Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí se podívat kdo tu hru tady v diskuzi obhajuje a musí všem být jasný, pro koho ta hra je. Byl jsem v betě a po zklamání z BF4 si Hard Line na 100% nekoupím. Beta byla děsná.
  • jako jsou Béčkové filmy, tak toto je Béčková hra, pro mě Céčková.
  • Hanzales
    Boom Bada Boom, pre-order now! Ale musí se uznat, že aspoň zajímavá změna. MP betu jsem bohužel nezkoušel, ale dojmy lidí co ano jsou více než vítány. Na dojmy ze SP jsem taky docela zvědavý, poslední dobou hlouběji do kapsy a je tedy třeba se začít pořádně rozhodovat, do čeho jít a co nechat být. PS: koukám nejsem sám, komu to po grafické stránce (což je u her tohoto typu docela důležitý aspekt) přišlo občas nějaké low-res... Obvykle nad grafikou nekafrám, spíše dávám na celkový dojem a atmosféru, ale tady to občas fakt praštilo do očí...
    • Co mě štvalo na betě,že tam nebyla snad žádná destrukce,tudiž u mě degradace z technického pohledu. A když jsem jim napsal,jestli tam nějaká destrukce bude,tak mi smazali příspěvek z fóra *10* *1* *1* *1* Jinak změna je zajímavá,za policajty lákavá,jen ta destrukce je tam dosti dosti bídná a o klasické fyzice alá Battlefield 3 a 4 při honičkách raději nemluvě *11* *11*
      • To víš bandita z AK-47 nenadělá takový bordel jako rusák v T-90. Nemůžeš od pouličních bojů kde je největším kalibrem RPG očekávat stejné demoliční derby jako od tankových bitev podpořených vrtulníky a stihačkami. Je to stejný jako když na jednu stranu postavíš kopáče s krumpáčem a na druhou buldozer. *6*
        • Tak tam nemají dávat C4 a RPG,když nemám čekat takové věci. A přišlo mě fakt divný,že nejde odprásknout zeď v tom pouštním městečku.. To vypadalo fakt divně,když jsem se nemohl dostat do baráku odbouchnutím C4 *7* A to že jde zníčit maximálně nějaká malá zídka a prostřílet sklo od auta,to je u mě na frostbite opravdu bída.
  • oktavius66
    Mě se to líbí... Po delší době opět střílečka, kterou si chci zahrát. Prozraďte mi, kolikrát jsem si za poslední rok nebo dva zahrál za policajty ve formě FPS ? Snad ani jednou, ale možná se mýlím. Trailer je to hezký. Je plný Wow momentů jak to má být, příjemně to doplňuje pomalá frajerská muzika a většina záběrů je přímo In-Game. Nevím, co vám nezdá na grafice, ale dle mého je spousta hráčů nenažraných... Před několika lety jsme slintali u prvního Tomb Ridera a teď ohrnujeme nad tímhle nos. Takže já se opravdu těším a snad Visceral překvapí příběhem. Snad těch 8 hodin by to být dlouhé mohlo.
    Mimochodem: Visceral Games oznámilo, že chce pokračovat v sérii Dead Space *3* .
    • Chtít může otázkou je co na to EA? *6*
    • pred 15 lety jsem slintal i u 5 minutoveho nacitani jedne fotky Pamely Anderson .. casy se meni ... trailer pusobi jakoby ho rezirovalo 12lete dite a vymenil bych vsechny wow momenty, za naznak uveritelneho pribehu a animace, ktere pripominaji lidske pohyby ...
    • No vzhledem k tomu ze BF3 z roku 2011 vypadal lip jak tohle, tak je stiznost na grafiku opravnena a opodstatnena.
      • To už skoro i dvojka na pc před xylety vypadala podobně. No a o skvělé destrukci z Bad Company 2 ani nemluvím...
  • Přečetl jsem tady všechny ty komenty, no hlavně se tu mluví o grafice. Že BF3 vypadá asi po všech směrech lépe je do očí bijící, ale to mě třeba na BF:H vůbec nezajímá, je to kopie BF4, není co dodat. Mě spíš právě "ne"zajímá ten herní obsah. Sory, ale popisky od herních novinářů jako "massive and chaotic", nebo "reinvents multiplayer gaming" (to jsem se fakt zasmál jestli tohle myslí vážně) mě naprosto nijak nepřesvědčí o realitě, kterou jsem již dvakrát hrál (první i druhou betu). Jestli mám díky těmhle hypovým kecům a cool hláškám zdůrazněných slovem F+CK asi 20x během minuty a půl, vyměnit všechny BF přednosti za Hardline oškubanou kozu, bez destrukce, všemožné techniky a TAKTIKY na bojišti, tak já prostě říkám NE. Uber hustej (kdo ví jestli přátelé) příběh na 6-8 hodin za 60Eur? NE.
    Jak tu psali jiní, BF4 je do dnes nestabilní, dočítání textur, absence zvuku, zbraně ruce, net code, tickrate, všechno po dvou letech "fixování" stále stejné, takže EA, moje prachy už neuvidíte. Pokud to dáte k Levelu v ceně, tak se o tom můžem pobavit. Jako omluvu všem, co se rok nasírali u BF4 by to měli dát zadarmo.
    • Ja by som to nevidel tak čierne priateľu, ono hardline má na starosti úplne iné štúdio ako to čo spravilo ten nepodarok menom battlefield 4.
      • Nepochybuju o tom, že Visceral má za sebou kvalitní tituly, to beze sporu. Ale jak jsem psal, obě bety dosyta vyzkoušeny a pocity z nich naprosto jasné, každé video a trailer ze hry mě jen potvrdí směšnost téhle hry. Ty hlášky "do we gonna play bad cop and worst cop?", "f+cking helicopter spotted", mutherf+cker spotted" a mnoho dalších tupých hlášek + rádoby cool hudba v autech.. sory.. K smíchu.. Ale jak jsem říkal už v jiném komentu, své publikum si to najde a budiž přáno. Já a asi všichni fans BF série to s úsměvem obejdou a budou doufat, že BF5 neskončí stejně, jako nový "vesmírný" CoD.
        • Možno si to nepostrehol a nemám ti to za zlé, ale ja som už dávnejśie písal a tvrdil, že hardline nie je battlefield, tak ako bad company 2 nebolo, jedná sa jednoducho a svojský titul a visceral jednoducho musia z hľadiska marketingu nechať značku battlefield aby sa to lepšie predávalo.
          Mne práveže naopak tie hlášky a tá hudba veľmi pripominajú práve podľa mňa najlepší battlefield doteraz a to vietnam, či už bad company 2 vietnam alebo ten pôvodný. Oživuje to hru, hardline sa nesnaží tváriť dôležito, ide skôr o zábavu a to na tej hre kvitujem, bf4 sa snažil byť až príliš dôležitý a vyznieval skôr smiešne, keď zoberiem v úvahu, že hra je v podstate ani skoro 2 roky od vydania stále niekedy absolútne nehrateľná.
  • Ted je hodně moderní hejtovat všechny AAA hry ( přitom hrajete jenom je ) a naopak zvedat do nebes indie a 2d blbosti,,, že ?
    • zdejší hypster kiddos jsou totiž tááák strašně dospělí, že už se u hry nechtějí bavit, ale jen mít pocit, že jsou HC a mimo mejnštrým
    • Kozy
      Všechny ne, jenom jich naprostá většina stojí za prd.
  • Tak už ve třetím, a co teprve ve čtvrtém battlefieldu byla příběhová kampaň zhruba stejné kvality jako západoněmecké péčko z křovinatých osmdesátých let minulého století *15* Tady to nebude o moc lepší...
    • tak ja myslim ze lehke krovi u dam je v poradku, preci jen holousek mi porad evokuje male deti a to je dost na pytel. *2*

jinak samozrejme u BF jde především o cool multacek, to dnes frci, jak není multacek a pivecko tak je zle, takze ymslim ze se to bude prodávat dobře bez ohledu na nejaky pribeh.
      • Tak ono je nepatrný rozdíl mezi dobře udržovaným anglickým trávníkem anebo neprostupnou džunglí osmdesátek *15*
        Bohužel poslední dobou mi kvalitní singl u fpsek celkem chybí, o víkendu jsem znovu projížděl metro redux a to bylo alespoň žrádlo *14*
  • Příběhová kampaň? Jako s příběhem?
  • TheGGG
    Luxus, doufám že se dočkám stejně propracovanýho story jako v předchozích dílech.
    • Hanzales
      A budeš ten story užívat na PC v 1080p, nebo na PS4 v 900p, nebo na XboxOne v 720p? Teda ne že by na tom u story nějak záleželo :)
      • TheGGG
        to byl nějaký hustý stěr, nebo jen takový random zvratek? U některých kiddos tady se to nedá poznat.
    • jo, to byl luxus, zvracel jsem uz po prvnich deseti minutach a za dalsich 10 jsem to radsi smazal, nebo bych ublizil monitoru...
      • TheGGG
        tomu ublíží leda tak PC only omalovánky *5*
  • A nebo ještě takto pro řádné vysvětlení. :-D https://www.youtube.com/watch?v=8LKVllqgr5o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit