Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to trošku zbytečná snaha, než to dodělají, tak engine Skyrimu už bude zastaralý a kdo si chce zahrát dneska pěkný Morrowind, má spoustu modů (včetně kompletního overhaulu), které navíc zachovávají původní herní systém a není proto třeba se otravovat se skyrimovskými "zlepšováky".

Čili obdivuji jejich úsilí, Morrowind je super hra, ale například já jsem si ho zahrál před pár lety v overhaulu a nějaký remake, navíc do 5 let starého enginu, už mi připadne celkem zbytečný.
  • Vyzera to brutalne ale docela by ma zaujimalo ako sa k tomu stavia Bethesda, alebo lepsie povedane ako sa k tomu postavi az to vydaju. Moc by som sa nedivil keby hlavny vyvojari dotali ponuku pracovat pre Bethesdu. Co ma trchu mrzi, vzhladom na to ze remodeluju prakticky vsetko a vytvaraju assety komplet na novo, ze sa radsej nevrhli rovno na Daggerfall. Jasne tam je toho niekolko nasobne viac a je menej referencii, respektive graficky je Daggerfall fak dost zastarali a hodne veci by si museli vymyslie alebo domysliet, len Morrowind je relativne dobre hratelny aj dnes a grafika je tiez pozeratelna. Daggerfall, aj svojim rozsahom, v kvalite Skyrimu (myslim grafike :-) to by bola pecka!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit