Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Na pc je to k dispozici jen přes WinStore a ten nám zaplať pámbu pomáhá v tom, že má žebříček momentálně nejprodávanějších (placených! free to play se nepočítají) her (! nikoliv her A aplikací) na WinStore. Schválně jsem se onehdy kouk. Dva dny po vydání, tedy v tom největším nákupním fičáku. Gears of War bylo asi osmé, nový Tomb Raider byl tak čtyřicátý. No a Quantum Break opanoval příčku 539 (schválně jsem to počítal třikrát, páč ten žebříček je jen sprostej grid bez číslování). Ale abych byl aktuální, teď už je na místě 69, ale pořád ho poráží takové pecky jako je Rescue - Heroes in Action, což je jakási capina za 25kč, které se ještě ani jeden uživatel neotravoval napsat recenzi. Konverze majitelé/hvězdičkujícíc majitelé/recenzující majitelé bývá kolem 100/10/1. Ale neklesejme na mysli. Na Androidu, který má půlka telefonující planety, se toho prodalo 10 tisíc. Na podobné pozici je Rayman Fiesta Run, kterého se prodalo okolo 100k na Androidu.

Když uvážíme, že WinStore je zajisté strašný fail na desktopu a primárně je to furt obchod pro WindowsPhony (důkazem budiž i to, že Tomb Raider GO je vejš než ten novej Tomb Raider), které mají 2-5% mobilního trhu (záleží na tom, jestli velkoryse započítám i nerozpoznané telefony), tak 539. potažmo 69. místo v kategorii placených aplikací, které mají obecně problém se uživit, musí znamenat něco tak blízkého nule, že i i ty nízký prodeje na konzolích (kolik? půl mega, když ty vg chartz přifouknu?) musí tvořt přes 95% všech prodejů.
  • +1
  • Jack1947
    Jednže Win10 je u téhle hry asi nejmenší problém navíc na pc je to domrvené celkově *12*
  • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=quantum+break

to asi nebude aktualizované, jelikož to by byla velká bída.
  • Vyšlo, ale za 2 týdny se na to zase zapomnělo *1*
  • Paul_cz
    Fakt by mě zajímalo, kolik tohle prodalo kopií. Na PC to musí být totální propadák těch nejepičtějších proporcí a ani na xbone to nebude žádná hitparáda. Jsem zvědav jestli někdy překousnou ego a hodí to na ten steam aby to vydělalo aspoň nějakou tu vindru. Osobně bych si to asi koupil, tak za dvě kila. A to mám Remedy rád, škoda kam to dopracovali.
  • napsal sem totalni blbost vzdycky to nejak nedomyslim :D
  • Klíčoví vývojáři odešli aby si založili vlastní studio a tady je vidět výsledek studia, které se veze na slávě z minulosti. Béčková ptákovina s Milošem Jeřábkem v čele. Bravo *1*
  • MickeyMutant
  • Moc bych se nevzrušoval, ta hra je stejně strašná hovadina...

A to jsem se na ní dost těšil :/
  • Draken69CZ
    nechápu že nechápeš že on to nechápe.
  • nechápu jak to nemůžeš nechápat
  • Supr reklama na msi....
  • To již vyšlo?
    :D
  • nechapu jak muzou udelat neco takoveho a jeste davat do popredi to ze to jede jenom na windows 10 co to jako je kdyby rekli to byla jen sranda tady je pravy quantum breake tak by to bylo ferove :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit