Přejít na výpis diskuzí
Videorozbor PC verze Dark Souls III
8.5.2016 | Redakce Games.cz
101 příspěvků
-
Videorozbor se mi líbí, líbí se mi i rozbor v nastavení co mohu zapnout a jestli je vliv/dopad na hadrware/grafiku v konečném zobrazení znatelný.
-
Femto, jestli existuje nejaka cizi planeta Falusia, tak na ni jiste mas obri sochu jako buh...
-
-
Jemu stačí koment na titulní straně. Ale jinak neusiluje o pozornost, to jen ti druzí... *15*
-
-
přesně tak. Pokud je můj komentář na hlavní stránce, mám daleko lepší spaní .)
-
-
-
Lukáše máme všichni rádi, na tom se shodnem ale myslím že tento typ videí o nastaveních pc verze moc lidí nezajímá. Tím spíš že rozdíly mezi pc a konzolovou verzí je jak v tech hrách najdi deset rozdílu... nenajdeš...
-
-
tak to sorry, ale za mě palec dolů, jsi totálně mimo.....!! Právě tento článek je pro mě poslední dílek skládačky k tomu, abych si tu hru přece jen koupil. Youtube je plné málo kvalitních videí, nebo sice kvalitních, ale konzolových videí, které teda ani náhodou nedosahují kvalit, které vyždímeš z PC verze - i když rozhodně i na konzolích to vypadá dobře. Jenže PC je PC a když máš doma nadupané PC, jako třeba já, tak skutečnost, že hra to dokáže odměnit, je pro mě opravdu důležitá *3*
-
-
Dobrý paradox, co?
"Ha, mám nadupané PC, aby mi neunikla žádná kvalitní hra!" -> "Tuhle kvalitní hru si nekoupím, pokud mě neodmění za to, že mám nadupané PC!" -
-
Nevím, kde bereš tu drzost, překrucovat moje slova v něco, co jsem nikdy neřekl. Co ti dává právo si myslet, že víš, co jsem tím chtěl říct. Slušný člověk by se zeptal, třeba i uštěpačně, namyšlenej kre*én jak ty rovnou mou odpověď překroutí ve svou vlastní domněnku..... Dark souls ani jiné verze tohoto universa jsem nikdy nehrál, a to z několika důvodů. Ten první je, že postavy vypadají hůř, než vypadaly před 15ti lety v béčkových hrách. Další důvod je, že když jsem se začal o celou sérii blíže zajímat, byla již na světě dark souls 2, která vypadala hůř, než psí blitky. Jenže odevšad slýchám, že hratelnost je nesrovnatelně lepší, než co dokáže nabídnout konkurence a hlavně, v tomto žánru snad ani adekvátní konkurence není. Jenže jsem na vážkách a když už na vážkách jsem, tak jakákoliv pozitivní informace, jako třeba že na mém nadupaném PC ta hra prostě bude vypadat dobře, mi pomáhá v rozhodování. A to je vše. Takže abych se vrátil ke kontextu toho všeho, tak díky za podobná videa a snahu redakce ukázat možnosti, které lidem jako jsem já mohou pomoct k tomu, aby se rozhodli si hru koupit. Jen škoda, že to vede lidi jako jsi ty, hejtovat a zesměšňovat vše kolem. Je vidět, žes ten svůj nick trefil.... *16*
-
-
Takže Dark souls jsi nehrál, protože nevypadá dost dobře na to,abys ji hrál. A až informace o tom, že DS3 již aspoň částečne využije potenciál tvého nadupaného PC tě přesvědčila, aby sis ji koupil. Co teda neplatí na tom, co napsal Psychotic?
BTW: DS3 je ze všech souls her nejslabší. Sice vypada vizuálně nejlépe (i když mě se třeba syrový vizuál Dark Souls 1 líbí více, s DSFixem a HD texturama je to paráda), ale po 20 hodinách to prostě pro mě nemá ten "Souls" feeling, jako jsem měl v Demon Soul, Dark Souls 1 a částečně v DS2. -
Tebe proste vubec nezajima, zda je hra dobra, tebe zajima, jak vyuzije tve pc, to je mega LOL. Holt tu krome hracu her jsou take hraci grafiky :-).
-
-
-
Jenže tahle grafika těžko prověří nadupané PC na maximum. Technicky ty obrázky vypadají jak u 10 let staré hry. Tím nemyslím, že by se na to nedalo dívat, celkově to vypadá dobře, ale kvůli technické nedokonalosti je rozdíl mezi konzolí a PC skoro nulový.
-
-
-
Musím uznat, že nadupané PC je pro tuto hru vážně škoda. Protože je jedno jaké nastavení na jak silném počítači zvládnete, Steam verze prostě jede stabilně 5 - 20 FPS. Takže jsem sice vyhodil 85 Euro za hru se season passem, ale hra prostě hrát nejde. A když už jsem si říkal, že něco asi dělám špatně - přece ti precizní fajnšmejkři to nemohli tak podělat, dojdu na steam, kde je v hlavní diskuzi aktuálně asi 254 stran stížností na to samé + plus další suprovosti.....
-
-
Hmm já jedu na 60 *5*
-
-
Vzhledem k počtu lidí na steamu, kterým FPS nevyskočí nad 20, a vzhledem k tomu, že za to může poslední oficiální patch, tak buď nemáš steam verzi, nebo nemáš poslední patch, nebo (s)prostě lžeš.
-
-
Taky nevím, proč by měl lhát, gtx970, ofiko steam verze 60 fps bez jakýchkoliv dropů
-
Nejnovější verze a stále na 60 *5* tady lže někdo jiný.
-
-
-
-
Tak ted jsem vubec netrefil spravnou diskuzi. Velika omluva.
-
Naopak, me se na k+m hraje DS3 vyborne...nedovedu si to predstavit na gamepaduy
-
btw evidentně jsi teda yupík, ale reaguješ jako facepalm... Takže tatáž osoba?
-
-
Eh? Já sem facepalm a ty si kdo? wwd? hmm... real nick to asi nebude... *15*
-
-
Videorecenzia dost dobra, chcelo by to viac zaberov (nemusia byt az take synchronizovane). Ja som to nainstaloval najprv na PC s GTX 560 a hra nesla ani na najnizsie detaily dost dobre (FPS tak okolo 15 - 20). Kupil som GTX 960 a uz to fici pohodlne na max. detaily. Chcem tym povedat to, ze som si detailne odskusal nastavenia, ktore by ste v buducnosti mohli ukazat: vodna hladina, tiene, odlesky, a pod. Hra nie je zas az tak HW nenarocna a vela ludi ma starsie PC, na ktorych ju nemusia hned rozchodit. A tiez by to chcelo este porovnat s konzolami, to by stalo za to :)
-
Na konzoli to jede parádně *5*
-
Tak jsem z hecu zkusil DS3 na počítači, který stavím kamarádovi z vyřazených a plonkovních komponent zdarma, aby si mohl něco zahrát. Konfigurace je Core2Quad Q6600 přetaktovaný na 3,3GHz, VGA GTX745 4GB, 6GB DDR2 800. V rozlišení 1680x1050 na low nastavení to jede plynule bez framedropů, takže si kámoš zahraje i tuhle pecku. A ani to na ty low detaily nevypadá na 22´´ monitoru nijak tragicky.