Přejít na výpis diskuzí
Video ze Star Wars: Old Republic vítá nový update a datadisk
10.4.2013 | Petr Poláček
87 příspěvků
-
Jo ty jsi to už hrál. To zcela mění situaci *1*
-
Mozna se to da hrat ''docela v pohode'' i free,pokud jsi novacek. Ale pro cloveka ktery si to drive platil(muj pripad),je to skok o nekolik trid dolu.
-
Nemohu posoudit, když jsem to hrál, tak ještě free model ani nebyl. Ale co lidé říkají, tak ta příběhová část se prý dá hrát docela v pohodě. Jde o to, co v té hře hledáš. Jestli pouze pokračování KotORů, tak to, myslím, za zkoušku stojí.
-
Ja bych si to obcas docela rad zahral,ale na placeni to neni a free model je jeden z tech horsich. Ne-li nejhorsi
-
Prubni dát lepší nastavení. Mě to paradoxně, ještě v době bety, běhalo lépe na střední nastavení, než na minimum. V plné jsem pak problémy neměl, přitom mému počítači byly tehdá 4 roky. AMD 64 X2 6000+, 4 GB ramka, XPéčka. Akorát grafiku tam mám "novější" nVidia 550ti.
-
Ne, to musi urcite byt chyba v tvojem pocitaci. A opovaz se muj SWTOR jeste nejak kritizovat!!! *15*
-
Tu hru jsem párkrát zkusil a nechytila mě. Navíc je asi divně naprogramovaná. Na minimum se mi cuká a grafika i cpu jedou naplno. Všechny jiné hry mi jedou dobře.