Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy jste fakt ubrecenci. Kdyz vas ty reklamy tak PRISERNE obtezujou tak si nainstalujete adblock plus a koukejte se na youtube. A HLE ZAZRAK ZADNY REKLAMY!! Web se asi nejak zaplatit musi. A laskave argument typu: Videt jednu reklamu porad dokola je unavujici si strcte s prominutim nekam. Vzdyt je to 7 podelanejch vterin!! Delate jako kdyby jste meli tolik veci na praci ze 7 vterin je prilis.
    • klidne at je vedle videa baner, ale ne at se cpe reklama do videa to je zrudnost!
  • hosi ten vas prehravac je totalne nepouzitelnej jak na telefona tak na PC, proc to nedate radsi na YT omg!!!!
    • uz to tu kolikrat vysvetlovali YT jsou kkoti a ucet s videama jim vzdy zablokuji kvuli autorkym pravum a musi to snima resit a trva vzdy dlouho nez to odblokuji.... ikdyz mozna ze kdyby tam nepouzivali reklamy nic by jim neblokli...
  • Když jsem ten nový gameplay trailer viděl poprvé, hodně mi to připomělo seriál "Person of Interest", který teď běží (a imho je to nejlepší věc ze současných hraných seriálů). A to je jen dobře...:)
    Propojení s iPhony atd. se sice trochu děsím, ale i to by mohlo být v takové hře zajímavé.
    • Jj presne prve co ma napadlo ked som davnejsie videl ten gameplay, kde zachranoval tu zenu. Najlepsi serial to neni, ale je to jeden z top momentalne.
      Cize budeme zachranovat nevinnych hmm zaujimave. Tesim sa.
    • nekromant33
      pravda a hlavní hrdina WD kombinuje jak johna tak harolda
  • no ... doufam ze ukazky jsou z old gen verze pac jako to co se mi zprvu zdalo fantasticky, tak nyni po prozreni me to prijde graficky na soucasne konzole, uz jen prvni vec to auto jak naboura .... to zrovna nepusobi jako nejaky pokrok po tom co jsem videl ty tech dema v unreal enginu nebo cry enginu jak tam ukazovali realisticke destrukce aut..
    • taky jsem si sliboval od novy generace vic(i kdyz spatne to rozhodne nevypada). Ale ber to jako hranicni hru PS3 a PS4, pozdejsi tituly na tom budou graficky urcite lip *3*
    • Není to pokrok po tom co jsi viděl zpracování realisticky vypadajících destrukcí aut? Co je pokrok oproti realistickému zpracování? Hyperrealistické zpracování?
  • thatguy
    Vy všichni co si tady tak stěžujete, hlavně se kvůli tomu přehrávači nerozbrečte.

Mám chrome a přehrávač mi běží v pohodě, ani si nepamatuju, kdy mi naposledy nefungoval. Zadruhé, to že nejste schopni překousnout fakt, že vás VAŠE chuť shlédnou video přinutí z důvodů důležitých pro přežití games.cz kouknout na reklamu, kterou můžete mimochodem po pár vteřinách přeskočit, nechápu. Buďte rádi, že games.cz máte a že si stále drží stejně vysokou kvalitu nejlepšího tuzemskýho herního webu.

Zadruhé bych snad jen dodal, že se na Watch Dogs moc těším. To město vypadá neuvěřitelně živě a možnost hrát si s nejrůznějšími hi-tech hračkama, popřípadě jimi ovlivňovat svý okolí, je kráásná *4*
    • taky mam chrome a brecim pokazdy kdyz chci neco prehrat. samy errory fuck fuck
    • Grifus
      Ono videt tu samou reklamu dokola u kazdeho videa s nemoznosti preskocit prvnich 7 sekund, je mirne receno otravne. Zacalo to milionem banneru, nasledovala vyskakujici reklama pres celou obrazovku, az sme nakonec skoncili u problemoveho prehravace ktery porad i po odkliknuti vyhazuje banner a ted navic na zacatku prehrava dokola otravnou reklamu. Ke vsemu na hru, co mne nezajima a ani si ji nikdy nezahraji, kdyz nevlastnim PS. Co je moc je moc proste. Ze ty si extremne tolerantni, neznamena ze i my ostatni musime byt ticho a nechat si vse libit...
      Nastesti lze rucne upravit AdBlock jak tu psal kolega a je klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit