Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeathOnVacation
    Wow, nečekal jsem, že po L.A. noire bude motionscan v nějaké hře tak brzo. A nejen to, vypadá ještě líp. Úplně jako by ten herec vstoupil do hry.
    • Je to naprosto skvělá narážka na zastarolost hry *15* a hlava mi nebere jak to někdo může brát vážně.Mahcake se podle jeho chování ještě pere s učením na 1. stupni základní školy...
    • coze? sak to vypada uboho
    • MishKonn
      Pokud joke, tak absolutně výbornej. Pokud ne, tak máme adepta na nejnižší IQ roku 2011. *1*
      • DeathOnVacation
        Panebože, jasně, že je to joke. To by snad mohl myslet vážně jen slepec nebo blázen. *15*
        • MishKonn
          Kolego, já ti rozumim, ale na Games.cz bych už se opravdu nedivil ničemu.
        • Když on se v psané podobě strašně špatně rozlišuje tón. to bude asi ten hlavní problém. Sice jsem to pochopil když ta animace úst vypadá jak ze south parku jenom nahoru a dolů. Ale osobně si myslím, že by hlavní měl být příběh a sžití se s postavou. Já se na to docela těším.
        • PreidaQ
          No, ono to z tvého příspěvku opravdu vypadá jako by jsi to chválil. Člověka vůbec nenapadne, že je to myšleno jako ironie, zvláště když tam není žádný smajlík ani žádné podobné poznávací znamení. *7*
          • DeathOnVacation
            Ale no tak. Vždyť mimika té tváře je nulová, horší než u ostatních nemotionscanových her. Už to je určitý poznávací znamení, no ne? Prostě není možný abych to myslel vážně.
    • Šňupals? *3*
      • DeathOnVacation
        Jo, jinak s tou rýmou nezatočím.
    • Mahcake
      Budu dělat, že jsem to neslyšel. *7*

Opravdu? Lepší než L.A. Noire? Viděl jsi vůbec aspon pár sekund ze hry?
      Tady snímání obličeje snad ani neni, pokud jo tak mizerné.
      • DeathOnVacation
        Ok, Sheldone. Je mi líto, že jsem tě zatěžoval tak sofistikovaným humorem. Taje sarkasmu nejspíš budeš muse ještě dlouho odhalovat. Chtěl jsem svým příspěvkem vyjádřit fakt, že podle traileru budou ve hře animace obličejů zastaralé už alespoň o deset let. Chápu, že v některých případech se v psané podobě sarkasmus těžko pozná, ale tohle je přece dost zjevný případ. No co, asi jsem čtenáře Games přecenil. Moje chyba.
        • Mayuri12
          Byla to tvoje chyba nenapsals do závorky sarkasmus *1* *1* *1*
        • Zase takovej for to nebyl...
          • DeathOnVacation
            To ani netvrdím. Ale pochopit se dal snadno.
            • SirArag
              Jsem u otce na neskutečně starém počítači a video bylo jako bych sledoval galerii obrázků, takže jsem ti ze začátku vážně věřil :D
              Musím se na to ještě jednou podívat doma :)
            • Swato
              Kazdopadne som kvoli tvojmu komentaru otvaral tento clanok... a cakalo ma toto *4*
      • Sarkasmus ti nic neříká že?
      • Ano přátelé toto je hlupák.
        • Mahcake
          Nadáváš do hlupáku? Sám si hlupák. ;)
          • Ehm..."jsi"
        • Mahcake
          • DeathOnVacation
            V tom případě jsi velice kvalitní detektor.
        • DeathOnVacation
          Myšleno na koho?
  • bývám velice benevolentní co se týče animací, ale tohle je opravdu mimořádně ošklivé i na hru ve vývoji...
  • radsi se budu tesit na jaro az vyjde dotisk ctvrtyho dilu a patej dil a druha serka serialu:)pac ten treti dil sem hltal jak prase a ten konec:)at uz je to tady.....ja chci jaro....to nejde vydrzet:)
  • Já mám pro Mormonty slabost... A teď jsem si oblíbil btw Blackfyre rod. Golden company!!!!
  • no tak to vypadá zase jako další konzoloidní sr&čka :O
  • Nevim, Game of Thrones mám rád, a rád bych, aby nevzešla další kravina, takže zatím nehodnotím. O tom,že je vzhled zastaralej, slyšim furt, a někde bych si to fakt nemyslel. Je fakt teda že tady to mluvení vypadá děsně, ale když ještě vyladěj animace a nepodělaj RPG systém tak to rozhodně zkusím:)
  • ? Asi je ted v mode sekani hlav na spalku
  • Hairy_Ass
    Hry s licencí, z toho většinou nic dobrého nevzejde... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit