc predstavoval že zabijim cikany a pak se to dalo.
-
-
Doom stranou...
Co se to dnes děje, cenzor zaspal, opalovanda na pláži nebo něco inčího? Dnes se tu snad vůbec nemaže... Néé že bych si stěžoval...
-
-
-
-
-
-
V Advanced Warfare mě vůbec nebavil mp, ale byl to poslední díl, kde jsem dohrál sp. Black Ops III mě bavil mp, ale špatný síťový kód a optimalizace mě donutil mp přestat hrát a sp jsem zkusil dvě mise a tím pro mě CoD skončilo. Roboti a scifi mě neba, ne v CoD. Od MW1 první CoD co si určitě nekoupím...
-
-
BO3 multiplayer je teď nesrovnatelně lepší. Na to, že má na steamu dost špatný uživatelský recenze je to podle mě dost dobrá mp hra a to tvrdim jako nefanboy. Hrál jsem jen první díl a první MW.
-
-
Ne, že by nebyly zajímavý momenty a nápady a člověk se nějak měl urážet, kdyby to měl hrát, ale po všech těch přechozích dílech ten gameplay něčím zvláštním přesto nepřekvapí. Pro někoho dobře, pro druhé špatně a asi kdo se bude chtít nechat bavit, ten se bavit bude i u tohoto, protože ať se na to spousta lidí chce dívat jakkoliv alergicky a předpojatě, tak zůstává pravdou, že CoD je v jádru pořád hra, na které jde vidět nějaká ta prácička. Ostatně i tyhle cinematické střílečky a arkádová hratelnost jsou v žánru fps taky fajn a mají tady místo, ale na druhou stranu to uváznutí v tomhle konceptu a tématu je zrovna u téhle značky pěstí na oko. I samotný vyobrazení "éry hvězdných válek se světem, kde se pohybujeme v obřích vesmírných korábech) je tady takový (alespoň mně přijde) i na scifi stále nijaký. Několik let vydavatelem prověřená a pro hráče stejná hratelnost našroubována na jiné a pro řadu lidí stále nezáživné kulisy. To je asi určitě málo...
-
Crysis 2 my to pripomina. Zapnem x360 stary so starym crysis 2 a co nevidim, ved hram novu pecku:D infinite warfare
-
Když ukazovali první Gameplay, tak mě to absolutně zklamalo. Tohle vypadá už překvapivě celkem opravdu dobře. Dokonce i graficky to vypadá velmi obstojně a to je to hráno (asi) na PS4. Líbí se mi tam ty nové hračky, jako je třeba ten kolimátor na brokovnici nebo vybuchující robopavouk. Celkově tato mise v Ženevě je OK. Uvidíme, pokud se ta hra bude držet jako tato ukázka, tak budu spokojený. Prostě Battlefiled 1 to tento rok nebude mít opět lehké. Obávám se, že i přes ten veškerý HATE na budoucnost to bude mít větší prodeje, jako vždy. Letos si vyberou snad všichni: Budoucnost - Titanfall 2, COD:IW, Moderna - COD MW1 Remaster, Minulost - Battlefield 1. Vyřízené, všichni musí být spokojeni.
-
Osobně musím říci, že tohle je po dlouhé době první Call of Duty, které vypadá celkem zajímavě. Myslím, že ten příklon k military sci-fi není vůbec od věci (pro mě rozhodně lepší jak další válka proti terorismu). Navíc přidání vesmírných soubojů (byť samozřejmě určitě zase značně zjednodušených a naskriptovaných) působí jako vítané zpestření obvykle stále stejné hratelnosti.
Jen si v tom prvním videu mohli na začátku odpustit ty prázdné marketingové fráze, na které stejně už nikdo není zvědavý. To si mohou nechat pro videa pro investory. -
Vypadá to hodně solidně :)
-
nejlepší byl cod 2 nikdy nebude překonán. Amercky šmejdi vše zkurvý včetně těchto dvou debilu na videu. Ty dva bych hned z studia vyhodil za neschopnost. Vemte si své cod a strčte si ho di zadku. Hnus nic vic. Jako Mafia 3. Doufám, že tyto dvě hry nikdy nevyjdou.