Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do Blizzardu bych neinvestoval, je to loď která se potápí. Wowku teď zlomí vaz GW2. Ta cena je značne nadhodnocená. Jako investiční poradce radím nekupovat. Jediné co tam má hodnotu jsou ty zvučné značky.
    • deridon
      já nechci srážet kvalitu GW2.. nehrál jsem to a rozhodně bych to rád zkusil.. ale to samé se vykřikovalo před SW:TOR a jak to dopadlo..
      • No někteří to nevykřikovali a byli za blázny a trolly.
      • Já jsem to ve svém příspěvku neupřesnil - vyjadřoval jsem se jen k investici do firmy, nikoliv ke GW2 ve vztahy k WoW se kterým nemám osobní zkušenosti.
    • Souhlasím - na současných hodnotách akcií také radím nekupovat a riziko rozvratu / rozdělení firmy nevhodnými zásahy nového vlastníka je velké.
    • Vegen
      Ano GW2 srazí SC, Diablo, Warcraft, COD a mnoho dalších komerčních produktů na kolena, protože se to vůbec neprodává :D
  • Teď jen ať to odkoupí EA.
    I když, moc by se toho asi nezměnilo.
    • Jo a nakonec všechno a všechny koupí Microsoft viď *7*
      • nakoniec si vsicko a vsicke kupi bohumil stejkal
        • Spis Oracle, za chvili jim bude patrit uplne vsechen software na tyhle modry planete.
  • Moze mi niekto poslat nejaky seriazny link do komentarov na tuto temu?
    Chcem vediet dovod toho predaja. Maju naozaj dlhy? Alebo sa deje nico com nemame ani paru.
    • http://www.bloomberg.com/news/2012-07-13/vivendi-s-search-for-activision-suitors-off-to-slow-start.html

Google snad na Slovensku máte také, nebo ne?
      • Chcel som link nie blby komentar.
        • tak si ho vygoogli
  • Prosím autora ať nejdriv vystuduje právo a zúčastní se na nejake valne hromade a pak at píše články. dekuji. *7*
  • A sakra. Oni idu predat Bizzard diablovi? Sakra. Ja padam.
  • Treba je novy vlastnik nakopne znova spravnym smerem,protoze to co posledni roky predvadi je jen pouhy odlesk drivejsi kvality jejich her.
  • Dag0
    Myslíte, že by ty pracyh mohl dát Gabe Newell dohromady?? :)
    • Já myslím že dokázal, ale co by s tím dělal? Imho to jsou vyhozené peníze. Do tvorby jim stejně kecat nemůže a očividně to tolik ziskové není jinak by se toho Vivendi nezbavovala.
  • Co je mi celkem zvláštní je otázka, která přichází hned v momentě co se společnosti Activision a Vivendi, konkrétně poté Blizzard spojili. Začátkem spojení společnost Vivendi vlastnila 52 % podíl ve společnosti. Počátkem tohoto okamžiku se zjišťuje, že vlastní 61 %. Jak je zde patrné, tak měli záměr navýšit a také, že navýšili podíl ve společnosti téměř o 10 %. Pak se naskýtá otázka, proč navyšovali podíl o téměř 10 %, když posléze se snaží celou společnost prodat. Předem děkuji za případné komentáře.
    • tipuju, ze za tim stoji interni strategie firmy, zrejme se vivendi ze zprav investorum nelibi, kterym smerem se bude blizzard v budoucnu dale ubirat (jinymi slovy, tusi fail) a chystaji se vyklidit lod driv, nez se potopi. no uvidime.
      • ales.smutny
        Nene, jak jsem psal v tom minulém článku (na okraj), Vivendi má dlouhodobě velké dluhy a potřebuje zvýšit hodnotu akcií (nebo v to doufá) a ActiBlizz nějak extra nespadá do jejich páteřních firem, ale zároveň má velkou hodnotu a tak se jej není problém zbavit z hlediska obrazu navenek a hodí to velké peníze (plus díky dobrému stavu se spíš najde kupec).
  • 8mld? To je tak cena dvou preskinovanych mountu do WoW co udela poloslepý a jednoruký grafik za jedno dopoledne ne? :-)
    • A hned vidim jak to ty dokazes lepe !
      • Nedokážu. ;-( Bééééééééééééééééééééééééééé.
  • takové prachy bych nezvládl rozházet ani do konce jediného života
    • Ne?! To asi nemáš přítelkyni? *9* *15* ANi by ses nenadál, kámo. *15*
    • Vrook
      Ty prachy taky žádná samostatná fyzická osoba k rozhazování mít nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit