Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prací nebo si dostatečně vydělávat ingame.
  • Jako ja hral ten trial a bolo to super ale kde na to brat prachy na to ..
  • Moji přihlášku asi tak před rokem zamítli :)
  • @Rod
    No jestli se při zatáčkách otáčí kolem X stejně jako třeba Maelstrom, tak to musí vypadat dost vtipně.
  • Joha
    http://wiki.eveuniversity.org/Tutorial_and_Career_Agents_in_Eve

Na našej wiki nájdeš myslím čokoľvek.

Ak máš dobrú angličtinu a chceš sa naozaj o hre dosť naučiť tak hybaj ku nám :).

http://wiki.eveuniversity.org/Applying_to_EVE_University
  • Že by to nalákalo tolik nových lidí?

Jeden čas jsem se chtěl nechat zapsat, jen ze zvědavosti. Abych jakože věděl, co se to vlastně piloti učí :)
  • Joha
    Ja momentálne prebývam v EVE University na pozícii Personnel Officera... a musím povedať že Crucible nám zdvihol prihlášky od hráčov :)
  • No příběh tam je, ale málokdo ho sleduje. Jsa v RP korporaci, musím mít aspoň základní přehled ^^

Takže jsi skončil u obchodování? To jsem zkoušel několikrát, ale pořád ne a ne najít hezkou cestu (která nevede přes lowsec)...

Jo, a pro mě je jednotkou úspěchu nalezené zelené/fialové věci a pod :)
    Jo a taky neztratit loď co nejdéle.
  • Jo, tak tohle podporuju. Kromě battleclinic teda.
  • proc to ti peoni delaji ?
  • A čo konkrétne sú nezmysly? Nemohlo by sa to stať? V 0.0 SÚ tisíce a tisíce takýchto peonov, čo grindujú prachy pre pár vyvolených (podobne ako v živote), ktorí to následne otočia v rmt. Čo je na eve najhoršie/najlepšie, že oklamanie (oje...) niekoho druhého, sa z nejakého dôvodu považuje za úspech. Preto som jasne napísal, že v eve málokto robí niečo z dobrého srdca - a rozhodne nie ten, čo ponúka extra trial time "zadarmo."

Inak combat pvp je asi jedinou vecou, pre ktorú sa oplatí túto hru hrať. Hlavne solo a small scale pvp. Odradilo ťa to len preto, lebo nevieš ako to hrať. Svoju loď perfektne ovládaš, lenže nie ako v strieľačke, kde záleží na fps, ale ako v stratégii, kde záleží na poznaní svojich možností a možností lode/zbraní (ako by to aj vyzeralo keby si v bitke 1000vs1000 lodí musel šípkami manévrovať vo vesmíre s lodičkou veľkou 200m na gride s rozlohou 1000x1000x1000km). Tým nechcem povedať, že na reflexoch nezáleží, ak máte vysoké latencie, tak na úspešné combat pvp môžete rovno zabudnúť.

Čo sa týka tej ekonomiky - áno, super, 99% všetkého tvorené hráčmi... len škoda že market v hlavných huboch ovládli boti - rovnako aj mining, hauling, pve combat. Takže súhlasím, určite sa oplatí sedieť v stanici a outbidovať market botov, je to sranda.
  • kostejnesmrtelny
    Jak říkám, vždycky se najde někdo, kdo s tím nebude souhlasit. Proto si to jekostere radši vyzkoušej sám *3*
  • Samozrejme placas nesmysly. Ne ze by se ti to nemohlo stat,ale kdo muze za tvou hloupost?
    EVE je pro nekoho sezeni na stanici a vyrabeni predmetu,obchodovani ve velkem. Pro jineho tezba ,at uz na planetach nebo tezba asteroidu,pro dalsiho pvp hra,pro dalsiho je to PVE grindovacka nebo treba prozkoumavani vesmiru,cervich der,. ... Maloktera hra nabizi tolik moznosti.
    Za sebe muzu jen rict,ze ac ji hraji 5 let+-,letani ve vesmiru tak jak je v EVE,povazuji za jedno z nejhorsich co jsem kdy vubec u jakekoliv space sci-fi hry videl. To ze v EVe svou lod prakticky neovladate a vse je reseno pres JUMPy,to uz myslim odradilo hodne lidi. Na druhou stranu promakanejsi ekonomiku nenajdete. Vcetne takovych veci jako jsou hracske banky(s moznosti totalniho krachu samozrejme),hracske loterie ci hrani pokru za herni menu.
  • Monitorom úspechu samozrejme nie sú peniaze, maximálne tak pre nejakého bot overlorda, ktorý si tým zarába na živobytie.
  • To je eve, nie hello kitty online (pridrbané eve meme, sry), nalákajú ťa na hru, potom do korpy/aliancie etc. a nakoniec skončíš ako ovca v katastrofálne nudných bitkách, kde osobné skúsenosti (každého okrem fleet commanderov) neznamenajú absolútne nič a vo voľnom čase budeš grindovať pve aby si 2-3 ľudia v korpe mohli kupovať najlepšie lode, moduly, charaktery, monokle, jeansy... a ešte im k tomu zaplatíš 1 mesiac predplatného .

A to viem o čom hovorím, bol som na oboch stranách. *2*
  • kostejnesmrtelny
    To se blbě popisuje, navíc kdybych tady něco napsal (například, že to EVE co já hraju je absolutně neakční hra), určitě hned přiběhne někdo a spustí na mě, že lžu. *4*

Myslím, že se dá říct, že to je ten nejsandboxovatější sandbox co znám - není tam (pokud vím) žádnej konkrétní příběh, takže na nějakej progress děláním questů a levelování obecně můžeš úplně zapomenout. Vůbec se tam nehraje na žádný zkušenosti a levely - dovednosti získáváš tréninkem a kdybys měl teoreticky někoho, kdo ti bude posílat "učebnice", v podstatě se můžeš naučit úplně všechny skilly aniž bys vůbec vyletěl do vesmíru, zabil jedinýho drona, vytěžil jedinej asteroid, nebo jakkoliv ovlivnil herní svět. Motorem tý hry a monitorem "úspěchu" jsou čistě jenom peníze.

Hele, asi se na to vykašlu, to fakt nemá smysl vysvětlovat :-). Zkus si free trial. Každopádně ale zapomeň na jakýkoliv MMO co jsi kdy hrál, je to prostě něco úplně jinýho a určitě to nesedne každýmu. Já to třeba rozehrával asi pětkrát, než jsem se opravdu chytil.
  • Proč vypočítavost. Bude mít dalšího spoluhráče a ještě ušetří pár stovek.
  • Maník zabudol napísať, že on za tento invite dostane in game item, ktorý má hodnotu 30 dní herného času ak sa rozhodnete zaplatiť si ďalší herný čas.

Takže žiadna dobrosrdečnosť ale pekná vypočítavosť.
  • Otvoríš si excel, urobíš tabuľku, vpíšeš údaje z eve, spočítaš, výsledky použiješ v hre.

Jasne, trošku preháňam - ale nie až tak veľmi. *1*
  • Ono u teto hry stejne po roce hrani zjistis,ze pulku veci jeste neznas *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit