Přejít na výpis diskuzí
Visceral Games připomínají, že Battlefield Hardline nabídne i příběhovou kampaň
9.3.2015 | Honza Konfršt
62 příspěvků
-
Já chci remake Bf2 i kdyby to mělo stát 2000 Kč!
-
Hardline, tuzí poliši ala GGG *1* No nic, nainstalujeme znova SWAT 4
-
-
Mne se povedlo rozjet i SWAT 3... takova odreagovacka pred spanim. Pustit libovolnou mapu a jde se na to. Stejne tak asi ani R6 raven shiel a athena sword neopusti HDD
-
tak snad si při tom budeš připadat hrozně cool a hardcore, jen pozor ať si pak při vykopávání dveří do pokoje rodičů nezlomíš kotník.
-
-
Já ti nevím anállovere, s rodičema už nebydlím přes 15 let, proč bych jim vykopával dveře?
-
-
-
I kdyby to bylo 5hodin (jakože nebude) tak by to bylo super prostě nějaký ten příběh o dsrnáckém flojdovy a třeba zločincích plný bum-prásk animací -skripty atp... něco co na chvíly zabaví nebo i zanechá nějaký delší zážitek. Úpřímně kdo si pamatuje např starší COD kampaně no asi nikdo... ale i tak dobré. Tím víc že vydání je za dveřmi ale na MP zase drahé když spadne cena +- pár měsíců tak s to možná taky vyplatí, tedy za předpokladu že se ty Hotwire mapy neohrají moc rychle, o Heist nemluvě vůbec. *3*
Malá oprava, měl jsem na mysli poslední díly - nikoliv ty první 2 (1 parádní co si třeba jednou zahraju/dohraju, prostě kampan na 20hodin). -
-
Call of Duty 1,2, si pamatuju doted obe hry uplne nazpamet, a to sem je hral naposled nekdy v roce 2005.
Kdyz me hra zabavi na 100+ hodin jako BF3 nemam stim problem, nemusim asi rikat ze kampan sem v Battlefieldu v zivote nehral, ta hra neni o kampani divim se ze to jeste furt nekdo nechape, a zere jim kecy o uzasne kampani, nepoucitelni sou lidi, nepoucitelni. -
-
no vidíš, já hrál v BF 3 jen kampaň
-
-
Protoze si to stahl a piratska verze nesla hrat MP.
-
Tim bych se nechlubil, je hrozna!!! Kampan v BF hraji jenom socky co to maji z warezu a do multaku nemaji pristup
-
-
Ale prosím tě, ty vojenskej odborníku...
-
Nebo je multák nebavil... co?
Někdo si hry kupuje, ale občas zwarezí protože se mu ani nelze divit (křááp křáp jak vynilová deska).
BF3 kampan byla zajímavá, než např BF4 to už bylo trochu přehnané ale chápu že se to dělá pro americké publikum a takto musí být plné nesmyslů klišé a jiných blbostí. -
-
To by jsi té hře křivdil na druhou stranu, je to rychlá akce ne a kdo má radši pomalejší postup (včetně mně) tak nic pro něj.
-
Proč by měl někdo pirátit BF4 když byl na Originu na omezený čas free? Taky sem si proběhnul singl a přesto že sem zvažoval zapnutí MP nakonec sem se k tomu ve vymezeném čase nepřinutil. U her se má člověk bavit a né vztekat a tomu bohužel technická stránka MP uspěšně přispívala.
Hardline vůbec bude zajímavý. Xbox pouze 720p, PS4 900p, něco mi říká že samotná náplň kampaně by nakonec mohla být tím nejlepším co tato hra nabídne? *6*
-
-
-
-
Jo, to jo hlavně si to koupí sice kvůli mp ale taky kampani... *7*
-
-
Já si pomatuji všechny CoD kampaně.
-
-
Tá beta, prvá aj druhá bola sranda, ale časom to nadšenie upadlo, aj keď treba povedať, že celé hardline mi pripadá lepšie ako bf4 spolu s bf3 dokopy, sem tam sa vynárajú také pocity ako pri hraní kvalitného a zábavného bad company 2. Neviem no možno do toho pôjdem, v mojom obľúbenom kammenom obchode to predávajú za 39 ojro, tak uvidím no, každopádne keď do toho pôjdem tak sa mi určite nebude chcieť čakať na európsky release a pekne použijem proxy :)
Čo som ale kukal na origine tak tam majú ultimate edíciu za skromných 120 ojro :D:D:D no nekúp to, ako zadara
http://i.imgur.com/i9yO05a.png -
-
Jj, dostaneš za do své Ultimate Edice několik Gold Battlepacků na víc..!!! Jen za 120E, no tak kdo by do toho nešel??
-
Co je mato ty už to vystpuješ jako multi acc, jinak ta cena je snad myšlena jako vtip - i když ono to je jedno, koupí to tak i tak.
-
-
Ano, všem nám došlo, že vy staříci by ste ze všeho oddělali zábavu a akci, optimálně kdyby to byla stohodinová hra za pochůzkáře někde po Praze. Hlavně ani trochu akce a napětí. *6* *7* *6*
-
Ani to nemusim hrat, abych uz ted vedel, ze kampan bude stupidni, trapna a nudna. Proste jako v predchozich dilech.
-
spousta z nás tenhle battlefiel vynecha já jen doufám že ho nevynechaj battlefield friends *1*
-
Mě to už nepřipadá ani jako BF. Spíś je to takove rozširene CS. Ktere ale na CS nemá.
-
Betu jsem hral. Grafika mi neprisla lepsi, hlavne u explozi to bylo dost znat, ale co bylo podle mne jednoznacne lepsi, byl netcode, kterej je podle me dulezitejsi nez graficky orgie.
P.S.: Prijde mi, ze ta hudba tu atmosferu dost degraduje. Podle mne by i trailer mnohem vic zaujal, kdyby v nem hrala trochu temnejsi, mozna lehce epicka hudba. Ale to je asi jen vec nazoru. -
Imagine Dragons se upsali dalšímu stupidnímu hernímu projektu