Přejít na výpis diskuzí
Vikingové z Crusader Kings II: Old Gods přijíždí na vlně agro metalu
28.5.2013 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
Tak aspoň, že sem netaháš politiku ;) *9*
-
Na některých přilbách rohy byly, ale z měkých meteriálů. Něco jako kašírka, takže to mělo zastrašující efekt, ale při zásahu se snadno oddělily od přilby. Takové ty z kravských rohů apod. jsou jen krásný hollywoodský nesmysl.
-
vzhledem k tomu že ve kře sem si nikde nevšiml rohů na přilbě ale autor článku píše že naši svěřenci budou mít helmy s rohy je logický předpoklad že je to jeho skutečná představa o vikinzích
-
nikdo neříká, že je skutečně nosili. Do příště lépe procvičit čtení *3*
-
znalosti zdejších redaktorů prostě musíš brát s nadhledem
-
do dnešní půlnoci se CK2 vč. všech DLC (krom Old Kings) dá pořídit na steamu ve 75% slevě
-
50 hodin, aby to byl člověk schopný hrát. Ale jistě, zlepšuješ se a objevuješ další mechanismy i po roce. Já mám ve hrách od Paradoxu naběháno odhadem tisíce hodin, a pořád bývám překvapen. A to před sebou valím zvětšující se frontu titulů, na které jsem ještě pořádně nešáhl.
-
http://www.pcgamer.com/2013/02/22/why-ive-spent-over-260-hours-in-crusader-kings-2/
50hodin nestačí :) -
Dakujem.
-
Ano. Ale dovolím si nesouhlasit s tím, že Vikingové byly pouze ženy. *4*
-
Taky jsem hrával civilizace a taky jsem se při hraní CK2 ztrácel, ale to máš jen dočasné ... časem se rozientuješ, věř mi :-). Dodneska nevím hodně věcí, ale hrát už můžu v pohodě. Zas tak extrémně do hloubky, aby jsi to neprohlédl, to nejde, ale bude ti ještě chvíli trvat, než budeš znát všechny vazby (50 hodin? :-D). Já tedy nehledám tipy a triky na netu, pouze hraju pokus/omyl.
Super hra. -
Vikingové (leda zcela vyjímečně) na přilbách žádné rohy nenosily ...to je jen další produkt prohnilého marketingu. Dokonce to tvrdím i přes to, že si je u nás i ve Švédsku koupíte v igelitovém stánku "zaručeně domácích", často z plastu a Číny.
Ve skutečnosti vypadají třeba takhle:
http://drakkaria.cz/zbroj/prilby/vikinske-a-normanske-prilby/?vp-page=1
a že neměly rohy, pro to je jednoduché a uvěřitelné vysvětlení ... kdyby jsi měl na helmě rohy, sice bys mohl na někoho zapůsobit, ale při souboji ... zatímco po opravdové helmě, viz nahoře, rána mečem sklouzne, mít přípevněné rohy, zasekne se o roh a riskuješ stržení vazu. -
Vezmes Google, napises do nej "Mem" a kliknes na prvni odkaz - http://cs.wikipedia.org/wiki/Mem
-
Jo, Viktorka je dobrá. Momentálně mám rozehranou Heart of Darkness.
-
• kulturní obdoba genu
• nositel kulturní dědičnosti
• jednotka kulturního přenosu
• prvek kultury předávaný negenetickými cestami, zejména napodobováním
• replikující se (a mutující) informace přechovávaná v nervové soustavě člověka či v kulturních artefaktech -
Čo je to mem?
-
HoI mo nikdy nechytila za srdce ale Viktoria, to je moje. zboznujem tu hru. Ani CK2 ma taknebavil
-
Není to tak těžké. Jen je třeba naučit se zpracovávat informace, které ti interface dává, a trochu myslet. Informací je více, než je u her obvyklé.
Je třeba pár dní, nějaký ten týden se v tom čvachtat. Ale odměna je sladká - dá se to hrát roky. A taky ti to otevře dvěře do ostatních, ještě komplexnějších strategií od Paradoxu. Shodou okolností jsou tím komplexnější, čím více se přibližují současnosti. Od CK přes EU, Victorii, ke svatému grálu jménem HoI *1* -
U mě to je zase hiphop, RnB a podobně. *3*
-
Není to zdaleka tak složité, jak to vypadá. Chce to akorát věnovat tomu několik hodin jenom na rozkoukání.