-
radsi se budu tesit na jaro az vyjde dotisk ctvrtyho dilu a patej dil a druha serka serialu:)pac ten treti dil sem hltal jak prase a ten konec:)at uz je to tady.....ja chci jaro....to nejde vydrzet:)
-
? Asi je ted v mode sekani hlav na spalku
-
Jsem u otce na neskutečně starém počítači a video bylo jako bych sledoval galerii obrázků, takže jsem ti ze začátku vážně věřil :D
Musím se na to ještě jednou podívat doma :) -
Kolego, já ti rozumim, ale na Games.cz bych už se opravdu nedivil ničemu.
-
Hry s licencí, z toho většinou nic dobrého nevzejde... *9*
-
Byla to tvoje chyba nenapsals do závorky sarkasmus *1* *1* *1*
-
bývám velice benevolentní co se týče animací, ale tohle je opravdu mimořádně ošklivé i na hru ve vývoji...
-
Nevim, Game of Thrones mám rád, a rád bych, aby nevzešla další kravina, takže zatím nehodnotím. O tom,že je vzhled zastaralej, slyšim furt, a někde bych si to fakt nemyslel. Je fakt teda že tady to mluvení vypadá děsně, ale když ještě vyladěj animace a nepodělaj RPG systém tak to rozhodně zkusím:)
-
no tak to vypadá zase jako další konzoloidní sr&čka :O
-
Kazdopadne som kvoli tvojmu komentaru otvaral tento clanok... a cakalo ma toto *4*
-
Já mám pro Mormonty slabost... A teď jsem si oblíbil btw Blackfyre rod. Golden company!!!!
-
Je to naprosto skvělá narážka na zastarolost hry *15* a hlava mi nebere jak to někdo může brát vážně.Mahcake se podle jeho chování ještě pere s učením na 1. stupni základní školy...
-
Ehm..."jsi"
-
Ale no tak. Vždyť mimika té tváře je nulová, horší než u ostatních nemotionscanových her. Už to je určitý poznávací znamení, no ne? Prostě není možný abych to myslel vážně.
-
Hele, já taky.
-
To ani netvrdím. Ale pochopit se dal snadno.
-
Když on se v psané podobě strašně špatně rozlišuje tón. to bude asi ten hlavní problém. Sice jsem to pochopil když ta animace úst vypadá jak ze south parku jenom nahoru a dolů. Ale osobně si myslím, že by hlavní měl být příběh a sžití se s postavou. Já se na to docela těším.
-
Nadáváš do hlupáku? Sám si hlupák. ;)
-
No, ono to z tvého příspěvku opravdu vypadá jako by jsi to chválil. Člověka vůbec nenapadne, že je to myšleno jako ironie, zvláště když tam není žádný smajlík ani žádné podobné poznávací znamení. *7*
-
Zase takovej for to nebyl...