Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Project Reality teď dělaj na armu 2
  • Vždyť ještě ani nevyšla *1*
  • JJ ty reklamy jsou opravdu na h..... . Stejne nikdo ty reklamy necte a oni je tam vsude stejnak sero.....
  • heartless_cz
    Fakt smutné, jak ani hráči si neumí s reklama ve videu poradit
  • Adblock..
  • brezinaservis
    Tahle série se opravdu povedla !! jen tak dál EA *5*
  • jo, tanky jsou fajn. V BF2 jsem v tom proseděl stovky hodin a v BF3 se jim to kupodivu docela podařilo - i když ten HUD nicmoc. *1* Až bude fungovat destrukce, bude posezení v tanku opravdu zajímavým zážitkem. *5*
  • další lama, co si ty reklamy neumí dát pryč... takže vyhoďte přiblblý IE a instalujte třeba Mozillu a k ní příslušné pluginy. Já na tiscali žádné reklamy nemám. *3*
  • Tiscali games sami zapricinilo to,ze hodne lidi bude sledovat dane videa radeji prez jine stranky, nebo si to rovnou najdou sami na youtube.
    Tenhle styl reklam je fakt hodne otravny. Nevadi mi to odkliknout jednou,ale nekolikrat?
  • Pokud bude čas (tedy pokud je EA nebude příliš tlačit do dalšího projektu), tak je prý zkusí dát dohromady.
  • Škoda, že neukázali alespoň většinu vozidel. Poštěstilo se mi zahrát si na pár hodin mapu caspian border a musím říct, že to byl opravdu zážitek. Nejvíce mne nadchnula jízda v tanku ať už jako řidič ovládající kanón, nebo jako střec. Velice mocně na mě působila i vozidla protivzdušné obrany. Už se moc moc těším:-)
  • Si se postavil do nejaký teplý fronty, nebo co?
  • nevydajú...
  • Kvůli tomu si Orgin instalovat fakt nebudu.
  • dybowicz.r
    Posrané reklamy !!
  • Guide
    Jo, jo, kouká se na to opravdu hezky, mně se líbila snad všechna videa, která vytvořili.
  • blázne... jestli vydají mod tools a PR vyjde na Frostbite 2 engine, tak budu nejvíc happy člověk světa :D
  • Hezky se na to kouká...to jo...a moc. Pěkná arkádová akce. Kdyby už takhle vypadal PR....
  • ešte že to je také krátke, reklama mi druhý krát nestihla nakočiť. Držím tiscali palec pri výbere videí. *1*
  • Jsom první. Urra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit