Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    A to je to ještě jedna z těch jednodušších. Pro hráče nováčky může být docela šok, že se hra hraje prakticky jen skrz přepínání různých nastavení v hromadě tabulek. Chce to se obrnit trpělivostí a neváhat projít poctivě celý tutoriál. Popřípadě se zeptat na nějakém foru (třeba na jajjun). *3*
  • shmeck
    Taky jsem tuhle hru měl problém pochopit. Pak jsem se podíval na nějaký lets playe a bylo to v pohodě.
    zkus tenhle: http://youtu.be/Ox51uqMCSHM
  • hra od paradoxu jsou asi ty nejharkorovější strategie jaké existují takže si na ně zvyknout chvilku ale stojí to za to, jen to chce se obrnit trpělivostí a zkoušet to (mimochodem zrovna v CK2 je slušná nápověda pokud jí náhodou nemáš vypnutou)
  • krom toho ve hrě nebude, tam bude hudba spíš takového typu jako je na konci toho videa
  • Není to nic složitého. Navštiv forum.Jajjun.com a klidně se na cokoli zeptej.
  • Pochopil někdo, jak se hraje Crusader Kings 2? Mám rád strategie, Civilizace hraju asi patnáct let a docela mi jdou, ale CK2, to je chaos, ve kterém nejsem schopen se zorientovat... A přitom to vypadá jako super hra, snad mě vikingové donutí, znovu se pokusit do toho proniknout.
  • metal je sirokej pojem vosle´, upresni to...
  • Beard!

Mě ten trailer dává smysl.
  • super - konečne si budem môcť zahrať za veľkú moravu!
  • Medovina poteče proudem!
  • Tak to je dobrá ujetina. :D Akorát metal z 80. let se k pohanům až tak nehodí, ale to je asi účel, aby to působilo o to ujetější.
  • XorxoxTalarius
    Tak jako prvne mne rozsekal P. Polacek svym textem a pak trailer :D No jako chlapci to berou z nadhledem a je to dobre :)
  • Agro metal?

http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
  • Vrook
    Pro mě osobně dokáže metal zabít fakt jakoukoliv dobrou hru, film, cokoliv. Ze zvědavosti jsem to zapnul na pár chvilek a teda... to už je možná lepší ta eeevropa2 co tam jela v tý reklamě předtim. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit