Přejít na výpis diskuzí
Video z vývoje Kingdom Come: Deliverance se věnuje nedávno vydané betě
10.3.2016 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Jj a rohlík vypadá přesně takhle, protože cokoliv zahnutýho jinak už rohlík není.. Jednoduše víš prd o tom jaký KC ve finále bude, podceňuješ tým lidí znalejších oboru i své vlastní hry a děláš ze sebe akorát trotla.
-
snad má Vávra dobré scénáristy protože tuhle jsem koukal na Goodfellas od Scorceseho a docela mi zatrnulo jaká byla podoba toho konce s Mafií jedničkou.. myslím ta finální narace, tón posledního vyprávění.. Vávra je asi taky dobrej čorkař, prostě nakoukal goodfellas a kmotry a z toho poskládal hru, on to zas takovej pan spisovatel nebude kua, byl jsem docela zklamanej že Mafia nakonec není co se týče příběhu taková originalita za jakou jsem ji měl když jsem ji jako děcko hrál :(
-
V M&B SP kampaň samozřejmě je. Standardní velikost bitvy je „zastropována“ na hodnotě 150, v MP je to například až 200 bojovníků. Není pak problém tuto hodnotu manuálně změnit pomocí modů. Je možno se pak setkat s videi, kde jsou prezentovány i bitvy s počtem více než 2000 bojovníků. Kvalita není špatná, resp. odpovídá hře vytvořené skutečně malým studiem a v roce 2007, resp. 2010. Bojový systém je dynamický a jeho hratelnost – dle mého názoru – výborná.
-
troll jsi spíše ty, ale ten člověk s tim Oblivionem používá věcnou kritiku, přesto je umínuskován a ještě popliván a dehonestován.
-
Tie videa ma presvedcaju len o tom ze si ten fusaty typek na tom nabije hubu
-
to není kritika, ale trollování. Nezajímá mě "kritika" od někoho, kdo tu hru vůbec nehrál. Já jsem sice kritizoval Zaklínače, ale až poté, co jsem ho dohrál do konce.
-
vidím, že se tady tvoří už další fanatická banda fanboys jako u Zaklínače. Kritika není přijímána, pokud je vyslovena, člověk je nula, co v životě nic nedokázal a nemá právo kritizovat, jelikož není vývojář her.
-
btw, máte tu na games hrozně inteligentní AI. V podstatě je nemožné postovat ten samý příspěvek vícekrát. Spletl jsem si diskuzi, vložil jsem příspěvek do jiné, a když jsem ho chtěl nakopírovat sem, tak mi to hlásí, že to obsahuje nepřípustný spam. Zkoušel jsem ten příspěvek obměňovat, tj. trochu měnit věty, ale některé nechat, ale i tak to nechce pustit.
Jen jsem chtěl sdělit, že hra vypadá skvěle. Je to technologická beta, neobsahuje žádné příběhové spoilery, celkově se jedná rozlohou asi o pětinu konečné hry a ještě nemá kompletní obsah. Je dobře, že příběh drží pod pokličkou, to dává naději, že bude dobrý. Nelíbí se mi moc inventář, protože působí konzolově. -
tak myslím že všem nám je jasné že tohle žádná beta není. Ale proste nemohl po dvou letech prijit pred backery s tim že nemaji nic hotovo
-
https://www.techopedia.com/definition/27136/beta-test-gaming
tady mas kdyztak definici toho, co je beta testovani.
https://www.techopedia.com/definition/5935/alpha-test
Tady jakej je rozdil oproti alfa testovani. Ocividne o vyvoji softwaru moc nevis. Dopln si znalosti. Ta kritika je plne opodstatnena, staci se kouknout na gameplay video ty bitvy. -
Samozřejmě, zejména pokud ho dělají Italové.
-
Neřekl bych... Moc by to bylo na pokračování série, kde můžeš recyklovat assety, a kdy už máš jasno ve featurách z předchozího dílu.
Na novou hru je to imho normální čas. -
Myslím, že času budou mít ještě dost. Určitě mnohem víc než 9 měsíců*3*
-
Tak ty vývojářské deníčky mají hru především prodat, no. Asi tak bych se na informace v nich obsažené (a jejich relevanci a validitu) díval.
-
Tři roky, není to na vývoj SP hry nějak moc?
-
Srovnání s jinými hrami se ale KC stejně nevyhne. A tak se zatím srovnává s tím, co je jejím konkrétním prvkům nejbližší. V mechanice soubojové části to v současnosti bude asi právě For Honor. Nevidím na tom nic kriminálního, přestože se jinak obě hry samozřejmě velmi liší.
-
Já si hlavně myslím že Dan nemá celkem jasno v tom co vlastně pojem beta znamená. Vždyť z toho videa je zřejmé že nemají hotový ješte ani celý obsah, tak co chtějí testovat když to není kompletní. S každým dalším přidaným questem nebo featurou roste pravděpodobnost výskytu nových bugu a kdy to chtějí otestovat?
-
K čemu ti tam bude čeština, když dle psaného textu česky neumíš. ČĚŠI .. jdu blejt .. (:
-
To si domýšlíš něco, co tam není. Píše, že růžice sama o sobě nezaručí realističnost a důležitější bude zábavnost. Předpokládá, že beta by měla být doladěnější a o "arkádové zábavnosti ve všech typech her" tam není ani popel. Jak říkám na začátku, fabuluješ a pak to vyvracíš (straw man).