Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.facebook.com/pages/Half-Life-3-cz/329398877075937 sledujte half life 3 *5*
  • So, wake up, mr. Freeman, wake up...and...smell the ashes!
  • Nový engin beru , ale aby to mělo stále ten nádech HL2 apod. *2*
    • Promiňte dal jsem reagovat na určitý příspěvek ale nějak se to zase potento *1*
  • co je to ta half life? naka adventůra mysli, ze? takovy hry nemaj budůcnost.. zlata moje vr helma. *1*
    • Buk si pred napsanim asi dal radneho speka a je z teho ted puk :-)
    • Jenom doufám že to byl sarkasmus
    • Jestli neznáš Half-Life, tak nevim co děláš na herním webu :)
    • ucho
      vlastne jde o takový klon CoD: BO :)
    • Amylee.Anderson
      Možná nemá budoucnost, ale minulost má :)
  • Konecne zprava, ktera me donuti zapnout zase HL2 (sem asi 30min pred koncem) a zaparit epizody, ktere sem si setril :-) A muzu rict, ze source engine je porad peknej a to hraju bez nejakych texture packu a podobne. Jen mam pocit, ze pridali nejake stinovani navic, co tam pred lety nebylo, ale mozna se pletu. Hlavne s tou natesenosti musime setrit, protoze jak je u Valve znamo bude to jeste na dlouho
    • Cajk
      Jo HL2 před pár lety prošel menším faceliftem:) Stejně tak postupně upravovali epizody prostřednictvím těch patchů:)
      • Ja mam ale strach kliknout na ikony HL2 co mam na plose, pac to zavani nekolikadeni nonstop parbou :-O Zrejme neodolam...
        • Cajk
          No já si musim dávat pauzy protože mám asi trochu fobii z těch zasranejch černejch toxickejch sviní co tě daj na jeden kous a samozřejmě jejich nositelů.. Brr:).. I tak sem svoji oblíbenou sérii již párkrát prošel a nakonec je docela sranda bojovat s vlastním strachem:)
          • Tito cerni headcraps me taky lezou na nervy a jeste ty letajici mrchy co te rezou, si to mohli odpustit. To je neco jako ty ctyrnohe potvory v HL1 (nazval sem si je prasopes) co vydavali nechutnej zvuk. Ale takove prvni setkani se sdriderem je mooc pekne
            • Cajk
              létající mrchy? Myslíš manhacks:)? S těma je naopak hrozná sranda:)
              No my sme těm čtyřnohejm říkali v tom 98. "písklata":)
  • ja nehrál ani episode 1 a 2 je to chyba?
    • Pokud se ti zaklad zamlouval, tak velika prevelika...
  • Miluji konspirační teorie *1*
  • Ja az vcera konecne dohral jednicku (ani nevim proc jsem ji asi trikrat odlozil) a to ji mam doma tri temer tri roky. Dvojku bych hned predobjednal, ale nemam prachy a stejne jsem chtel jeste prubnout celou radu modu do jednicky, tak snad prisli mesic.

K tomu HL. No nevim. Lide si uz casto mysli, ze treti epizoda nevyjde. Ale co by to bylo za nesmysl vydavat pouze dve. Epizody jsou prece vzdycky tri.:D Ne, ja si myslim, ze nas v dalsich dovu letech ceka treti epizoda a treti dil HL si pocka dalsich pet let a prijde s brutalnim upgradem Source Enginu.:) Ano, myslim si, ze Source engine nebude vymenen za novejsi engine, ale bude se stale pouze upgradovat. Ostatne takhle to funguje i u Unreal Enginu. Jen tam to Epic maskuje cislovanim. Vzdyt UE 3.5 je stejne upgradovana verze dvojky.:D
  • A vubec - kde pirati mavate tema hakama? Na xboxu?
    Ja byl pres vikend odrizlej "v praci", tak jsem na to chtel na PC mrknout, ale nikde stejne neni...?
    Jinak mam predobjednano. Aby me tady nejaky blistivy paladin neztrestal : D
  • Když už pirátím, tak se s tím sakra nechlubím tady. A nechápu, jak všichni šílí. Stačí malá zmínka, což teď klidně může souviset s Portalem a lidi hned vidí v dohlednu EP3. Pochybuju, že část Valve dělala na EP3. Ze stylu jejich práce je jasné, že vždy dělají jen na jednom titulu. Kdo ví, kdy bude EP3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit