Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • protože Japonci přepálené barevné hry vysloveně nesnáší, tak určitě *1* *1*
  • pokémoni jsou Divinity ne? Podle té hnusné stylizace a kýče bych řekl, že ano *15*

http://orcz.com/images/thumb/0/04/DivinityOriginalSinOrcShaman.jpg/400px-DivinityOriginalSinOrcShaman.jpg

Nechutné co hrají současná PC Mustard Race *11*
  • na pokémoní hry házim bobek, když neuměj udělat pořádnej port, za dlouhý dedetiletí se to nenaučili, port Resident evil 2 nebo Dark Souls, stejnej bullshit
  • a hlavně neměnit velikost textu, vždyť je to přece fuk, že to běží na konzoli v polovičním rozlišení, kjdyž na TV koukáš z větší dalky *1* *1*
  • tak to je pohoda, protože D:OS neni ani single player hra, ani indie. problem solved
  • tak to hlavne nehraj souls hry, tam nejen je multiplayer, ale navic jeste zkryplenej *5*
  • Nechci multiplayer v single player hře. Další projev indie epidemie - mozek vývojáře je zachvácen představou, že když jemu se v komunitě (chlastačky, předváděčky, game jamy, facebook) tak hezky vegetuje, hráči chtějí komunitu a komunitní prvky taky.

Já nechci ani komunitu ani multiplayer - na to jsou MMO. Já chci normální, single playerovou Divinity 3.
  • nebreč pořád a začni se chovat jako konzolista čili jako chlap a ne jak ubrečená hořčice.
  • meli jim tam nechat ovladani myší a WASD klavesy. Pro legraci. A pro ješte vetší legraci to moc neoptimalizovat, at se jim to seká *15*
  • Keyz
    Klasika.

Port z konzolí na PC -> většinou špatné (zejména série divných japonských her na steamu)
    Port z PC na konzole -> většinou OK

Vliv na hodnocení toho špatného -> většinou 0
  • Kr.Pa
    Nj, dnes má každá hra coop kampaň, tak proč se z toho vzrušovat, že?
  • tak to nechci vidět tvoje ostatní ability
  • Morraw
    No já si zas rýpnu do DA. Zatímco tady Lariani pracují na pořádném portu s UI a ovládáním pro konzole, tak v případě Inquisition jsme my PC hráči dostali konzolovou prasárnu. Hnus.
  • Chim
    Nejen.
  • a ten tvůj génius se projevuje těmi geniálními příměry?
  • Chim
    Třeba já to mám naopak. V reálném životě jsem prakticky génius ale v hraní bývám docela lama.
  • Jde o vzajemne pomerovani pindiku online, to lidi naramne bavi. Ukazat ostatním jak ze to vlastne jsem dobry a chytry, koneckonců cela existence diskuzi , sociálních siti atd, stoji na tomhle efektu. lide uz jsou proste takovi, a multacek ve hrach je na to jako delanej. je prece bezva když je někdo krreten v realu, byt buh online. Samozrejme to je mozna i zabava, ale o tu jde az v druhé rade.
  • Viz post pod tebou.. :D
  • Ja porad absolutne nechapu proc je potreba rvat do tahoveho rpg podelanou kooperaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit