Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chci remake Bf2 i kdyby to mělo stát 2000 Kč!
  • Fakt ne tohle. Vsude pisou jak je uz BF 4 hratelny, tak sem si rek ze tomu dam sanci. Po instalaci nasledovalo hodinove opravovani hry, aby sla vubec spustit, a pak se mi to loudovalo jeste pomalejc nez kdyz sem to zkousel hrat tyden po vydani, vypadavali zvuky a jeste k tomu mizeli textury. To je ta dvouleta optimalizace? A ne kompem to fakt neni. EA nedam nikdy uz ani korunu a to jsem mel dice za bohy, kdyz vydali battlefield 2. Nj pak ale prisla korporace EA, upsali se dablu a zacali vydavat takovy shity
    • XXDarthVaderXX
      Vypadavani textur nema z valne casti pricinu u samotne hry, ale spise u spatnych ovladacu GPU. Spatna GPU. Obcas se to prezene s taktovanim. Problemy se nejcasteji nachazi v samotnem operacnim systemu. Neber to zle, ale u obstarozniho zeleza, ktere nejspis aktualizujes jednou za selsky rok. Se jen s tezi muzes divit. Zrovna BF2 byla vyborne optimalizovana hra :-D I ty jeden srandisto. BF neni muj salek kavy, ale hazet svou neschopnost vzdy na hru...
    • Pak to musi byt mezi klavesnici a zidly, na konzolych je bf4 naprosto hratelny, neustale jsou dodavane opravy, ale i vylepseni... pred pred par dny detailni customizace hudu...

Mozna si hru kup, at muzes zkusit funkcni verzi
      • XXDarthVaderXX
        Ano dle jeho popisu je problem mezi zidli a klavesnici. Misto nadavani by to chtelo, aby se klucina naucil problem resit. Povetsinou jde o uplne prkotiny a mirne zasahy do systemu.
      • Hry na steamu v early access mi bezi mnohem lip nez BF 4 dva roky po vydani. To je fakt sila
      • Rikam, koupil sem si origo tyden po vydani.... dalsi korunu ode me nikdy neuvidi, ani kdyby vydali BF 2 uplne libove odladeny. Nikdy! A tohle BF hardline..... LOL
  • spousta z nás tenhle battlefiel vynecha já jen doufám že ho nevynechaj battlefield friends *1*
  • Hardline, tuzí poliši ala GGG *1* No nic, nainstalujeme znova SWAT 4
    • Mne se povedlo rozjet i SWAT 3... takova odreagovacka pred spanim. Pustit libovolnou mapu a jde se na to. Stejne tak asi ani R6 raven shiel a athena sword neopusti HDD
    • TheGGG
      tak snad si při tom budeš připadat hrozně cool a hardcore, jen pozor ať si pak při vykopávání dveří do pokoje rodičů nezlomíš kotník.
      • Já ti nevím anállovere, s rodičema už nebydlím přes 15 let, proč bych jim vykopával dveře?
  • Ted je hodně moderní hejtovat všechny AAA hry ( přitom hrajete jenom je ) a naopak zvedat do nebes indie a 2d blbosti,,, že ?
    • zdejší hypster kiddos jsou totiž tááák strašně dospělí, že už se u hry nechtějí bavit, ale jen mít pocit, že jsou HC a mimo mejnštrým
    • Kozy
      Všechny ne, jenom jich naprostá většina stojí za prd.
  • Tak už ve třetím, a co teprve ve čtvrtém battlefieldu byla příběhová kampaň zhruba stejné kvality jako západoněmecké péčko z křovinatých osmdesátých let minulého století *15* Tady to nebude o moc lepší...
    • tak ja myslim ze lehke krovi u dam je v poradku, preci jen holousek mi porad evokuje male deti a to je dost na pytel. *2*

jinak samozrejme u BF jde především o cool multacek, to dnes frci, jak není multacek a pivecko tak je zle, takze ymslim ze se to bude prodávat dobře bez ohledu na nejaky pribeh.
      • Tak ono je nepatrný rozdíl mezi dobře udržovaným anglickým trávníkem anebo neprostupnou džunglí osmdesátek *15*
        Bohužel poslední dobou mi kvalitní singl u fpsek celkem chybí, o víkendu jsem znovu projížděl metro redux a to bylo alespoň žrádlo *14*
  • TheGGG
    Luxus, doufám že se dočkám stejně propracovanýho story jako v předchozích dílech.
    • Hanzales
      A budeš ten story užívat na PC v 1080p, nebo na PS4 v 900p, nebo na XboxOne v 720p? Teda ne že by na tom u story nějak záleželo :)
      • TheGGG
        to byl nějaký hustý stěr, nebo jen takový random zvratek? U některých kiddos tady se to nedá poznat.
    • jo, to byl luxus, zvracel jsem uz po prvnich deseti minutach a za dalsich 10 jsem to radsi smazal, nebo bych ublizil monitoru...
      • TheGGG
        tomu ublíží leda tak PC only omalovánky *5*
  • oktavius66
    Mě se to líbí... Po delší době opět střílečka, kterou si chci zahrát. Prozraďte mi, kolikrát jsem si za poslední rok nebo dva zahrál za policajty ve formě FPS ? Snad ani jednou, ale možná se mýlím. Trailer je to hezký. Je plný Wow momentů jak to má být, příjemně to doplňuje pomalá frajerská muzika a většina záběrů je přímo In-Game. Nevím, co vám nezdá na grafice, ale dle mého je spousta hráčů nenažraných... Před několika lety jsme slintali u prvního Tomb Ridera a teď ohrnujeme nad tímhle nos. Takže já se opravdu těším a snad Visceral překvapí příběhem. Snad těch 8 hodin by to být dlouhé mohlo.
    Mimochodem: Visceral Games oznámilo, že chce pokračovat v sérii Dead Space *3* .
    • Chtít může otázkou je co na to EA? *6*
    • pred 15 lety jsem slintal i u 5 minutoveho nacitani jedne fotky Pamely Anderson .. casy se meni ... trailer pusobi jakoby ho rezirovalo 12lete dite a vymenil bych vsechny wow momenty, za naznak uveritelneho pribehu a animace, ktere pripominaji lidske pohyby ...
    • No vzhledem k tomu ze BF3 z roku 2011 vypadal lip jak tohle, tak je stiznost na grafiku opravnena a opodstatnena.
      • To už skoro i dvojka na pc před xylety vypadala podobně. No a o skvělé destrukci z Bad Company 2 ani nemluvím...
  • Příběhová kampaň? Jako s příběhem?
  • Hanzales
    Boom Bada Boom, pre-order now! Ale musí se uznat, že aspoň zajímavá změna. MP betu jsem bohužel nezkoušel, ale dojmy lidí co ano jsou více než vítány. Na dojmy ze SP jsem taky docela zvědavý, poslední dobou hlouběji do kapsy a je tedy třeba se začít pořádně rozhodovat, do čeho jít a co nechat být. PS: koukám nejsem sám, komu to po grafické stránce (což je u her tohoto typu docela důležitý aspekt) přišlo občas nějaké low-res... Obvykle nad grafikou nekafrám, spíše dávám na celkový dojem a atmosféru, ale tady to občas fakt praštilo do očí...
    • Co mě štvalo na betě,že tam nebyla snad žádná destrukce,tudiž u mě degradace z technického pohledu. A když jsem jim napsal,jestli tam nějaká destrukce bude,tak mi smazali příspěvek z fóra *10* *1* *1* *1* Jinak změna je zajímavá,za policajty lákavá,jen ta destrukce je tam dosti dosti bídná a o klasické fyzice alá Battlefield 3 a 4 při honičkách raději nemluvě *11* *11*
      • To víš bandita z AK-47 nenadělá takový bordel jako rusák v T-90. Nemůžeš od pouličních bojů kde je největším kalibrem RPG očekávat stejné demoliční derby jako od tankových bitev podpořených vrtulníky a stihačkami. Je to stejný jako když na jednu stranu postavíš kopáče s krumpáčem a na druhou buldozer. *6*
        • Tak tam nemají dávat C4 a RPG,když nemám čekat takové věci. A přišlo mě fakt divný,že nejde odprásknout zeď v tom pouštním městečku.. To vypadalo fakt divně,když jsem se nemohl dostat do baráku odbouchnutím C4 *7* A to že jde zníčit maximálně nějaká malá zídka a prostřílet sklo od auta,to je u mě na frostbite opravdu bída.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit