Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to fakt spatny ta grafika, proc mam zase jako PC hrac doplacet na nejaky nevykony krabicky? Destrukce prostredi minimalni az zadna, hra to uplne spatna neni a premyslel bych klidne za 3 az 4 stovky nad koupi, ale takhle at si to nechaji
    • Protoze mi ti tu hru u vyvojaru zaplatime, pac hry tolik nekrademe
      • Jo multiplayer hra, prosimte zalez nekam a nesir tady takovy bludy!!!
  • Fakt ne tohle. Vsude pisou jak je uz BF 4 hratelny, tak sem si rek ze tomu dam sanci. Po instalaci nasledovalo hodinove opravovani hry, aby sla vubec spustit, a pak se mi to loudovalo jeste pomalejc nez kdyz sem to zkousel hrat tyden po vydani, vypadavali zvuky a jeste k tomu mizeli textury. To je ta dvouleta optimalizace? A ne kompem to fakt neni. EA nedam nikdy uz ani korunu a to jsem mel dice za bohy, kdyz vydali battlefield 2. Nj pak ale prisla korporace EA, upsali se dablu a zacali vydavat takovy shity
    • XXDarthVaderXX
      Vypadavani textur nema z valne casti pricinu u samotne hry, ale spise u spatnych ovladacu GPU. Spatna GPU. Obcas se to prezene s taktovanim. Problemy se nejcasteji nachazi v samotnem operacnim systemu. Neber to zle, ale u obstarozniho zeleza, ktere nejspis aktualizujes jednou za selsky rok. Se jen s tezi muzes divit. Zrovna BF2 byla vyborne optimalizovana hra :-D I ty jeden srandisto. BF neni muj salek kavy, ale hazet svou neschopnost vzdy na hru...
    • Pak to musi byt mezi klavesnici a zidly, na konzolych je bf4 naprosto hratelny, neustale jsou dodavane opravy, ale i vylepseni... pred pred par dny detailni customizace hudu...

Mozna si hru kup, at muzes zkusit funkcni verzi
      • XXDarthVaderXX
        Ano dle jeho popisu je problem mezi zidli a klavesnici. Misto nadavani by to chtelo, aby se klucina naucil problem resit. Povetsinou jde o uplne prkotiny a mirne zasahy do systemu.
      • Hry na steamu v early access mi bezi mnohem lip nez BF 4 dva roky po vydani. To je fakt sila
      • Rikam, koupil sem si origo tyden po vydani.... dalsi korunu ode me nikdy neuvidi, ani kdyby vydali BF 2 uplne libove odladeny. Nikdy! A tohle BF hardline..... LOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit