Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsi to vůbec??? U Dooma je skill založený na postřehu a dodgování v kombinaci s přesností střelby, když budeš šikula, můžeš tu hru dohrát aniž bys dostal jediný zásah, ostatně nejvyšší obtížnost na jeden život je postavena na tom, že se všemu vyhneš. V COD se střelám vyhnout nemůžeš, protože nevidíš kudy letí, proto tam máš autoheal, to že tě někdo trefí nemá na hru moc vliv.
  • nejlepší byl cod 2 nikdy nebude překonán. Amercky šmejdi vše zkurvý včetně těchto dvou debilu na videu. Ty dva bych hned z studia vyhodil za neschopnost. Vemte si své cod a strčte si ho di zadku. Hnus nic vic. Jako Mafia 3. Doufám, že tyto dvě hry nikdy nevyjdou.
  • Khanemis
    Osobně musím říci, že tohle je po dlouhé době první Call of Duty, které vypadá celkem zajímavě. Myslím, že ten příklon k military sci-fi není vůbec od věci (pro mě rozhodně lepší jak další válka proti terorismu). Navíc přidání vesmírných soubojů (byť samozřejmě určitě zase značně zjednodušených a naskriptovaných) působí jako vítané zpestření obvykle stále stejné hratelnosti.

Jen si v tom prvním videu mohli na začátku odpustit ty prázdné marketingové fráze, na které stejně už nikdo není zvědavý. To si mohou nechat pro videa pro investory.
  • Crysis 2 my to pripomina. Zapnem x360 stary so starym crysis 2 a co nevidim, ved hram novu pecku:D infinite warfare
  • BO3 multiplayer je teď nesrovnatelně lepší. Na to, že má na steamu dost špatný uživatelský recenze je to podle mě dost dobrá mp hra a to tvrdim jako nefanboy. Hrál jsem jen první díl a první MW.
  • oktavius66
    Když ukazovali první Gameplay, tak mě to absolutně zklamalo. Tohle vypadá už překvapivě celkem opravdu dobře. Dokonce i graficky to vypadá velmi obstojně a to je to hráno (asi) na PS4. Líbí se mi tam ty nové hračky, jako je třeba ten kolimátor na brokovnici nebo vybuchující robopavouk. Celkově tato mise v Ženevě je OK. Uvidíme, pokud se ta hra bude držet jako tato ukázka, tak budu spokojený. Prostě Battlefiled 1 to tento rok nebude mít opět lehké. Obávám se, že i přes ten veškerý HATE na budoucnost to bude mít větší prodeje, jako vždy. Letos si vyberou snad všichni: Budoucnost - Titanfall 2, COD:IW, Moderna - COD MW1 Remaster, Minulost - Battlefield 1. Vyřízené, všichni musí být spokojeni.
  • Doom stranou...
    Co se to dnes děje, cenzor zaspal, opalovanda na pláži nebo něco inčího? Dnes se tu snad vůbec nemaže... Néé že bych si stěžoval...
  • nesmíš to hrát dýl jak pul hodinu na jeden zátah, ja si pritom navíc predstavoval že zabijim cikany a pak se to dalo.
  • zatím nedávám tu nudu, dá se nějak snížit?
  • jestli doom nedávaš, zkus snížit obtížnost. Já to v pohode dával na nightmare, ale byla to výzva.
  • nechci simulátor, spíš bych chtel hru kde by byli islamiste zobrazeni jako zombie v resident evilu.
    https://www.youtube.com/watch?v=xxJbz_3PKQo

neco takoveho.
  • lepší jak další přiblblý doom...
  • Zase další přiblblý interaktivní film. *11*
  • tvůci MoH byli dotazování, jestli budou dělat hru kolem ISIS a v plánu to rozhodně nemaj... jestli chceš taky kosit barbary doporučuji armu 2 a 3 s alkajda a isis modama.... já si tam užil srandy kopu...
  • Jack1947
    Zoufalejší už to bejt nemohlo nebo ano? Vlastně ne chceto, podobnou volovinu jako Black opsIII. aby tam byl ke konci pořádnej drogovej trip a přecpáno robotama až po ookraj*12*
  • ok, tak tu misi s mohammedem by mohli vypustit. za ten zbytek by se myslim muslimove nezlobili. Nebo by tam mohl být príbeh muslima, ktereho vyzbrojili američani na boj proti Asadovi, ale pak mu pri náletu zabili manželku a rodinu a on se rozhodl pomstít a zradikalizoval se. A pak nejaka mise kde zabijite civilisty jako ta na letišti (tuším v MW2 to bylo). A mohli by tam být dodelávky jako v Doomovi.
  • A to je přesně ono - Doom ve svém základním provedení je pouze obyčejná střílečka tak jako CoD - jen chodíš a bezmyšlenkovitě střílíš. Na obou titulech není v tomto nic špatného, dělají oba a nabízí zábavou a jakousi svou komplexností vlastně to samé. Ovšem ta otázka nějakého skillu nebo dokonce i teď obtížnosti v obou těchto hrách je jen zábavně pozorovatelná sugesce. Obě hry mají přitom stejnou hratelnost založené na podmínce - střílení kolem sebe jako ocas - proto číst, jak je pro jedny z nich jiná lepší protože je údajně více skillová, o vyžadovaném přehledu nebo lepších reakcí než druhá je více než úsměvné. Ale prosím, klidně pokračujte, i já věřím, že když zastřelím virtuální příšery zjevující se zrovna před hlavní než paňďuláčky v uniformách, budu si připadat více profesionálním a zasloužilým hc dojmem...
  • až na to, že hlavní hrdina není američan...
  • Tak si shrňme tuto komedii ve tvé režii:

1) Doom údajně není žádná realtime strategie, jen tam střílíš jak vocas kolem sebe, takže žádný rozdíl proti CoD (což samozřejmě není pravda, viz bod č. 2).
    2) Na reakci, že v Doom je obtížnější a víc o skillu, než CoD argumentace Red Orchestrou, což je multiplayerová hra.

Jako pobavilo. Vidím je samé bláboly naprosto mimo a honění ega, protože si nesmyslně zatáhl do debaty o singleplayerových arkádových střílečkách multiplayerový military simulator. Možná si chtěl jen arogantně naznačit, že nemá smysl srovnávat obyčejné střílečky Dooma s CoD, když je tu Red Orchestra, která je víc o skillu. Pak bych tvůj pokus o ukojení ega určitě pochopil.
  • kdepak já názor napsal a zdejší retro jihádisti to zas nesnesli...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit