Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nějaký tutoriál na netu nepotřeboval. Tento typ hry z vesmíru jsem prostě chtěl hrát tak jsem do toho skočil po hlavě. Tutoriál ve hře je fakt dobrej. Následuje metoda pokus omyl. Dále pomůže help rookie kanál. Mise vygoogluj (eve-survival). Fity najdeš na eve.battleclinic.com. Nakonec když se přidáš k nějaký cz/sk korporaci, tak ti tam všichni určitě rádi poradí.
  • Táto hra sa mi vždy páčila, ale nemám absolútne žiaden šajn, ako sa to hrá.
  • je to opravdu pecková hra,můžu všem doporučit.sice se za ní musí platit měsíčně ale jde to i herními penezi......k tomuto placení se dostanete tak po 2. až3. měsíci hraní(skilly,loď,vybavení) dále bych zmínil že rozhodně česká základna tu je a korporace taktéž a nyni se rodí dokonce čr aliance.....ve hře můžete uplně všechno od obchodáka..přes minera,výrobce čehokoliv až po válečníka....jinak hra je trial verze zdarma...po dobu 14 dni....kdyb někdo chtěl existuje buddy program..který vám pošlu a můžete hrát 21 dní zdarma....potom jsem ochoten vám klidně pomoct do naší korporacce..jen češi a slováci+team speak...kde vám pomůžou s čímkoliv ve hře..kontakt chasm666@seznam.cz
  • Ve hře jsou ty tutorialy dobře udělane a na internetu jsem ještě nepotkal nějaký, který by nedával smysl... z pravidla je lepší si přečist dva nebo tři, když už.
  • hehe to je trefné, já se bavím obchodem a to je mega excel hadr muhehe
  • Zkus forum
    http://eveonline.mapnet.cz/eve/index.php?/index
  • S odpovědí vygoogli si to mám vždy problém. Je super, že mi to vyhodí x tutoriálů, ale kterej je dobrej to už mi nikdo neřekne. Je to stejný jak s dwarf fortress hafec tutoriálů, ale 90% z nich stojí za ho*no. Proto jsem se ptal Vás na doporučení, s jakým vy máte zkušenost atd.
  • Ve hre ti urcite lidi pomuzou. Je na to channel a nebo treba Training Academy...
  • Toturialy jsou ve hře. Career agents, nebo tak něco. Na specifičtější záležitosti je nejlepší Google.
  • Zdravím všechny, nemůže mi někdo poradit nejlepší stránku s tutoriálama? Do týhle hry chci proniknout delší dobu, ale nějak se mi to nedaří. Díky:)
  • Jedna kajuta byla. Ted 3 nove...

Asi to vidim na resub *7*

Nove lode vypadaji luxusne. Vertikalni Tornado se konecne dockalo...
  • kostejnesmrtelny
    IMO je to víc než cokoliv jinýho pěkná vizualizace tabulkovejch procesorů *1*

Čímž teda nechci říct, že je to špatná hra, to vůbec...
  • Je to hrůza :) . Ve hře jsem to ale nezkoumal, ten načítací čas je nesnesitelný. (a taky se mi nechce oblétávat půl galaxie)
  • ales.smutny
    Tak to si lžou ve vlastním traileru! :)
  • Taky mě při sledování na chvíli ovládla potřeba všechno řadit do trojek :D

Ale ty kajuty jsou ve skutečnosti taky čtyři, viz http://youtu.be/c_UZaaig4Dw . Jen je jeden styl převzatý z těch, které se používají do teď. (asi)
  • ales.smutny
    Čtyři díky! nějak se mi to s těmi kajutami a Tier 3 zamotalo do magické trojky ;)
  • Hlavně (to by asi mělo platit pro všechny zvědavé) neočekávat simulátor. Je to vlastně strategie.
  • Ó, článek. Šekuji :)

Ten trailer se jim povedlo sestříhat hezky akčně, jen škoda že neukázali ty nové T3 BC (které jsou mimochodem ctyři, kdyby jeden národ neměl svůj, tak by moc brečel) v akci.
  • skaven123
    tak na EVE sa pozriem.. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit