Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě ten úvod přišel lepší jak ccelý doom dohromady...
  • Je smutne, ze po absolutne nezajimavem FPS uvodu ve meste je nejzajimavejsi casti videa vesmirna strilecka...
  • Modern Warfare rozhodně nebyla jízda na 12 hodin, to možná MW 1+2 dohromady.
  • Nedávno jsem viděl video z kampaně a kdyby tam nebylo napsáno COD tak nevím že se jedná o COD. Vypadalo to fakt dobře, ale nese to značku COD což mě varuje před koupí. Jinak mi to fakt připomínalo spíš HALO s jinýma zbraněma atd.

Advanced Warfare kampaň byla super ale asi taky trvala jen 8 hodin. To je prostě málo. Až z toho udělaj jízdu aspoň na 12 hodin(něco jako první a druhý MW) tak se můžem bavit o plný palbě. MP už mě pár let nezajímá. Na to občasný zablbnutí mi stačí MP v MW1.
  • asi už není povolen vlastní názor...
  • jsi nemocný
  • Mám to stejně. Když Activision už nabízí u Black Ops "MP starter pack", tak by mohl udělat i "SP starter pack". 15 éček za 5 hodin kampaně bych jim možná dal.
  • špatně, démoni vypadaj jak děcký hračky nebo něco z produkce blizzardu, pocit ze střelby a celkové akce je nezáživná nuda a obtížnost s tím nemá co dělat... tento doom byl velký fail ve srovnání se solidním doomem 3, asi jediným snesitelným dílem...
  • walltar
    Určitě bych si aspoň SP kampaň zahrál... ale pokud to bude tak krátké jako vždycky, tak se to zase jen kvůli kampani nevyplatí kupovat. A MP mě u téhle hry už pár let nezajímá.

Každopádně to vypadá na celkem osvěžující díl.
  • Design nepřatel podle starých dílů je dokonalý, pocit ze střelby taky..A nuda? Nesmíš to hrát na easy no
  • hlavně to byla děsná nuda s postavama bez charakteru trapným designem nepřátel a otřesným pocitem ze střelby...
  • Njn, Doom chce trochu skill a postřeh, vyhejbat se střelám, bejt furt v pohybu... to musí být pro někoho náročné, chápu
  • To je ve skoro všech marketingových kampaních na hry, nechápu proč to lidi pobuřuje zrovna u CoD.
  • na toto se fakt hodně těším... rozhodně spolu s titanfallem 2 moje nejočekávanější FPS... potřebuju si spravit chuť po failu jménem doom.
  • "Somethink special, and somethink what u never saw before..."

Dál jsem už nepokračoval, protože tohle je snad v každé COD kampani - propagaci, kdy nám tvůrci říkají, že tohle je přesně ten díl, který chceme! :D

Jako sorry, ale ten moment "never seen before", jsem měl akorát u COD1,2 a COD4, kdy to byly fajn novinky, kdy se měnilo prostředí, stylizaci, nebo principy..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit