Přejít na výpis diskuzí
Videoherní Rambo podřezává krky v bakelitovém traileru
10.7.2013 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
Vypadá to jak hra na PS2.
-
-
tohle je nextgen typicka konzolovka *3*
-
Tak to prr, neurážej PS2.
-
-
WTF????????!!!!!!!!!!! *8* *8* *8*
-
Konzolistom stačí aj takáto hra, bez tak sa s tým gamepadom nedá poriadne hrat.
-
-
Tuhle demenci máš od narození nebo je to něco nového?
-
-
má pravdu ten chlapec bez konzolí by tohle nikdy nevyšlo, na PC by se to nevyplatilo to by nejen nikdo nekoupil ale ani by si to nestahnul! Tuto hru hraci uvidi JEN DIKY konzolim tak tedy DEKUJEME *1*
-
-
Takže ty seš na tom úplně stejně. Vemte se za ruce a táhněte.
-
-
To som sa naučil od teba
-
-
To muselo dát hodně námahy tohle vymyslet hlavně ať se ti neuvaří mozeček.
-
-
Ja si život nekomplikujem takže sa vystačím aj z jednoduchou odpoveďou *4*
-
-
Ukáž *4*
-
Jsi nula a nevíš kde je tvé místo tak se raději někam ukliď jinak ti to ukážu.
-
Lepšie ako sa hrať na inteligenta (ty)
-
Jinak řečeno jsi trouba a vůbec ti to nevadí.
-
-
-
-
-
-
"A protože vám mohu svatosvatě slíbit, že o Rambo The Video Game se už na Games.cz neobjeví nikdy ani písmenko[...]" - Martin Bach, 17.8.2012 :D
-
-
Sliby se slibují, blázni se radují :D
-
-
nikto ti nedokaze splnit, kolko ti ja viem slubit *1*
-
-
Asi jako že vydávat papírovej časopis o hrách už v dnešní době nemá cenu. Taky Bach, v nějakym Fight Clubu *15*
-
Sliby chyby :)
-
-
Příště si dávejte Bacha jo. :)
-
-
-
Bože *7*
-
-
Co potřebuješ můj synu?
-
-
Zmiz tvůrce a dej to někomu jinému. Rambo si tohle nezaslouží.
-
-
-
Jen by mě zajímalo, jestli je to pot nebo sliz.
-
Všechno to začalo na Zemi roku 2513, kdy návštěvníci vypnuly ochraný štít a Rambo se z Bollywoodu mohl vrátit na naše grafické karty... *1* *1* *1*
-
-
Návštěvníci vypnuly? Ochraný štít?
Je to geneticky podmíněné, nebo jsi jenom padlý na hlavu? -
-
Netaktně upozorňuješ na jeho pravopisnou chybu a obviňuješ ho z hlouposti. To je pěkně ubohé, když přitom úplně ignoruješ obsah té zprávy, který obsahuje docela vtipnou a rozhodně trefnou narážku.
-
-
Já jsem ho z ničeho neobvinil. Naopak jsem se velmi taktně otázal, zda-li za to můžou geny nebo těžké dětství.
-
-
chybi ti tam carka. Gramatiku ) vztah neslucitelnosti...
-
-
Nikoliv. Dané dvě možnosti se nijak nevylučují, proto jsem připustil i slučovací poměr. Nevidím žádný důvod, proč by nemohl mít současně traumatické dětství a nekvalitní genetickou výbavu.
-
-
A u tebe?
-
-
U mě za to, že neprzním gramatiku, můžou zřejmě geny.
-
-
-
Njn...řeknu ti to asi takhle: "Moje máma vždycky říkala: Pro hlupáka každý hloupý!"
-
-
-
-
Hovorili ste, ze o tejto hre tu nepadne uz ani slovo *16* . Srandujem, trailer je ... zaujimavy *4*
-
To zatracujete jen proto že je to railshooter?
-
-
Už si niekedy videl že by sa M60 počas strelby nehýbali náboje?
-
rail... čo? :D
-
-
Jo! Konečně po dlouhé době skvělá naprosto béčková a špatná hrá jako Soldier of Fortune Payback, která však dokáže pobavit líp než kdejaký AAA titul. Takže za mě jo a moc se těším na špatná a béčková jatka
-
-
Payback je super výmazovka! *1*
Tady mě ale odrazuje (přestože Ramba mám fakt rád) ten on-rail systém... nechápu, co je těžkýho na tom udělat, aby se hráč moh pohybovat sám... *9*
Přitom by stačilo udělat úplně obyčejnou střílečku. Chci tak moc? -
-
Ten on rail je takovej hodně oldschool prvek...tohle se už dneska nevidí..naposled sem to viděl v nějakejch možná devedesátkách u jedný střílečky co byla portem z herních automatů.. *1*
-
-
Ještě občas něco takovýho vyploděj City Interactive, pokud vim *2*
-
-
Nekde vedouci rekl, ze kdyz udelali volnej pohyb, testeri nedokazali dohrat ani prvni misi...tak nevim jestli to testujou opice nebo prostě neumí dělat hry...spíš oboje
-
-
Zabudli na konec a hodili to na testerov *3*
-
-
To ne, kdyz to nechaj na tech kolejich dohraje si to misi samo, daj volnou chuzi a testeri to nedohrajou...nevim co to znamena, vic jsem nezjistil... Spis je to proste jen bugfest toho nejvetsiho kalibru
-
-
-
-