Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LoL, myslíš že někdo bude riskovat, že mu následovníci náboženství míru vystřílej studio, podřežou rodinu a manželku znásilní a polijou kyselinou...
  • V Advanced Warfare mě vůbec nebavil mp, ale byl to poslední díl, kde jsem dohrál sp. Black Ops III mě bavil mp, ale špatný síťový kód a optimalizace mě donutil mp přestat hrát a sp jsem zkusil dvě mise a tím pro mě CoD skončilo. Roboti a scifi mě neba, ne v CoD. Od MW1 první CoD co si určitě nekoupím...
  • CoD mp není samá jako RO mp, pochopitelně. Naopak CoD má svou pojatou hratelností blíže k Doomovi. Upozornil bych, že jsem napsal "střílíš tam kolem sebe jako ocas", což je poněkud přesnější definice obou vámi jinak zajímavě rozporovnávaných titulů. Otázka toho, jaká hra však už každému víc vyhovuje je už na něm samotném, že ano...

Ale jak jste si do toho srandovně zapasoval "skill" jako indikátor toho, že Doom je "jiný", to mě upřímně pobavilo.
  • To je teda pěkná blbost, co si napsal...
  • Hlavně si asi nevšiml, že se tady srovnával CoD a Doom. I když podle jeho logiky "střílíš tam kolem sebe, je to stejný" je Red Orchestra MP to samý jak CoD MP. *1*
  • bethesda.. podleni nich taky budes hrat tu dokonalou hru bez ktere nemuzes zit az vzdy v dalsim dile ,, *1*
  • Tohle bude mnohem lepší hra než ten zvratek co si říká BF1.
  • I malému dítěti je snad jasné, že u multiplayerových her je potřebný skill a obtížnost určen skillem lidí proti kterým hraješ, ne hrou samotnou *1*
  • Takže podle "skillu" říkáš. V tom případě Red orchestra i Squad směle zašlapávají Dooma do země.
  • V Doomovi mě tak zajímá charakter postavy. Když je někdo mimo...
  • Má to FPS pohled, střílí se tam = je to stejně náročný na skill. Kvalitní logika...
  • Doom je alespoň pořádná řežba,kde musíš mít postřeh a ne jen bezhlavě střílet

A tak taky dobrý. Já to taky říkám pořád, že Doom musí být v tomhle žánru snad nějaká zvláštní real time strategie nebo tak něco, protože když střílíš v fps jako ocas kolem sebe není to to samý jako když střílíš v fps jako ocas kolem sebe.
  • Nojo Doom je alespoň pořádná řežba,kde musíš mít postřeh a ne jen bezhlavě střílet jako v COD..jak tuto může někoho víc bavit,fakt nechápu
  • je pravda, že predstavovat americke vojaky jako hrdiny je už trochu kliše ale možna to v americe maji radi, nebo si to alespon manažeri myslí že americky vojak musí byt hrdina jinak to zakaznik nekoupi.
  • Já bych dal klasického záporáka, Rusko, jak jsme nedávno viděli, rudá hrozba z východu je stále aktuální
  • Asharak
    Lol spaceship *1*
  • Vypada to dobre, rekl bych že se lepší s každým dílem. Doby, kdy bylo CoD jen lineární tunel se spawnem neprátel, pokud jste neprekročili jistý bod kde se spustil další skript (jako Modern Warfare), jsou už pryč.
    Škoda že neudelali neco aktuálního, napr. boj proti terorismu. Mise v syrii proti ISIS by mohly být zajímavé a aurčite by to koupila spousta lidí už jen kvuli tomu aby alespon virtualne mohli vybít svoji frustraci a nenavist. Nebo mise v Evrope proti teroristickym bunkam. Mohla by tam být i mise kde byjste cestovali v čase zabít proroka Mohammeda.
  • Ne, že by nebyly zajímavý momenty a nápady a člověk se nějak měl urážet, kdyby to měl hrát, ale po všech těch přechozích dílech ten gameplay něčím zvláštním přesto nepřekvapí. Pro někoho dobře, pro druhé špatně a asi kdo se bude chtít nechat bavit, ten se bavit bude i u tohoto, protože ať se na to spousta lidí chce dívat jakkoliv alergicky a předpojatě, tak zůstává pravdou, že CoD je v jádru pořád hra, na které jde vidět nějaká ta prácička. Ostatně i tyhle cinematické střílečky a arkádová hratelnost jsou v žánru fps taky fajn a mají tady místo, ale na druhou stranu to uváznutí v tomhle konceptu a tématu je zrovna u téhle značky pěstí na oko. I samotný vyobrazení "éry hvězdných válek se světem, kde se pohybujeme v obřích vesmírných korábech) je tady takový (alespoň mně přijde) i na scifi stále nijaký. Několik let vydavatelem prověřená a pro hráče stejná hratelnost našroubována na jiné a pro řadu lidí stále nezáživné kulisy. To je asi určitě málo...
  • názor jsi napsal, tak evidentně povolený je, i když je to očividný trolling. ty máš spíš problém s tím, že s ním ostatní nemusí souhlasit *4*
  • Vypadá to hodně solidně :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit